AfS håller valmöte nära Prideparaden

VALET 2022. Det nationalkonservativa partiet, Alternativ för Sverige, kommer att hålla ett valmöte på lördag under Stockholm Pride.

Något som RFSL är mycket kritisk till då polisen beviljat tillståndet på en plats i närheten av prideparaden.

”Man kunde ge tillstånd och välja en annan plats, inte så nära stan”, säger Trifa Shakely, ordförande för Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas, transpersoners, queeras och intersexpersoners rättigheter (RFSL).

-Pettersson säger att med en budget 3201 miljoner skattekronor borde Sveriges Radio kunnat upplysa om att AfS valde plats som polisen föreslog. Dessutom före Pride.

Är Pridevänstern så trångsynt och intolerant att de inte kan acceptera att även andra har rätt till mötes- och yttrandefrihet så är det bara att flytta Prideparaden.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “AfS håller valmöte nära Prideparaden

 1. Socialisterna i RFSL blir rädda för de vet vad de själva skulle göra om deras meningsmotståndare skulle ha ett möte nära dem och de visste om detta tidigare och kunde planera in något. De skulle anordnat ett upplopp med militanta aktivister för att störa och skada meningsmotståndarna.
  Eftersom det är så de skulle reagerat antar de då att det är så normala personer fungerar och därför utgår de ifrån att AfS kommer anlita en massa “högerextremister” för att attacker dem.

  Jag tror inte att AfS kommer att göra detta. De kommer mer dra nytta av spektaklet och säga till normalt folk som kommer till dem; röstar ni på sossarna får ni det som ni ser därborta och röstar ni på oss slipper ni sånt. Valet är ditt.

  15
 2. EXPRESSEN 3 AUG 2022: Högerextrema Alternativ för Sverige (AFS) har valt att hålla sin valupptakt på samma dag och på en plats alldeles intill årets Prideparad i Stockholm. Samtidigt som AFS uttryckt förakt och kritik mot Priderörelsen – anser inte polisen att det finns några säkerhetsrisker i och med att de båda arrangemangen sammanfaller.

  Trifa Shakely, förbundsordförande för RFSL är kritisk: – Polisen kunde ha gett dem en annan plats.

  https://www.expressen.se/nyheter/nationalistiska-afs-haller-mote-intill-prideparaden-/

  PARADVÄG: Stadshuset – Hantverkargatan – Stadshusbron – Tegelbacken – runt Rödbodtorget – Vasagatan – Kungsgatan – Sturegatan – Lidingövägen – Östermalms IP.

  https://www.stockholmpride.org/evenemang/pride-parade/

  Det nationalistiska alternativet för Sverige ska hålla sin valupptakt i Rålambshovsparken som ligger 2-3 kilometer från stadshuset. Paraden utgår från Stadshuset i riktning mot city. Inte mot Rålambshov. Valupptakt 6 augusti 2020 kl 14.00 i Rålambshovsparkens amfiteater.

  Med andra ord menar de som marcherar för jämställdhet att de ska ha en egen fredad zon på tre kilometer ömse sidor om marschvägen genom centrala Stockholm. Vem är förvånad.

  Det är nästan så jag önskar att Rasmus Paludan ska dyka upp och bränna en koran. Det skulle vara spännade om grabbarna från förorten kom in till stan och kastade sten omkring sig.

  AfS valupptakt 6 augusti 2022 kl 14.00 i Rålambshovsparkens amfiteater.

  11
  1
  • Lite knepigt. Paradvägen börjar vid stadshuset men enligt kartan är starten vid Kungsholmstorgrt.

   Ordet parad får mig att tänka på Sovjetryssland och Nazityskland. Men där kan jag har fel.

   4
   1
 3. RFSL etc. torde haft någon form av trovärdighet om de arrangerat sin porrfestival och porrparad i exv. Iran eller Saudi-Arabien…

  Eller är de så fega att de inte vågar ?

