50-tal personer inblandade i storbråk på badplats

BROTTSLIGHET. Ett 50-tal personer ska ha varit inbladade i ett omfattande slagsmål vid Askimsbadet i Göteborg sent på onsdagskvällen, rapporterar Göteborgs-Posten.

Askimbadet. Personerna på bilden har inget med händelserna att göra.

Det var både kvinnor, tjejer, pojkar och män som var inblandade, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson i region Väst.

Det är oklart vad som orsakade bråket. Ingen är gripen, men polisen har upprättat fyra anmälningar om misshandel.

-Pettersson säger att det är en gammal svensk tradition att slåss över och mellan olika generationer på badplatser i sommar värmen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “50-tal personer inblandade i storbråk på badplats

 1. Det var i Juli 2001 som två rivaliserande kriminella klan- och narkotikagäng med ursprung i MENA hade en väpnad uppgörelser, dvs regelrätt strid med skottlossning mitt ibland vanliga hederliga svenska badande på Askimsbadet…

 2. He he, Expressen har en lång artikel om läget vid Askimsbadet och har meningar som, familjer brakar samman och börjar slåss, stök och bråk, saknar respekt, olika grupperingar, tumult på kundparkering, osv osv osv. Tidningen lyckas alltså förklarar vilka människor detta är utan att skriva detta i klartext, babberadarn har fullt utslag och det räcker för mig.

  14
 3. Apor är ofta högljudda när de söker rivaler eller slåss om maten?

  Askim/Limhamn är helt ute att besöka numera.
  Hyrde stuga där för en 15-20 år sen då var det väldigt lugnt och trevlig innan invällarna kom dit och intog grillplatserna, lika andra badställen i landet…..poff.

  15
 4. Bad och mötesplatsen ”Gröningen” i Helsingborg, sträcker sig längs med vattnet i Öresund och är ett populärt ställe för många att träffas på. Allt som oftast inträffar där numera incidenter av olika slag, t.ex. för några veckor sedan uppstod det ett större slagsmål mellan män och kvinnor, med påföljd att tre polispatruller skickades dit. Och i går kväll ett nytt bråk, varvid en person knivskars. När polispatrull anlände till platsen, lyckades flera personer att springa därifrån, men en av dem greps. Någon skriver på Flashback: ”Det är blandat klientel under dagtid på Gröningen, men till kvällen liknar det (och låter) snarare som centrala Bagdad”.

  Boende vid Gröningen störs både kvälls och nattetid och ger exempel på hur det kan låta, man har spelat in oväsendet (37 sekunder). Det är dock inte det enda problemet, de senaste åren har man även haft en mängd inbrott i bilar, lägenheter och källare.
  https://www.hd.se/2021-08-24/boende-vid-groningen-stors-nattetid–satter-upp-staket

  12
 5. Om man importerar våld och ondska så får man våld och ondska.

  Hur svårt kan det vara att förstå detta.

  Börja utvisa allah dessa våldsverkare NU!!!

  Den som tar tag i problemet får min röst i september

  45
 6. Filma och fotografera är lag vid den här typen av händelser, annars kommer etablissemanget skrika att det aldrig har hänt!
  Och det har fungerat i 50 år!

  81
 7. Naturligtvis var det Svenska barn familjer som slogs. Var ju om den bästa platsen så klart. Har ju alltid gjort så

  63
  3

Kommentera