Brist på utomnordiska könsceller i Sverige

INVANDRING. Heidi och Amanda fick vänta med hjälp att få barn för att hos sju av åtta regioner som erbjuder offentligt finansierad provrörsbefruktning, IVF och insemination är det brist på sperma och ägg från personer med utomnordiskt ursprung. Det här gör det svårt, eller ibland omöjligt, att få hjälp för barnlösa par där någon i paret har ett annat ursprung än nordeuropeiskt.

När Heidi Touray och Amanda Zettergren, som bor i Karlstad, försökte skaffa barn i regionen där de var skrivna, tog det stopp. Amanda har tagit hit en kvinna från Gambia och de vill avla barn. De söker hjälp med insemination men blir missnöjda. De kräver svarta spermier, ej nordiska, men får vänta. De vill ha skattesubventionerad rasbiologi. De söker då till Örebro som köper in afrikanska spermier, enligt Sveriges Radio.

-Pettersson undrar om skatterna måste vara så höga i Sverige, finns det ingenstans där det går att spara något…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Brist på utomnordiska könsceller i Sverige

 1. Att bara ha mage och kräva något så personligt, vilken fräckhet.
  Vissa saker behöver inte och ska subventioneras. Endast politiskt korrekthet kan tvinga fram dylika lösningar.
  Åk till gambia och skapa barnen!

  De två flatorna välkomnar inte vita barn, de är rasiater i dess rätta bemärkelse!

  34
 2. Sätt ut en annons på bodycontact, men krävs säkert fysisk kontakt, inte i en mugg/rör..

  15
 3. Det är även brist på Svenska hjärnceller.
  Det syns tydligt vart fjärde år vid valurnorna.

  54
  1
 4. Kan det vara så att personen som hon fick med sig ifrån Gambia ifrån början påstod sig att vara en man , men som vid närmare kontakt visade sig att vara kvinna , lätt ordnat tillbaka till Gambia där finns det säkert många som ställer upp gratis ,risken finns ju att hon får smak för det naturliga parningssättet med den påföljden att Heidi åker ut i kylan och in kommer en alfahane .

  34
 5. Jag skulle aldrig kunna drömma om att spilla min säd på en av dem, vare sig naturligt eller artificiellt.

  36
  1
 6. Det finns en naturlig biologisk anledning varför två kvinnor inte ska få barn. Detsamma gäller två män. Det är inte naturens mening

  57
  2

Kommentera