Går ränderna ur en kommunist?

MEDIA. Annika Ström Melin, född 1956, är journalist och bosatt i Nacka. Hon har under lång tid haft ett fokus på Europafrågor och var under en period kanslichef för Svenska Institutet för europapolitiska studier (Sieps).

Ström Melin har arbetat på Sveriges Radio, bland annat som chef för samhällsmagasinet Studio Ett. Ström Melin har varit ledarskribent på Dagens Nyheter och Dagens Nyheters EU-korrespondent.

-Pettersson säger att Annika Ström Melin får säga vad hon vill men jag undrar hur opartisk hon var som chef på skattefinansierade public service.

Damen har varit eller är kommunist. Annika Ström Melin tog i sin ungdom ställning för de röda khmererna, som redaktör för tidskriften Kampuchea under Pol Pots skräckvälde.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Går ränderna ur en kommunist?

 1. Med tanke på att Rambergskan har uttalat sitt stöd och är grundare av föreningen Hilda på Advokatsamfundet, så borde någon riktig grävande journalist granska damerna i Hilda och herrarna i Ruben. I dessa båda föreningar är mängder med höjdare inom rättsväsendet medlemmar. Exempelvis Jk, SÄPO-chefen, Fd SÄPO-chef. Fd rikspolischefen, diverse åklagare rådmän osv. Delar de åsikter med damen Pettersson refererar till, så är det inte bara otäckt, men förklara en hel del av utvecklingen i samhället.

 2. Det är på grund att sånna som henne har makt i media som Sverige faller!

  Hon och hennes gelikar blir glada när nationen urholkas!

  Hon är ett större hot än en bunt terrorister!

  15
 3. Det är lika svårt att få bort ränderna på en kommunist som att tvätta en zebra med såpa.

 4. En nagel i ögat på dyligt klientel är att SD har haft rätt hela tiden.

  10
 5. Socialistkärringar som denna ska bara hålla käft. Socialismen har dödat 265 miljoner människor men den har inte räddat en enda själ.

  39
  1
 6. Sveriges Radio påstår att grunden i deras journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Hur trovärdigt är det? När SD- hatande Margaret Atladottir har anställts som producent för ”Eftermiddag i P3”, ett program med intervjuer, populärkultur och vardagsfilosofi. Atladottir som hatar både vita män och SD och tycker: ”kan inte SD bara gå och dö”. Petterssons blogg: ”Trots detta tycker skattefinansierade Sverige Radio att Margret Atladottir är lämplig för sitt arbete”:
  https://petterssonsblogg.se/2021/09/21/journalist-pa-sr-hatar-vita-man-och-sd-kan-inte-sd-bara-ga-och-do/

  47
  1
 7. 1800-tals filosofierna ligger till grund för socialismen, kommunismen, marxismen och även Nazismen.

  Karl Marx (marxismen)

  Moses Hess en Tysk-judisk filosof  (kommunist)  och (sionist)  . 

  Friedrich Engels  (arbetarsionismen)

  Ränderna går aldrig ur ideologier.
  Islamismen är väl ytterligare ett exempel på trons makt.

  Tro är att inte veta.

  38
  2
 8. Möjligen också en av de svenskar som återfinns i Stasis register på betalda DDR-agenter i landet. Sverige skulle skakas i sina grundvalar om alla register från Stasi släpptes fria och därmed klargjordes på vilken nivå i samhället som dessa landsförrädare fanns. Även om batikhäxan inte var betald agent så stämmer profilen på en s.k nyttig idiot som ändå tjänade den kommunistiska diktaturen med sina handlingar.

  52
  1
 9. Och sossarnas nazistiska förflutna verkar hon ha glömt bort. Rasbiologiska institutet, tvångssterilisering för att rena rasen, samarbetet med Nazityskland mm

  61
 10. Läste för en herrans massa år sedan att hon hade 5 heltidsjobb . Sedan dess har jag förstått att den damen kan man lita på som en sprucken kådis .
  Nu när hon är ordförande för brunråttornas fan club har hon hamnat i rätt miljö.
  Och en sosseminister visar sitt intresse för demokratin.
  Bra att tänka på inför valet .

  55
 11. Det är sådana människor som gör att vi kommer närmare regeringsskifte så låt ärkekräket pladdra.

  64
  2

Kommentera