Dumheten talar fritt

VALET 2022. Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson var med i morgonens partiledareutfrågning i Sverige Radio.

Åkesson svarar att han håller ”alla dörrar öppna” och vill avvakta väljarnas åsikter i valet först.

Jimmie Åkesson verkar vara den enda vuxna partiledaren. De andra håller på att dra upp röda linjer och ställer krav medan Åkesson håller alla dörrar öppna.

Miljöpartiets språkröret Per Bolund går till attack mot SD-ledaren Jimmie Åkesson efter morgonens partiledarutfrågning, där Åkesson bland annat sa att ”vad jag vet dör fler av kyla än av värme”.

”Att höra Jimmie Åkesson i P1 är att höra dumheten tala fritt”, säger Per Bolund.

-Pettersson är för artig för att uttala mig om Per Bolunds intellektuella kapacitet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “Dumheten talar fritt

  • Varför är det inte bra med en mångfald av åsikter i klimatfrågan? Nej här ska alla springa år samma håll som Miljöpartiet! Sverigedemokraterna visar på ryggrad och tycker något annat.

   40
 1. Pettersson du behöver inte vara så artig. Man kan kalla Per Bolund för Per Dumlund för där talar verkligen dumheten fritt utan besvärande frågor från SRs journalister.
  Att nämna att fyra kärnreaktorer stängts ner med tryck från miljösektens aktivister har setts som den största av hädelser i SVT och SRs klimatkyrka.

  72
  1
  • Per Boöund har gjort så man inte kan kommentera honom p Twitter Märta har väl oxså så

   11
 2. I stället för cement byggde man en träbro i Norge som Stenevi och Bolund anser vara framtiden. Den bron har nu rasar efter tio år.

  74
  1
  • Klimatterroristerna anser att då kan man bygga en ny.
   Samma med vindkraften, hållbarhet 15/20 år, sen bygger vi nya.
   Ekonomiskt försvarbart? Inte en jävel har svarat på den frågan.

   24
 3. När miljöpartister talar om väder är det bara munväder. Begreppet motorisk simultankapacitet är känt. Bolund kan cykla men när det gäller intellektuell simultankapacitet är miljöpartisten och hans parti ute och cyklar.

  57
  1
 4. Ojoj. Har skrivit om detta hur många gånger som helst till dom obildade journalisterna. Värme är energi och kan lätt omvandlas till kyla om man så önskar. Däremot har ingen kommit på hur man omvandlar kyla till värme. Alltså borde största bekymret vara kyla.

  61
 5. Är helt övertygad om att om evolutionen fungerade fullt ut, skulle blixten omedelbart slå ner i den kroppsdel, som Bolund har mössan på. Han borde förbjudas att inneha cykelhjälm. Någon så våldsam snedtändning i den mänskliga utvecklingen, får man leta länge efter.

  70
  1
 6. Bolund som alla hatar för sin terror mot svenska folket är desperat och kastar ur sig
  En massa smörja mot den som ser sanningen i vitögat bäst.
  Miljöpartiet har gjort sitt ser ni !! Han skyller andra för personangrepp på honom och
  Märta Stenevi och vad gör han själv nu ? Kan inte se det som något annat än kränkande
  Personangrepp på Åkesson.
  Per Bolund är en mycket obehaglig person i många hänseenden dessvärre.

  83
  2
 7. En naken människan dör av exponering inom 24 timmar från 10° C och neråt. Däremot är det sällan hon dör av exponering inom 24 timmar om det är 40° varmt.

  69
  2
 8. Bolund är så KORKAD att han inte kan drunkna. Tag därför lådcyckeln till Mekongfloden och fiska plast, så gör han störst nytta globalt sett.

  87
  1

Kommentera