Utbildningsministern (S) gillar anti-demokrater

DEMOKRATI. Går ränderna ur en kommunist?, skrev bloggen igår om Annika Ström Melin, född 1956, är journalist och bosatt i Nacka som arbetat på Sveriges Radio, bland annat som chef för samhällsmagasinet Studio Ett. Ström Melin har varit ledarskribent på Dagens Nyheter och Dagens Nyheters EU-korrespondent. Annika Ström Melin får säga vad hon vill men jag undrar hur opartisk hon var som chef på skattefinansierade public service. Damen har varit eller är kommunist. Annika Ström Melin tog i sin ungdom ställning för de röda khmererna, som redaktör för tidskriften Kampuchea under Pol Pots skräckvälde.

Ström Melin är idag frilansare men betydligt allvarligare är att hon får medhåll från andra personer som exempelvis Anne Ramberg, tidigare generalsekreterare i Sveriges advokatsamfund, nu ordförande i Uppsala universitets styrelse. Helle Klein, chefredaktör/vd på Dagens Arbete och kanske allvarligast, vår utbildningsminister Anna Ekström (S) som hakar på de anti-demokratiska krafter och vill bli insläppt i gänget.

På filmen Sverige skolminister Lina Axelsson Kihlblom (S)

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Utbildningsministern (S) gillar anti-demokrater

 1. “KD inflytande” i framtiden kanske KD och muslimer gör gemensam sak. Hittar på olika regler som vi andra måste följa.
  Tex inte sex före äktenskapet, inte hända,om kvinnors situation osv

  • Ännu en av SD:s “valarbetare” ger sej in i leken ovetande om vilken effekt uttalandet ger. Hon gör i alla fall klart vad man inte ska rösta på.

   10
 2. “SD” är kodordet då all återstående hjärnkapacitet hos de vänsterblivna ger upp.

  (Ja, ja, jag vet. Den är marginell.)

  15
  • Jag trodde att när man uppnått mogen ålder som dessa damer gjort så borde man ha lämnat rödvinsvänsterretoriken bakom sig.När man dessutom använder sig av härskartekniker och inte inser hur illa det är så är det bara att beklaga att tankegångarna från 1968 fortfarande sitter där dom sitter.När damerna yrar om alla dessa SDmän som ömkliga och värre tillmälen låter det som om mobbningsklubben har årsmöte.Beklagligt att inte vilja se all annan dynga som funnits i dom partier som bättre fallit damerna på läppen…..

   22

Kommentera