Sandor om Miljöpartiets tysta minut

INSÄNDARE. Miljöpartiets språkrör Per Bolund inledde sitt tal i Almedalen under torsdagen med en tyst minut över offret för gårdagens knivdåd. Miljöpartiet är det sista parti som skall hålla en tyst minut över mordoffer vilket ni hycklande passade på att göra i Almedalen igår.

Märta Stenevi och Per Bolund, tyst minut i Visby i går.

Varför har ni aldrig tidigare hållit en tyst minut över några av dom svenskar som mördats av era importerade mångkulturella slödder? Det passade tydligen bra nu när våldet kom nära inpå er och mördaren tydligen var av svenskt ursprung.

Natten mot söndagen så mördades en person i 20 årsåldern av en medborgare i Syrien på Djulö camping i Katrineholm. Var finns den tysta minuten i detta fallet från er sida, era förbannade hycklare?

Vad det gäller miljöförstöring så finns den just i dom skithålsländer därifrån ni importerar era våldsbejakande vildar. Inte här i Sverige!

En miljöförstöring som bara eskalerar genom ett ohämmat barnafödande och som ni inte nämner ett ord om.

Men att beskatta ert eget folk så till den milda grad så att både el och bensin nu snart är något som bara är förunnat sådan höginkomsttagare som ni själva är det går bra.

Måtte ni försvinna från maktens korridorer efter valet!

Sandor Herold

11 thoughts on “Sandor om Miljöpartiets tysta minut

 1. Heder åt Sandor , en vardagshjälte utöver det vanliga . Tack Sandor .
  Mvh Sjöström

  44
 2. När vården krymper och psykiskt sjuka släpps ut, blir det så här.
  Men politikerna är överens, men plötsligt kom de för nära.

  32
 3. Det är givetvis många i Visby som kände offret och som nu känner stor sorg och bestörtning. Även många andra som spontant kände behov av att lägga blommor.

  Det känns dock som hyckleri när en linslusa från ett annat parti med dåliga siffror lägger blommor åtföljd av TV-kamera och syns torka en tår före uttalande.

  57
 4. Om nu någon mentalt rubbad person, envisas med att mörda någon under Almedalsveckan, kommer jag osökt att tänka på helt andra alternativ…..

  27
 5. Javisst är det konstigt, vissa tom glädjs åt när utlänningarna skjuter ihjäl varandra

  6
  20
 6. Någon annan som noterade att endast SVT:s favoritpartier fick egna dagar på årets Almedalsvecka?
  Alla andra fick samsas om en dag med ett annat parti. På söndagen pratade alla bara om sossarna och på torsdagen pratade alla bara om Miljöpartiet – resten av dagarna pratades det både om det ena och sedan det andra partiet.

  70
  1
  • Märta Stenevi fick prata utan att bli avbruten ingen följdfråga inga syrliga bitska kommentarer i P3 men skillnad var dom andra partiledarna dom fick inte prata klart utan att bli avbruten och fick hånfulla kommentarer

   45
 7. Skönt att höra att många börjar inse det skadliga i MP,s och S politik.
  Vill ni göra Sverige till ett land med utbytt befolkning rösta på S och deras stödparti .

  83
  1
 8. Miljöpartiet tänker så här: vi är ett rikt land och ska betala andra länders utgifter, vi har fått för mycket och nu ska vi dela med oss!

  ALLT som mp säger och gör bygger på det. De menar att det ljushyade folket har stulit från fattiga länder och nu ska vi lämna det åter, Sverige ska vara en förebild i den frågan!

  62
  4
  • Ja just det, deras tysta minut borde vara i en evighet, partier som medvetet
   skadar sitt eget land ska inte finnas!

   58

Kommentera