  22
 4. Ja, hur är det egentligen med toleransen hos FÖRMENT toleranta RFSL… ?
  RFSL KRÄVER en nära nog 100% tolerans mot dem men tolerar INTE de som har en avvikande åsikt…

  Hur vore det att dra in alla statliga och kommunala bidrag till denna organisation – som en gång i tiden (?) velat legalisera pedofili

  23
 5. Vänstervridna statsunderstödda figurer är trångsynta,dom tror att Pide
  har företräde framför alla andra, merparten av normalsvenskar skiter
  högaktningsfullt i detta jippo som Media blåser upp till något väldigt
  viktigt, men som merparten inte bryr sig ett dugg om, men så fungerar
  Sverige i många avseenden idag, det onormala blåses upp till normalt!

  27
  1
 6. Dessa motbjudande figurer med sina hormonstörningar har ett överdrivet sjukligt påträngande sätt. Håll detta privat och stör inte oss icke avvikande. Den vackra regnsbågen upplevs inte längre som en fin naturupplevelse.

  38
  1
 7. Pride verkar vilja diktera villkoren för alla andra oavsett nivå. Nu är de också upprörda över att Maggan Andersson inte tänker komma till Pride med de andra partiledarna. Det är i och för sig första gången jag tycker Maggan gör något positivt, men jag håller med Janne.A i hans inlägg här, att även Ebba och Uffe borde nobba hela föreställningen. Låt dem ha sitt Pride men nu används deras deltagande som gisslan för att pådyvla deras idéer på oss.

  42
  1
  • Dom som står för hat,våld och intolerans mot dom som inte tycker som kulturmarxister och andra vänsterskruvade gissa vilka det är…Vilka är det som står och gallskriker som besatta varje gång AFS har torgmöte ? Vilka är det som utesluter SD ur debatten ? Vilka utesluter Medborgelig samlng från jippot ? Kanske dags för arrangörerna för Pride att se sig i spegeln.Kanske ser dom då en inkrökt militant och otrevlig faschist som tror sig ha ensamrätt på det mesta…..F.ö.så finns det en stor park på flera hundra meter mellan dom olika arrangemangen……

   10
 8. Jag tycker dom där pride mupparna
  kan åka till Påskön och ha sin parad..
  Och ta med 7 klövern
  Sen kan ni stanna där.
  Vi klarar oss utan Er

  41
  1
 9. Ännu en mentalsjuk mediefeminist som ska diktera villkoren för andra människor!
  Ge flatan en enkel biljett hem till Kurdistan tack!

  51
  1
 10. Queerteorier är en del av mekanismen som bruter sönder Sverige. Queergruppen anser att de inte inkluderats av gamla Sverige och därför kan Sverige likagärna läsas upp.
  I kampen om maktens korridorer och mobbning av deras hatobjekt (vit heteroman) arbetar hbtq, xxx, feminister och sist in i gänget ickevita.

  I kriget och fältslagen krigar grupperna under regnbågsflaggan! Vapnen är psykiskt våld och de drar sig inte för att ge sig på barnen, det ger starkast ångest.
  Ett annat vapen är att inge hopp och sedan låta hoppet dö under tystnad.

  Alla löften från sverigehatande politiker är löften om hopp som sedan ska tyna bort! Kom ihåg det, lova mig det!

  Skrämsel är ett annat vapen, tex ”röstar du på sd är demokratin i fara” eller ”de är blåbruna, de har nazistisa rötter”. Sedan lägger de snabbt till ett löfte om en tryggare framtid (det löftet ska sedan tyna bort i tysthet).
  Du ska arbeta och betala skatt, du ska arbeta med hopp om en bättre framtid, arbete gör dig fri!

  42
 11. Det behövs en motvikt till all jävla galenskap på jorden,men va fan Ebba och Uffe vad tänker NI på,
  det där ger inga stilpoäng inför valet,lägg tid på bättre saker.

  46
 12. Gröna kmerer, sossar, HBTQXYZ och muslimer jobbar övertid för att skala av yttrandefrihet och andra mänskliga rättigheter från dem som betalar kalaset.

  #hållkäftenarbetabetalaskatt

  47

Kommentera