Transa attackeras

Innan Pridetåget avgick i Stockholm kunde vi i media läsa att det fanns fårhagor om att något liknande det vi nyligen såg i Oslo kunde hända i anslutning till Prideveckan. Vi läste också hur AfS fick sina fiskar varma av både journalister, proffstyckare och politiska motståndare.

Jag har inte läst i någon av våra tidningar att Pridetåget eller närliggande arrangemang utsattes för våld. Det är givetvis bra, men jag blir samtidigt förvånad eftersom detta inträffade på Sergels Torg.

9 thoughts on “Transa attackeras

 1. Att Världens ynkligaste media inte skriver om det är inte konstigt
  det är så dom fungerar, men det förvånar att inte försvarsmakten
  också ingrep dom var ju närvarande, det gäller för dem att försvara
  det som är viktigast i samhället? Undrar om polisen reagerat ifall
  det var en Svensk pensionär som fått saker kastats på sig, då hade
  dom väl stått och tittat på, nu reagera dom i alla fall .

 2. Det är märkligt så tyst det är från svensk PK-media när våldsbrott som dessa begås av invandrare!
  Om gärningsmannen varit blond samt hade haft en jacka med texten ”Sverigedemokraterna” på ryggen så hade detta genererat en förlängd Aktuelltsändning!
  -Men nu är det ju bevisligen helt tyst, fråga på det: -Betyder det att invandrare ska ses som någon typ av importerad adel som får bete sig hur faen dom vill i det här landet?
  SVAR:-JA!
  Detta med tanke på att signalementen på våldsverkare alltid förtigs, detta även vid efterlysningar!

  16
 3. Kroppsspråket och typen av attack visar längtan att få skada någon som gruppen hatar men samtidigt är för feg för att stå för sitt nedriga dåd!

  17
  • Så här är det. Till exempel en invandrare blir attackerad. Demonstration mot rasism. En svensk bli attackerad av invandrare. Demostration mot islamofobi. Invandrare attackerar invandrare. Demonstration mot våldet i samhället. Svenskfientlighet, omvänd rasism och antivita tilltag finns som bekant inte hos etablerad media

 4. Så det blivit i Sverige. Enda trösten är väl när det drabbar någon som är en del av problemet.

  48
  5
 5. Apropå lite whataboutism så berättar den här artikeln om något som pågått länge bland nätverken som vakar över varandras axlar:
  https://www.friatider.se/tyska-mp-politiskt-inkorrekta-grannar-ska-rapporteras-till-sarskilda-center
  Om du undrar hur så är Facebook svaret. Det kan också vara svaret på varför du mött på surhet från din omgivning. Någon har angivit dig som politiskt inkorrekt och någon annan attackerar din frihet genom att förstöra dina möjligheter till anställning, stiga i graderna, få påökt, leda ett projekt, bland dina grannar, föreningar osv. Tom drabba dina familjemedlemmar. Du kan omöjligt veta vem som avlossade kulan, ett mycket medvetet drag från de fega. Oftast står den som avlossade kulan någonstans och ser när den träffar dig, den personen har säkert ett väldigt neutralt ansiktsuttryck.

  Ryktet är det som skadar mest säger de. En bög anger dig som rasist till en invandrare på din arbetsplats och genast kan invandraren känna sig pk genom att sabba din tillvaro.

  Angiveri handlar också om att bygga upp förtroende, om du nämner någon negativt (förolämpning) till en feminist kan den föra fram det negativa till den du pratade om. Förolämpningen var inte rakt i ansiktet på den du talade (och aldrig tänkt så, en dålig dag kan vara grunden) om, men feministen ser till att den går fram. Sedan vet den du nämnde negativt att du är dennes ”fiende” och får då ropa på sina vänner att attackera din frihet.

  Nätverken som vakar över varandras axlar har använt STASI:s metoder som förebild när de förstör människors frihet och ta deras makt och möjligheter ifrån dem.
  När de resonerar om att använda STASI som förebild blir argumentet – stjäl bara det som är bäst!

  56

Kommentera