Partiledarna i Pride

VALET 2022. Partiledarna för Sveriges Riksdagspartier gör allt för att vara den extrema och mäktiga HBTQ-rörelsen till lags.

Det är märkligt när man tänker på vilka politiska förslag denna rörelse driver riktat mot barn och unga. Ännu konstigare blir det när man läser Priderörelsens program. Mänskliga hästar på besök, prova-på rep, prova-på smisk, prova-på lydnad med mera i kinkykvarteret.

Nåväl, Magdalena Andersson (S), Ulf Kristersson (M), Ebba Busch (KD), Annie Lööf (C), Nooshi Dadgostar (V), Johan Pehrson (L) och Märta Stenevi (MP) säger att självfallet ska de gå i Prideparaden på lördag klockan 13:00.

En partiledare, Jimmie Åkesson säger att självklart ska han inte gå men tänker i stället verka för kraftigt minskat bistånd till de länder som kriminaliserat homosexualitet.

Jimmie Åkesson (SD) avstår självklart från Pride, vill i stället att verka för minskat bistånd. Pressbild

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

26 thoughts on “Partiledarna i Pride

 1. EXPRESSEN 3 AUG 2022: Högerextrema Alternativ för Sverige (AFS) har valt att hålla sin valupptakt på samma dag och på en plats alldeles intill årets Prideparad i Stockholm. Samtidigt som AFS uttryckt förakt och kritik mot Priderörelsen – anser inte polisen att det finns några säkerhetsrisker i och med att de båda arrangemangen sammanfaller.

  Trifa Shakely, förbundsordförande för RFSL är kritisk: – Polisen kunde ha gett dem en annan plats.

  https://www.expressen.se/nyheter/nationalistiska-afs-haller-mote-intill-prideparaden-/

  PARADVÄG: Stadshuset – Hantverkargatan – Stadshusbron – Tegelbacken – runt Rödbodtorget – Vasagatan – Kungsgatan – Sturegatan – Lidingövägen – Östermalms IP.

  https://www.stockholmpride.org/evenemang/pride-parade/

  Det nationalistiska alternativet för Sverige ska hålla sin valupptakt i Rålambshovsparken som ligger 2-3 kilometer från stadshuset. Paraden utgår från Stadshuset i riktning mot city. Inte mot Rålambshov. Valupptakt 6 augusti 2020 kl 14.00 i Rålambshovsparkens amfiteater.

  Med andra ord menar de som marcherar för jämställdhet att de ska ha en egen fredad zon på tre kilometer ömse sidor om marschvägen genom centrala Stockholm. Vem är förvånad.

  Det är nästan så jag önskar att Rasmus Paludan ska dyka upp och bränna en koran. Det skulle vara spännade om grabbarna från förorten kom in till stan och kastade sten omkring sig.

  AfS valupptakt 6 augusti 2022 kl 14.00 i Rålambshovsparkens amfiteater.

 2. Senare under kanske det kommer en kommunike från regeringen att alla politiker som deltar i den sk
  paraden skall bära fittmössa för att bli synliggjorda av allmänheten som röstat fram dom.

  11
 3. Jan Olof Sandgren och Bitte Assarmo är två skribenter som brukar ha bra artiklar i Det Goda Samhället, t.ex. dessa två (utdrag):

  Jan Olof Sandgren:
  ”Pride har blivit PK-ismens första maj, nu står den politiska makten i fokus, det är nästan kontroversiellt att inte delta, i varje fall om man är ett parti eller en organisation. Prideledningen försäkrar att man inte ägnar sig åt partipolitik, men trots det är alla etablerade partier välkomna, – utom SD och Medborgerlig Samling, som tillsammans torde utgöra 20-30 procent av befolkningen.”
  https://detgodasamhallet.com/2018/08/04/pride-ar-det-nya-forsta-maj/

  Bitte Assarmo:
  ”Pride – ingenting för Järvafältet,…i Rinkeby, alltså..som i hög grad präglas av islamism och klankultur. Där vill man nämligen inte köra runt med ”fikusflaggor” på bussarna. Ja, tänk så det kan bli…låtsas att det går att kombinera hbtq med islam och islamism. Vad händer när religionsfrihet och en inkluderande människosyn plötsligt kraschar?”
  https://detgodasamhallet.com/2020/08/01/bitte-assarmo-pride-ingenting-for-jarvafaltet/

  34
  1
 4. Denna perverterade parad är ännu ett exempel på dårskapen i att lägga ner mentalsjukhusen!

