Leve Ukraina

UKRAINA. Undrar om Vladimir Putin har fattat vilket motstånd han har.

Om de skulle titta på detta i Moskva kanske de börjar förstå vad de ställs inför. Tsar Putin kommer aldrig att vinna, oavsett hur mycket han terrorbombar, mördar och förstör.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Leve Ukraina

  1. Putin visste redan andra veckan av ”specialoperationen”, att det ”skitit sig”. Nu är han desperat, och försöker hämnas på det folk han önskade ”befria”, genom massmord och massförstörelse. Ryssland framstår alltmer som ett patetiskt tredje rangens skurkstat.
    Ryssen kan aldrig vinna.
    Slava Ukraina!

    26
    4
  2. Putin kommer ALDRIG att lyckas med att kuva och förtrycka och mörda det Ukrainska folket.Det farligaste motståndet som finns är när folket reser sig som en man mot förtyckare.Så ,Putin håll i hatten för du har förlorat hur du än gör.För resten av världen med några få länder som undantag är ditt anseende för evigt förlorat.Även bland den upplysta Ryska befolkningen.Slava Ukraina…Nu inväntar jag med spänning alla tummar ner från dom som som ser Putin som den store frälsaren för världen….

    37
    6
  3. Putin bryr sig inte.
    Jag undrar dock om ryssar i allmänhet förstår vad Putins krig kommer att betyda för dem i framtiden? Även om kriget tar slut i morgon kommer det dröja väldigt länge innan Ryssland och ryssar bjuds in i gemenskapen. Namnet Ryssland kommer att förknippas med mörker i decennier och ryssar lär inte välkomnas med öppna armar någonstans i världen…förutom i Nordkorea, Kina, Vitryssland, Syrien och liknande demokratier.

    49
    6

  4. NÄÄÄ, tvivlar starkt på detta…Putin är en psykopat helt utan skrupler
    …med ett folk minst lika bortkollrat som våra Svenska fårskallar…tur
    i oturen är att koma-politruker är lungna, bara sluddra i sömnen

    26
    6

Kommentera