Varför inget SKOP?

Knappt två månader till valet och media brukar frossa i opinionsundersökningar. Den 25:e juli släppte SKOP sin senaste mätning, men inget om den i någon media. Varför? 

Inte kan det väl bero på att regeringsunderlaget S, Mp och C går dåligt? Eller kan det…?

8 thoughts on “Varför inget SKOP?

 1. Nyans är väl troligen en bortkastad sosse/vänster röst och centern och v är väl inga kompisar direkt.Det här borde gå bra bara debatterna börjar efter sommaren.

  10
  1
 2. Det som skrivs i PK-media och TV handlar inte om brottslighet och integration som verklighetens folk tycker är viktigt nej det som är på tapeten är bränder och klimathot, allt för att hjälpa MP över riksdagsspärren.

  19
  1
 3. MP går från 2,9 % till 3,6 %. Håller det i sig kan bli det över 4 % till september. Ingår C i regeringsunderlaget? Kommer deras partiledare få vara efter valet? När det gäller andrapartier finns det ett stort mörkertal. Har Nyanses sympatisörer svarat? Har de ens blivit tillfrågade? Kommer det att ingå i ett regeringsunderlag? Hur är det med AfS? Är de ett alternativ? Valet kan bli en riktig rysare!

  20
  1
  • AfS, knappast, rösta på dem i kommun- och landstingsval om du vill men inte till Riksdagen.
   Förhoppningsvis hamnar MP på 3,6 eller 3,8. Det tar en hel del röster från Partiet men ger ingen fördel i Riksdagen.

   Skulle gissa på att SKOP viktat in Nyans röster i socialistblocket, därför ligger de så högt.

   13
   • Jag kommer inte att rösta på Afs i riksdagsvalet. Endera blir det Stram Kurs eller en blankröst. När det gäller och kommunval har jag inte heller bestämt mig. Det kan bli hur som helst.

    17
   • Även Stram kurs är ett slöseri med en röst. I riksdagsvalet gäller det att tänka strategiskt.

   • Niklas R: 28 JULI, 2022 KL. 12:34

    Ska jag rösta blir det efter övertygelse. Menar du att jag ska rösta på ett parti jag inte sympatiserar med? En röst på Stram Kurs är inte ett slöseri. Det är en markering. Samma sak med en blankröst. Att ligga på sofflocket har aldrig legat för mig. Jag har röstat vid varje val sedan mer än femtio år tillbaka. Men aldrig på Stram Kurs eller Alternativ för Sverige. Sverigedemokraterna är en besvikelse.

 4. ”Vi tror på det vi ser” säger media internt.
  Om läsare, lyssnare och tittare ser i media att det går dåligt (för de som vill bryta sönder Sverige) så drar de slutsatsen att det är dåligt att bryta med Sverige.
  Det vill media förhindra eftersom det skulle locka fler över till de som inte vill förstöra Sverige.

  33

Kommentera