Jan Eliasson (S) stödjer de våldsverkande islamisterna i Sverige

ISLAM & YTTRANDEFRIHET. Socialdemokraten, diplomaten och Sveriges tidigare utrikesministern Jan Eliasson ställer sig på islamisternas sida och vill införa hädelselagar i Sverige. Han har dessutom fel i sak.

FN:s tidigare vice generalsekreterare Jan Eliasson (S). Foto: FN/Manuel Elias

Hur kan Jan Eliasson (S) som jobbat med demokrati och mänskliga rättigheter uttrycka sig som ovan? Det är Rasmus Paludans rättighet att bränna sina egna böcker enligt svensk lag. Man behöver inte tycka om det, men det är lagen som tillåter honom att göra det. Det är kaosfolket som ska kritiseras men Jan Eliasson (S) försvarar dem som tar lagen i egna händer, utsätter polisen för stenkastning och mordförsök, förstör och eldar för miljoner.

Ska då inte vårdverkarna bannas? Inte den som utrycker sin rättighet? Det var inte yttrandefriheten som kostade samhället 43 miljoner, det var de invandrade muslimerna.

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Jan Eliasson (S) stödjer de våldsverkande islamisterna i Sverige

 1. Tiden har sprungit ifrån Jan Eliasson, hans flygelspelande fru och hunden som sägs hålla med sin husse!

  21
  1
 2. När Anders Kompass fick sparken från FN ställde denna svinpäls inte upp för sin landsman. Den omtalade sosse solidariteten gäller bara andra. Denna man tycker jag representerar allt det sämsta inom svensk socialdemokrati. En streber och rövslickare som anser sig ha högre moral än andra. Tvi vale!.

  42
  1
 3. Enligt samma resonemang ska pride räknas som hmf? Ett pridetåg genom Järva eller Rinkeby torde ovillkorligen resultera i stenkastning och kostnader för polis. Om allt som bortalaget kan tänkas kasta sten på ska räknas som hmf blir det mycket som inte längre kan vara tillåtet.

  48
 4. Paludan hetsar mot muslimer, det är ju självklart.
  Men stifta en ny förbudslag, nej det tror jag inte på.
  Vi utsätts från vänster och höger av provokationer, bäst att ignorera.

  7
  14
   • … och han gör rätt i att kritisera.
    I Sverige blev kyrkan av med möjlighet till rättskipning på 1500-talet har jag för mig, då kungen tog över sådant.
    Att nu importera en religion med parallella lagar ser jag som ett stort steg tillbaka.
    Jag förstår att vissa religiösa ledare blir upphetsade av islams möjligheter till maktutövning, men tycker att om man återigen vill se folk hängda, stenade och uppeldade kan man skaffa ett netflix abonnemang istället.

    25
    1
  • Det gör han ju inte. Han protesterar mot islam. Konstigt att vänsterextrema SVT och SR kan få det till högerextremism. Är Salman Rushdie högerextrem? Är Charlie Hebdo en högerextrem tidning. Enligt min åsikt bör Jan Eliasson hålla truten. Läs om honom och hans kompis Schori i Bo Theutenbergs böcker. Snar dyker väl Schori och Alf Svensson upp och förklarar sitt stöd för Eliasson. Hets mot folkgrupp är dessutom en genomrasistisk lag, då vissa människor inte omfattas av lagen. Gäller värdegrunden om ”allas lika värde” även inom islam? 🙂

   12
   1
 5. Vem är förvånad över att en socialist ställer sig på sina muhammedanska kamraters sida i kampen mot demokratin?

  69
  1
 6. Gåsleversossen har nog pratat med hunden igen och fått några goda råd. Väldigt lätt för en pladdrande korrupt sosse att titta ner på yttrandefriheten och säga att den demokratiska friheten gäller bara oss sossar och andra jämförbara och högstående varelser.

  61
  1
 7. Den socialistiska överklassen, ska inte uttala sig om demokrati och yttrandefrihet. Dessa två saker är grundläggande i ett friskt land. Samtidigt är de ett hinder i socialistiska nomenklaturans ögon. Om de kan kringgås, kan dessa överklassmänniskor säkra sin makt.
  Jan Eliasson, att du tillskansat sig fina poster och en helvetes massa oförtjänta pengar, gör dig definitivt inte till riktmärke för politiken, så knäpp igen!
  Alla är inte jätteimponerade av dina prestationer.

  67
  • Vad är det som gör att så många människor som avlönas med skattepengar jobbar emot det som dom faktiskt har betalt för.

   50
 8. Ännu en korkad sosse! 43 miljoner är dessutom bara början på vad dessa jävla muslimer kostar samhället. Straffet för dessa borde vara stening och sedan kan de begravas n närmsta vindkraftspark.

  62
  1

Kommentera