En mardröm för vänstern

“Rasister”, “nazister”, “främlingsfientliga”. Tre ord som de fyra politiska motståndarna på vänsterkanten kastar på SD så fort tillfälle ges. Ni vet att vissa medier gärna hänger på. Därför måste ett av SD:s alla nytillskott framkalla mardrömmar hos socialisterna.

Dana Alkabi, SD Facebook

Dana Alkabi är ung, kvinna, har rötterna i Irak och representerar Sverigedemokraterna i kommunpolitiken. En kombination som jag tror skulle förvåna många som röstar traditionellt eller efter hörsägen från vänner och bekanta.

I en intervju med Sydsvenskan förklarar hon varför valet föll på just SD. Hon har sett islam på nära håll med hedersförtryck och allt annat som även det svenska samhället numera får ta del av. Hennes fars ilska mot invandrare som inte gör rätt för sig. Otrygghet och kravlöshet är två andra faktorer som påverkat hennes val.

I filmen nedan utvecklar hon ytterligare sitt val som politisk representant för Sverigedemokraterna. En förklaring borde skapa kalla kårar i de politiska korridorerna och på mediernas kontor.

Vad jag tror är det inte invandrare som gör rätt för sig som har något emot Sverigedemokraterna, tvärtom. Alla håller med om det, men man har fått höra så mycket fördomar om Sverigedemokraterna…

7 thoughts on “En mardröm för vänstern

 1. Alla sossar borde veta att Erik Brandt sosse ville ge fredspriset till Hitler. Sossarna vill helst glömma detta men sossarna var en partner till Hitler, det var bara så. Även centerpartiet stöttade Hitler, det vet alla som kan historian om Sverige under kriget.

  12
  1
  • Fast det var framfört som ett skämt. Jag önskar förstås att det hade varit riktigt menat.

 2. Även en Iranska kan vara vacker när hon får av sig paltorna som hon blivit påtvingad av
  dom styrande idioterna i våldskulturen.Vilken nesa att hon valde SD.

  13
  1
 3. De som klagar mest på troll, hot och näthat är de som driver det mest!
  De vågar inte ta debatten därför måste de demonisera motståndaren. När de demoniserar motståndaren så försöker de skrämma lyssnarna till att rätta in sig i ledet.

  Det som ska skrämma i en demokrati är när lögner om ett motståndarparti haglar ut i alla mediala kanaler. Att använda lögnen som ett vapen mot sanningar.

  Demonisering har människan styrts av i årtusenden, löften om helvetesstraff, bäckahästen, troll, onda ögat, voodoo, häxor osv. Demoniseringen har alltid visat sig vara en lögn med många lidande i sina fotspår. Tyvärr har människor blivit lurade, demonisering fungerar, men alltid har klarsyntheten segrat.

  Så jag antar att vänstern kommer använda “sd demoniserar invandringen”. Vilket också är en lögn, sd presenterar resultatet av invandring och det skrämmer byxorna av etablissemanget!
  Med all rätt, problemen från invandringen är skrämmande.

  70
  • Rufus!
   Hur fungerar skallen på de individer, som sätter tumme ner på ditt inlägg? Sanningen är obestridlig!

   61
   4
  • “Tumme ner” tryckare, detta stämmer ju, eller tror ni inte på historien… förnekare kanske?

   1
   1

Kommentera