Kloaken Morgan Johansson (S) uttalar sig utan konsekvenser

VALET 2022. Finns det något annat land än Sverige där en minister, som dessutom är justitie- och inrikesminister, helt utan konsekvenser kan kalla företrädare för ett demokratiskt valt parti för nazister gång på gång. Ett parti som är landets tredje största och om väljarna vill kan bli ännu större. Att Morgan Johansson (S) gör det med statsministerns tysta godkännande råder det inte den minsta tvekan om.

“En gammal valaffisch från den tid då Liberalerna var en garant mot varje form av extremism. Idag är det tvärtom. Vid en valseger för högern så kommer L glatt att öppna dörren till regeringskansliet för allsköns gamla nazister, Trumpanhängare och Rysslandskramare”, skiver Morgan på Twitter över bilden nedan.

Socialdemokraten Morgan Johansson tycker Twitter är en kloak för högerextremism, samtidigt som han importerat hundratusentals dysfunktionella människor som ställer till med stora problem i landet.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

29 thoughts on “Kloaken Morgan Johansson (S) uttalar sig utan konsekvenser

 1. Fråga Morgan om vem som var idegivare till Tyskarnas stämpel med
  ett stort J i judarnas pass, för att ingen skulle ta miste på att dom var
  just judar, det var det parti som Morgan repressenterar!

  Morgan uppnår snart samma Pajasstatus som Bolund/Stenevi!

  13
 2. Det finns två partier i riksdagen som tävlar om vem som stöttat nazismen nämligen Centern och Socialdemokraterna, S och C var springpojkar till nazisterna under andra världskriget 1939 till 1945.

  18
 3. Morgan Johansson besitter en position han inte behärskar. Hans rädsla är, att S ska förlora makten och att han därvid förpassas till glömskans arkiv.
  Mobbing har alltid varit den mentalt svages sätt att hävda sig.
  Morgan Johansson bevisar med sina uttalanden det de flesta människor redan förstått, ”ljuset är tänt, ingen hemma”.
  Någon skriver här på tråden, att hans fysiska defekt, är irrelevant. Fel. Det är den definitivt. Han är beviset på att även vissa inre organ, är dåligt utvecklade!
  Halvfiguren Morgan Johansson är ett av evolutionens beklagliga misstag!

  18
 4. I och med att Media är inblandad i dessa Mätningar borde var och en ta
  dessa för vad dom är, ett försök av dessa att genom att blåsa upp deras
  siffror få fler att rösta på dårhuspartiet, det är bara att kolla gårdagens
  alla nyheter, rena kampanjen för MP, precis som om det var Världsnyheter
  att dom tagit sig över spärren. Har folket något förnuft kvar, då röstar man
  inte på MP, det är dom som är skyldiga till dom katastrofpriser vi har på
  energin idag, dom är även delaktiga i den famösa invandring som pågår för fullt.

  26
  • Herr Johansson beter sig totalt gränslöst med sitt twittrande.Det finns ingen rim och reson i hans tjatande om högerextremism och SD.Man börjar ju undra om det här hatandet ligger på ett personligt plan ?

   24
  • Kanske inte läge att ha på sig valformation från SD om man blir stoppad av polisen.
   Givet att den högst juridiskt ansvarige uttalar sig på ett visst sätt.

   20
 5. Jag tycker Morgan Johansson enbart ska hålla truten om nazister. Det är bara att kolla på Aftonbladets löpsedlar från 30 – 40 talet så ser man ju verkligen vilka som var nazister. Bondeförbundet på den tiden var ett renodlat nazistparti, deras partiprogram från 1933 är verkligen skrämmande. Nej Morgan Johansson, du är bara en liten löjlig pajas med storhetsvansinne som är totalt misslyckad i allt.

  42
 6. S och SD är så lika varann, har liknande politik, de vill med skattemedel stötta de som har svårigheter att kunna klara sig själva eller valt lågbetalda jobb.
  Så jag tror att det är därför de smutskastar varandra.

  3
  21
 7. Intressant att hans barns mamma då är ”nazist”. Finns det då risk att hans barn m d henne är ”halvnxister”. För det är väl så Mogges tankebanor går?

  26
 8. Det skall visst vara vänsterpartiet kommunisterna och gröna extremister. Det gillar sossarna.
  Säga vad man vill om sossarna men trixa och hålla på för att få ihop röster på alla håll är de bra på, de lyckades med MP, men tyvärr är de inte lika bra på att föra för en politik som är bra för det egna landet eller dess invånare.
  För övrigt önskar jag att MP kunde få 3.99999% eller så nära 4% det bara går utan att komma över 4%-spärren. Eller kanske ännu hellre att MP varit så hatade att det inte varit lönt att stödrösta på dom.

  36
  • Du kan med lite tur bli bönhörd, för eftersom expertisen är eniga om att MP:s ökningar beror på stödröster så är det inte helt osannolikt att en hel del stödröster försvinner när stollarna ser att MP ligger en bra bit över spärren.
   Jag menar varför stödrösta när dom klarar sig utan “just min röst”?
   Detta tankesätt samt ytterligare ngn elräkning kan förhoppningsvis sänka Per Toklund och Märta Stendum!

