Turkiet kallar svensk diplomat till möte

NATO. En svensk diplomat i Turkiets huvudstad Ankara har kallats till möte med det turkiska utrikesdepartementet efter att en kurdisk grupp demonstrerat i Stockholm, enligt källor till Reuters.

Enligt Turkiet ska demonstrationen varit “terroristpropaganda”, vilket skapat starka reaktioner.

-Pettersson säger att låt Turkiet köpa några Jas Gripen och skicka med Özz Nujen som bonus så lugnar nog turkarna ned sig…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Turkiet kallar svensk diplomat till möte

 1. ja dags att konstatera att ppk tilhör dom goda .. och detvär dags att kasta ut is hamas och Putins anhang..
  det är besväeande att man släppte in Turkiet i NATO.?. den galna kalkonen är ju en terroriststat som skall bekämpas med vapenmakt tillsamans med det putin skapat i Ryssland

 2. Vi kan skicka ner alla kurder samt turkar så kan Erdogan själv sortera ut dem.

  18
 3. Å varför i h.vete ger Sverige tillstånd för kurder att demonstrera i Sverige. Nu får såssarna svara upp för sin eftergiftspolitik mot terrorister. Släng UT dem. Kurderna nu och såssarna 11.sept

  36
  2
 4. Kameleonten Erdogan är minst sagt opålitlig.Hans uppträdande platsar inte i NATO. Hans dagar som politiker är räknade i likhet med valskungen/kleptokraten Putin. Återstår att se hur/när tidens tand ger oss svaret.

  12
  7
 5. I princip så har Turkiet rätt, låt Sverige utvisa ett par millioner muslimer, så får vi lite lugn och ro!
  Å andra sidan, är det också lite genant att ett skitland som Turkiet skall komma och ställa krav på oss! Dom tillhör ju den muslimska ociviliserade världen så jag förstår inte heller varför dom gavs medlemskap i NATO? Helt obegripligt!
  Helt nyligen poserade ju Turkiets ledare glatt tillsammans med både Putin och Iranska potentater i pyjamas!
  Men som jag sa, utvisa 2 millioner muslimer så håller han kanske käften och sen ska Turkiet ut ur NATO fortare än kvickt!

  44
  7

Kommentera