Gängens värsta fiende

VALET 2022. Jan Jönsson, född 1978, är en liberal politiker och socialborgarråd i Stockholms stad sedan 2018. Sedan 2019 är han ledamot i Liberalernas partiledning- och styrelse och sedan 2020 är han gruppledare för Liberalerna i Stockholm. Jan Jönsson har sagt (2018) att han skäms för sin oförskämt höga lön på runt 120000 kr per månad, men han tackar och tar emot pengarna och rör inte ett finger för att försöka sänka lönen till en mer rimlig nivå.

Pettersson vet inte om detta är ett skämt…

Om Jan Jönsson på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Gängens värsta fiende

 1. Vilken lycka för en politiker att få åka på.med bussen där längst bak som Jan Jönsson.
  Vilken typ är han? Kanske är han en personlighetstyp med narcissistisk personlighetsstörning mrd självupptagenhet, självförhärligande och en överdriven tro på den egna förmågan. (Termen kommer från namnet på den grekiska mytologiska figuren Narcissus, en vacker yngling som blev förälskad i sin spegelbild när han såg den för första gången i en källa.)

  20
 2. Han menar att hans tankar och uttalade ord ska få brottslingar att sluta vara brottslingar!
  Det verkar lite queer att tro sig vara magnet eller annan mutantgubbe. Så jag gissar att han ser sig som queer eller queerteoretiker, samma som Dan Eliasson alltså!
  Då anses han av etablissemanget ligga långt fram i modern teori och resonemang.

  23
  1
 3. Sent ska syndaren vakna.
  Nu ska alla jaga gängen inför valet.
  Det är väl bara Morgan Johansson som fortfarande tror att det går att snacka bort brottsligheten med sociala skillnader och mer ungdomsgårdar.
  Om miljösekten får ett inflytande i en regering så kommer allt att bli som förr fast värre.

  36
  2
 4. Ha ha ha ha ha ha Jan Jönsson får verkligen gängen att darra!! En ny superman!

  Varför klev han inte fram tidigare? Gängen har ju funnits en längre tid.

  Så nu har vi en superman i vardera politiska blocket, Mållgan i (S) och Jönsen i (L).

  STACKRS DE ÄRLIGA OCH HEDERLIGA SVENSKARNA!

  48
  1
 5. “Med tidiga insatser stoppar vi rekryteringen” Är det tvångsabort eller att kväva barnen i sin linda som han föreslår?

  37
  1
 6. Skatteverket meddelar att massvis med adressändringar till utlandet har inkommit från utländska yrkeskriminella. Såpass många att extra personal behöver anställas.

  40
  1

Kommentera