S-minister tycker det är ”rätt otäckt” med AfS nära Pride

INRIKES. Samtidigt som prideparaden i dag anordnas i Stockholm har partiet Alternativ för Sverige, AFS, fått tillstånd att hålla valupptakt i närheten.

Eva Nordmark Foto: Kristian Pohl

– Jag tycker personligen att det känns rätt otäckt att de är där, säger jämställdhetsminister Eva Nordmark (S) till TT.

Pridearrangören har kritiserat att AFS har fått tillstånd att hålla sitt arrangemang så pass nära, samtidigt menar AFS att de sökte tillståndet långt innan datumet för åtets Prideparad offentligjorts.

Inför arrangemanget har AFS uppmanat de familjer som tänker delta att hålla noga uppsikt över sina barn för att skydda dem mot ”HBTQ-lobbyn och den vulgära sexualiseringen av barn”.

Foto: Hampus Haara / West pride

-Pettersson ser inte problemet. AfS var först ute och har fått plats och tid tilldelat av polisen. Passar inte det för Pride så kan de flytta sin parad.

Personligen tycker jag att Pride är mycket otäckare än AfS…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

26 thoughts on “S-minister tycker det är ”rätt otäckt” med AfS nära Pride

 1. Det avslöjar väl mest ministerns kunskap om AfS. Vad jag förstått består AfS av vanliga fredliga Svenska medborgare, som arbetar dagligen för sin försörjning och vill bevara välfärden, den framgångsrika utvecklingen och kulturen med normala skatter. Sverige en gång haft. SD är en liknande politik men jag vet att SD är högst neutrala till det privata HBTQ för enskilda människor. Jämställdhetsministerns omtanke i.o.f.s kanske är riktat till AfS, men jag tror inte det.

  3
  1
 2. Håller fullständigt med Pettersson när det gäller inställningen till Pride.
  När man märker den stora uppslutningen till spektaklet, undrar man om man är ensam i sitt tyckande. Men det är ju glädjande att läsa kommentarerna.
  Vi är trots allt många som ogillar detta.

  35
  1
 3. En besviken pojke från en liten håla, kastas ut från sitt parti. Startar ett nytt parti som inte många bryr sig om.

  36
 4. Jag är så innerligt trött på regnbågshysrerin. Till och med barnen ska påverkas med sina leksaker. Jag är inte bög eller pedofil utan en vanlig man. Nu vill jag ha förslag till en flagga för oss normala! Kan ett gult N på blå botten vara något som passar?

  60
  1
 5. När jag går igenom folksamlingar, funderar jag alltid över vilka jag möter, som är socialdemokrater. Dessa människor skrämmer mig. De är i total avsaknad av förnuft och logik. Dessutom är de ansvariga för att ha kört landet i botten, fullt ut. Skulle vilja ställa regeringsslöddret inför domstol och utkräva ansvar för detta.
  Att dessa människor sedan slår sig ihop med diverse pervos gör inte saken bättre. De borde dela cell, på en mentalsjukhusinrättning.

  61
  2
  • Var 3-4 person du mötet är antingen socialdemokrat eller en som sympatiserar med dem.
   Enl Novus ca 31% i julimätningen.

   13
   1
 6. Ja så klart, som Sosse tycker hon det är otäckt att få verkligheten
  serverad i närheten? Nej grava lögner ska det va som sossarna själva är
  mästare på, och så en hel del pervositeter i form av Pride?

  Värdet på det partiet är kraftigt devalverat, inte ens inflationen kommer
  i närheten

  59
  1
 7. Bög-rörelsen brukar ju gnälla över att de känner sig förföljda. Vill nog påstå att det istället är de normala individerna som är förföljda. För numera godtas endast den godkända PK-läran.

  Är man av en annan uppfattning än såzzarnas, anklagas man för HAT eller HÖGEREXTREMISM !

  Uttrycker man sig kritiskt mot regimen, blir man CESURERAD för DESINFORMATION !

  Man brukar säga att världen krymper… Ja, Nordkorea har väl aldrig känts så påtagligt nära som nu.

  73
 8. Tycker det verkligen känns otäckt att en minister tycker det är otäckt när Afs utnyttjar sin grundlagsskyddade rättigheter! Är Socialdemokraterna som visade sympatier med Nazismen ett icke demokratiskt parti? Det finns möjlighet att rösta bort två Nazianstrukna partier i höstens val Centern och Sossarna.

  79
 9. Undrar vad det är för krafter som jagar oss vill ha ett Sverige som fungerar för oss svenskar? Hade jag varit kristen hade jag sagt djävulen.

  55
 10. Oron är befogad. Inte pga AfS och deras egna mötesdeltagare, utan för de antidemokratiska mötes-sabotörer som kommer till möten enbart för att störa och förstöra. Polisen står bara och tittar på. Dagen efter är det tyst från polis och regering. Ingen oro över den normalt så bräckliga demokratin.
  Minister Nordmark borde rikta sin oro till Justitiedepartementet (Morgan Johansson och Anders Ygeman) och fråga dessa herrar vilka åtgärder som tagits för att säkerställa mötesfriheten i dessa valtider, speciellt med koran-upproren i färskt minne.

  66
 11. Om jämställdhetsministern vänder på en sten, hittar hon sin värdegrund i mosken.

  62
 12. Den kommentaren brde ha kommit från AFV.
  Dom var först på plats och sen kom homofilerna och trängde sig på.
  För mig är det “nära bögen upplevelsen” som är otäck, riktigt otäck och vidrigt äcklig!
  Det är dags att förbjuda detta vedervärdigt dekadenta och otäcka spektakel!

  70
  1
 13. En svensk minister tycker det är otäckt att komma nära svenska medborgare. Vilka personer är det som är otäcka och varför? Var går avståndsgränsen för otäckhet?

  Detta borde hon pressas på i media. För jag tycker det är otäckt och helt fel att vi har en jämställdhetsminister som inte vill vara i närheten av medborgare som hon pekar ut.

  67
 14. Stockholm är översvämmat av det här galningarna. Vilken plats som helst innerstad är för nära den här så kallade Prideparaden.

  AfS valmöte är 2–3 kilometer från den plats paraden startar. Sedan går paraden in mot city. Paraden ockuperar hela city men det tycks inte vara något problem.

  Folk är ta mig fan inte riktigt kloka.

  90
  • Det är därför som detta landet i raketfart är på väg käpprätt åt h—-te.
   I ena endan fjäsket för en Religion där människoliv har noll värde,
   i andra endan fjäsket för pervositeter som man mer eller mindre försöker
   att tvinga på människor? Men en dag kommer dessa två ytterligheter
   drabba samman.

   63
 15. Själv tycker jag det är rätt otäckt med tanken på fyra år till med Stenvändaren och Mollgan vid makten!

  77
  1
 16. Jag tycker personligen att det är rätt otäckt att ’Pride’ är så nära allt. Det inkluderar alla Sveriges partier och alla vi svenskar som äcklas av bögtåget.

  81
  1

Kommentera