14 thoughts on “Dagens

 1. Kommer det någon vitbok från (S) före valet i höst?

  Vad säger Stenvändar-Magda? Eller är den här stenen för tung som de flesta andra som skulle vändas?

 2. Inom den socialistiska ideologin finns en idé om den socialistiska övermänniskan som ska ta över samhället så har alla socialistiska ideologier som tagit över makten i ett område börjat implementera detta. I Sovjetunionen, Tredje Riket, Östblocket och kommunistockuperade Kina så gjordes detta genom väldigt blodiga och medvetna dödsläger. Men även genom medicinsk modifiering av människor med steroider och liknande.
  I det socialistiska Skandinavien var detta inte lika uppenbart eftersom både Norge och Sverige (de två länder som hade störst socialistisk styrning) var starka demokratier så Partiet fick gå mer dolt fram genom olika lagförslag och förändringar som de genomförde först när propagandan slagit igenom fullt ut. Därav kunde de kastrera oönskade individer, sätta dem i institutioner för medicinska experiment med mera. Men först när den allmänna opinionen stödde ett sådant ingripande.

  11
 3. Det var väl det partiet som använt ordet “Rasist””flitigast av alla,
  den som sa det var det!

  24
  • Beror på vad du menar. De flesta däggdjur är uppdelade i arter som är unika för sin livsmiljö men när det kommer till tamdjur framavlade för en specifik eller egenartade egenskap så är det en ras.
   Så frågan blir då är människodäggdjuret uppdelat i arter eller raser?
   Eftersom arter endast kan reproducera sig själva inom arten men får infertila avkommor om de beblandar sig med en närbesläktad art så är inte människan olika arter, en negroid kan få en fertil funktionsduglig avkomma med en mongoloid.
   Raser är endast aktuella inom tamdjur eftersom det är framavlade egenskaper i en art som utgör de olika raserna, detta kan vara utseende, funktion, med mera.
   Men då människodjuret har specifika grupper som ser olika ut från varandra och har olika egenskaper som är mer framträdande i vissa grupper än i andra men ändå kan para sig sinsemellan och få fertila avkommor är ju då frågan om inte den första tamdjurs rasen inte är människan själv.
   De egenskaper som är viktiga för varje människoras berodde på var de finns någonstans. Afrika är stort och där man tror att människan först uppstod i mellersta Afrika är väldigt bördigt och bekvämt – en människa kan klara sig där helt naken men det är en fördel om hon kan springa långt (stort land) och tål värme. När människan lämnade Afrika så blev kraven annorlunda och intelligens samt slutledningsförmåga och planering blev viktigare då hon inte längre befann sig i en miljö som är så förlåtande.

   Detta är rätt förenklat, det är egentligen mycket mer flytande mellan arter, underarter och raser i verkligheten med passusen att raser är en distinkt medveten framavling av specifika egenskaper bland tamdjur.

 4. Är det någon som kommer ihåg den animerade filmen som häcklade förd politik vid valet 2018?
  Vore fint om den spreds ut igen!

  18
 5. Det är bra att sakpolitiken och sanningen fått återkomma i valrörelsen .
  Tror det är bättre för väljarna än för vissa partier .

  21
  • Menar Ponnsan62 denna ?
   http://www.s-sanningen.com

   Leta också efter stateofsweden på Rumble(punkt) com Ja, utan mellanslag. Flera delar och många timmar. Konsumeras i små stunder.

   Stram Kurs finns på J – tubben och har nyligen haft bra samtal med Masar och Kullor i Falun och Borlänge

   15
   24
  • Ponssan
   Är jordenplatt, finns det en gud, är majoriteten alltid skurkar, landsförädare, och lurade av Gates, Soros och globalisterna?
   Jag tog härom dagen vaccin mot TBE, kommer jag att dö nu till glädje för Gates och hans chips? Kan ryssarna rädda mig?

Kommentera