  51
  2
 5. Pride-deltagarna som har sex med många män vet att en del av dem kommer få apkoppor. Men i deras värld är det viktigare att ha sex och bygga förtroende än att stoppa en epidemi. Svensk media kommer att rapportera om apkoppssmittan som något sjukvården måste stå beredd inför, dvs det är myndigheternas fel att apkoppssjukan inte kan botas tillräckligt snabbt och de smittade får lida i onödan.

  65
  2
 6. Man vet hur vänster sjuklövern är som frivilligt ställer upp på en socialistisk sekts skattefinansierade påhitt och agenda.
  Socialistisblocket kan jag förstå men att M och KD ställer upp är oförklarligt.

  76
  3
  • Undrar hur länge apkoppor får heta apkoppor?Det är väl en bögsjukdom och då måste väl sossepacket hitta på ett finare namn.

   22
   2
 7. Nu inväntar vi med spänning och glädje på 7-klöverns partiledare flaggviftande på på pridescenen likt valåret 2018. Tittar man noga på den bilden så ser man att inlevelsen och eantusiasmen på sina håll var lite tveksam, men de vågade inte göra annat än att följa åsnan. Läget är olidligt spännande.

  76
  • Det blir mer och mer spännande, nu visar det sig att pm Andersson inte kommer att medverka på scen och inte heller någon annan representant från S. He he he lite från sidan ser det alltså ut som S och SD gör gemensam sak och bojkottar flaggviftandet, He he he.

   44
   1
 8. Att detta dekadenta och motbjudande galenskaper tillåts, säger väldigt mycket om ett lands status!
  D.v.s. hur långt ner i skiten det har hamnat!
  Sen….att en del folkvalda politiker också öppet och utan att skämmas stödjer och t.o.m. struttar med i homofil “paraden” som dom kallar det, är ett ännu allvarligare tecken på deras förfall och totala avsaknad av moral och etik!
  Vart har det goda och det fina tagit vägen?

  100
  3
 9. Det blir väl som häromåret då bjudna partiledarna hånade den partiledare som inte var bjuden. Det är väl det som kallas allas lika värde.

  96
 10. Det skjuts så gott som dagligen. Det har varit hedersmord, nån liten flicka ligger fortfarande på sjukhus. Överfall av nån jag inte få säga vad jag tycker om.
  Det är våldtäker.
  Men vifta med en flagga o se ut som ett djävla fån går bra.
  Sov gott om nätterna gör de med

  89
 11. Har inte våra makthavare annat göra !
  Ta hand om Sverige kanske.!
  Nej vi vill leka och vara halvnakna mycket roligare.
  Muppar utan ansvar.
  Skäms på er

  101
  • Längst inne i varje sjuklöverledare, finns en perverterad sida.
   Vill inte få flashbilder av Hultquist och Stenevi, så jag slutar nu…….

   58
 12. ÖB säger att han ställer upp för att han vill motverka machokulturen i försvaret. Efter många års kunskap om försvaret så har jag aldrig sett så mycken macho på video och bild som från Pridetågen. Det är äckligt med läderkoppel och piskor. För att inte förtigå de hatiska ansiktsuttrycken.

  95
  2
  • Och i det riktiga kriget i Ukraina ser man inte några hbtqare eller kvinnor annat än i undantagsfall. I verkligheten är det som ÖB kallar problemet precis det som försvarar ett land; manligt mod och dådkraft – macho alltså. Pridefokuset är farligt. Det är samma ideal som gjorde beredskapslagren tomma.

   63
   3
  • “ÖB…..vill motverka matcokulturen” Suck!

   Vad ÖB borde göra istället för att fjanta runt i ett spektakel tåg, är att sätta sig ned och fundera på vad det är som sker inom Försvarsmakten.

   Vad är det som gör att alltför många piloter och officerare slutar eller tar tjänstledigt för studier eller prova på annat jobb.
   Månne försvarets värdegrund vara en orsak?
   Att tillföra försvaret en massa ny materiel är en sak men det måste finnas folk som sköter det hela också.

   Som Janne skriver ” säger mycket om ett lands status”.
   Och med tanke på uppskattat antal åskådare till nästan en halv miljon,
   Så är det inte så svårt att förstå att det ser ut i landet som det gör.
   Säger bara, må det regna, hagla och storma i Stockholm på lördag

   47
   3

Kommentera