10 thoughts on “Dagens

 1. Påminner om korkade svenskar a’la Stefan Lövens “vi har varit naiva”, kan man vara så dum och få bo kvar här tycker ni? Att ta en persons extrema trångsynthet för att uppvigla är dumt, menar han verkligen vad han sa, eller är det bara ett missförstånd? Knäppisar finns dock bland alla folk och har väl lika stor rätt som alla andra, det är väl inte en elit som ska rösta i valet? Skärp er innan ni själva blir utskrattade av Einstein & co.

 2. Det är väl känt att kusingiften i flera led kan ge en hel del oönskade egenskaper, å andra sidan kommer jag osökt att tänka på gamla Monty Python sketcher vilket var trevliga TV-minnen på 1960-talet.

  20
 3. Dumhet är en tillgång inom islam. Det syns dagligen även bland islamisterna i Sverige. Arbetsmarknaden i Sverige har inget behov av dessa “raketforskare” vilket vi tydligt ser i statistiken.

  22
  1
 4. Herregud va bra den är. Läst den minst fem gånger och skrattar lika mycket varje gång. Så jävla korkad. Som sagt minst fem generationers inavel för att uppnå sån korkadhet

  24
  1
 5. Lika begåvat som när någon miljö-mupp kommenterade “Cementa” :
  “I brist på cement kan man ju använda Betong”.

  34
  1
 6. Oemotsäglig muhammedansk logik.
  Så hur förklarar han effekten av en solförmörkelse? Behöver han ljus på dagen då?

  29
  2
 7. O jag som vill sova på natten för o orka gå upp på morgon för att jobba.
  Vilken idiot. Men som sagt. Alla är vi olika

  35
  1

Kommentera