Ung man mördad på camping i Katrineholm, syrier misstänkt

BROTTSLIGHET. En svårt skadad man hittades på Djulöbadets camping i Katrineholm. Strax innan klockan 10 meddelade polisen att han dött av sina skador.

Djulöbadets camping

Den man som under tidig morgon hittades svårt skadad på campingen har avlidit av sina skador. Hans anhöriga har underrättats. Mannen hittades i ett offentligt utrymme på campingen och fördes till sjukhus med sårskador på kroppen och hans liv gick inte att rädda. Skadorna verkar vara orsakade av ett vasst föremål.  Mannen var i 20-årsåldern och är hemmahörande i Stockholmstrakten. Under morgonen har kriminaltekniker kommit till brottsplatsen och har påbörjat en brottsplatsundersökning. En förundersökning om mord är påbörjad. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Förhör har hållit med personer som har befunnit sig i närheten men polisen är angelägen om att komma i kontakt med personer som har uppgifter att lämna om händelsen. Du som har uppgifter att lämna ombedes att ta kontakt med poliser på plats på campingen, kontakta polisen via telefon 114 14 eller lämna tips via polisens hemsida under fliken ”tipsa polisen”. 

Polisen är på plats på campingen med flera resurser och det kan påverka verksamheten på campingen. Polisen behöver kontrollera de personer som rör sig in och ut från campingen, så man kan komma att uppmanas att visa ID-kort. 

Polisen

UPPDATERAT: En 21-årig, bosatt i Katrineholm och medborgare i Syrien, har häktats på den högre misstankegraden – på sannolika skäl.

Syriern är tidigare känd av polisen och har ett brottsregister som bland annat innefattar sexuellt ofredande, brott mot knivlagen och stöld.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

Kommentera