   38
 9. Morgan Johansson är ”exakt den sortens politiker som socialdemokratin format, självgod, i fullkomlig avsaknad av självdistans och helt oemottaglig för saklig kritik”, och tillhör dessutom själv ”bottenskrapet av Twitterkloaken”, – det är så han beskrivs av Det Goda Samhällets krönikör Bitte Assarmo, som för övrigt tycker att landets justitieminister är en ”maktfullkomlig sprätt” med ”sitt hånflin och sina lögner”, som vi inte blir av med, ”i alla fall så länge socialdemokraterna får fortsätta styra Sverige”. Morgan Johansson är ”djupt ohederlig”, tycker Bitte Assarmo, – varför kan man läsa här:
  https://detgodasamhallet.com/2022/08/10/bitte-assarmo-morgan-johansson-forever/#more-60885

  36
 10. Nu är det egentligen inte det han tycker, han säger det visserligen men vad han innerst inne menar är att han hatar den politiska oppositionen!
  Alla som ifrågasätter regeringen är enligt vår okrönte Riksdvärg: -Nazister eller extremister, någon legitim opposition existerar inte i psykopaten Morgans värld!
  Svårare än så är det inte, han fungerar precis som Putin!
  Den som inte lyder, fogar sig eller ger med sig är Nazist!

  41
 11. Kerstin N skriver insiktsfullt om rädsla, vad som skrämmer mig är om MP får plats i Riksdagen.
  Blir de dessutom en av regeringspartierna igen, så är det återigen ett störtlopp mot förintelsen för moder Svea.

  46
 12. När vi blir rädda så vill vi fly, vi kommer ihåg vad som skrämde oss för att göra det enklare att överleva, en uråldrig instinkt. Därför är skrämsel en väldigt väl fungerande metod för att manipulera befolkningen.
  Politiker använder det, liksom media.
  Det som bör skrämma oss i ett demokratiskt land är när politiska partier försöker skrämma folket att rösta eller inte rösta på ett eller flera partier. Ett parti som skrämmer väljare är ett hot mot en demokratisk process och ett val.

  Det som bör skrämma varje medborgare är otrygghet, urvattnad välfärd, våld i skolor, skottlossning på gator och torg, gamla som vanvårdas. Då gäller det att lägga sin röst på det parti som verkar vilja vara bäst på att mota bort det som skrämmer oss mest.

  Stödröstoperation för mp verkar redan vara verklighet (har jag varnat för). Den typen av röstaktion åsidosätter det demokratiska valets grundprincip. Vad kan vi mer vänta oss för knep när det gäller att rigga en valutgång? Fusk i vallokaler känns inte långt borta, aktivister i vallokalerna kan mobba bort de som vill att det ska gå riktigt till.

  Ingen sund människa tror att SD skulle börja förtrycka delar av befolkningen!

  54
 13. Att statsministern tillåter att lilla Mågge kallar politiska meningsmotståndare för nazister är inte så konstigt, Hitler och nazisterna var ju även dom socialister, så för Mågge och Maggan är inte det att kalla någon för nazist nåt fulord. Nazisterna var ju deras bröder och systrar och sozzerna har ju fortfarande samma människosyn i dag som dom hade den gången. Enda skillnade är ju att Hitler var National Socialist, dvs en sozze som älskade sitt land, Mågge och Maggan är endast Socialister.

  51
 14. Bästa herr Terry.
  Sverige är det minst korrupta landet på denna jord. Men, för folkets bästa vore det bra om du röstar på Socialdemokraterna.

  2
  15
 15. Kloakråttan fortsätter smutskasta sina meningsmotståndare för att kunna fortsätta folkutbytet i minst 4 år till!

  71
 16. Lyckades mållgan hålla sig vaken länge nog för att knåpa ihop det? Var det mellan för- och eftermiddagsluren?

  51
  • Tycker han verkligen detta, eller är det bara ett politiskt utspel före valet?

   Oavsett vilket, så är det min uppfattning att han är en vänsterindoktrinerad idiot, och lämna hans längd utanför det här. Det är irrelevant.

   13
   2
   • Visst kan man tycka att hans längd är irrelevant, fast när det gäller Morgan så det viktigt att väga in den i hans beteendemönster.
    Han fungerar nämligen som små hundar vilka alltid skäller och väsnas.
    Att de gör det beror på att de vill väcka mer uppmärksamhet än de förtjänar och bör få då de är tämligen obetydliga i det stora hela, precis samma sak gäller för Mogge!
    Det är just därför han hela tiden slänger ur sig en massa oförskämdheter och skit, såväl verbalt som på Twitter!

    28
   • Jo men tänk att han är så otroligt korkad när han är en och en halv
    meter lång, det hade varit ren katastrof ifall han varit 2 meter lång.

    12

Kommentera