Vårdcentral missade att journalföra 7 av 10 besök

SJUKVÅRD. En nystartad privat vårdcentral i Halmstad underlät att journalföra drygt 70 procent av patientbesöken. Nu får vårdcentralen skarp kritik av Region Halland, meddelar Hallandsposten, bakom betalvägg.

Sinan Yousif, läkare och verksamhetschef

Har man inte drivit en vårdcentral innan så kanske man inte vet hur mycket administration det innebär, säger Jakob Alström, verksamhetschef på regionkontoret.

Sinan Yousif, verksamhetschef och läkare på Isaackliniken kommenterar: ”Vi kämpar varje dag för att leverera den bästa vården till våra patienter och en bra arbetsmiljö för de anställda.”

Vårdcentralen har varit verksam sedan den 1 maj. Nu måste alla besök föras in i journalerna senast den 31 juli.

-Pettersson undrar varför inte vårdcentralen redan är stängd. Sinan Yousif borde inte få driva sjukvård med skattepengar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Vårdcentral missade att journalföra 7 av 10 besök

 1. Vilken löjlig bortförklaring att man kanske inte vetat hur mycket administration det är. Jobbar man i vården vet man att man måste föra journal!
  Antar att de inte missade att föra in hur många patienter de haft så de kunde få bidrag för dem.

 2. Ligger denna vårdcentral på Andersberg ? Halmstads “lilla Rinkeby” …
  Finns det öht någon hel-svenne sm går till en DR. K.Hamel ?
  Men det stora inflödet av folk ifrån bl.a MENA har ju öppnat upp en helt ny marknad för “doktorer” och andra omskärare från dessa länder…
  Naturligtvis HELT betalt av övriga skattebetalare!

 3. Besök hos dylika ”arabutbildade” häxdoktorer är förmodligen socialdemokratins lösning på den ökande gruppen pensionärer. Snart kommer väl en lag, som tvingar pensionärer att besöka dylika inrättningar. Det kommer snabbt att minska pensionsutgifterna.
  Den som är klok håller sig borta från dessa ”hittepå” doktorer.

  28
 4. Det muslimska efternamnet Yousif (islamisk version av Josef) förekommer oftast i USA, följt av Sverige som inte oväntat kommer på andra plats. Storbritannien hamnar på 3:e plats och Kanada på 4:e. Märkligt nog så återfinns Saudi-Arabien och Förenade Arabemiraten först på 5:e och 6:e plats….har huvuddelen av alla dem med efternamnet ”Yousif” där exporterats till USA, Sverige och andra Västerländska länder? Fakta talar emot vad Expo m.fl. hävdar, ”att det finns ingen islamisering, det är en myt”.
  https://se.namespedia.com/details/Yousif

  24
 5. Välfärdsfusket som ska bekämpas med alla medel.
  Detta låter som ännu ett lyckat sosseprojekt

  30
 6. Den vårdkliniken har aktivister som vakar över dess axlar.
  Det är med stor sannolikhet så att läget är långt värre än redovisat. Aktivister har säkert begränsat informationen för att inte ge invandringskritiker fakta!

  Sinan Yousif vet att svensken lever i ett förtroendesamhälle och skrockar gott när han medvetet fuskar med dokumenteringen. Hans huvudmål med sin klinik är att gynna sin klan!

  Upprepade händelser med invandrare ger en tydlig bild av att där invandrare verkar blir det skit!

  39
  1
 7. En sån ska inte ens ha tillstånd att bedriva sjukvård i Sverige. Vem vet om det görs med en förfalskad legitimation från något MENA land. Han kan ha en källarklinik för araber och eventuellt sjuka kameler.

  37
  1
 8. Jag har bara träffat idiotläkare från Mellanöstern. Låt flyktingarna gå till dem så kan vi svenskar få gå till svenska läkare.

  41
  2
 9. Eller så har man bara hittat på passientbesök som egentligen aldrig funnits.

  54
  1

Kommentera