Mycket Annie Lööf på Annie Lööfs valaffischer

VALET 2022. Inget annat parti har tappat lika många väljare sedan förra valet som Centerpartiet. Nu står Annie Lööf och centerrörelsen inför ett historiskt vägval. Fyra av tio centerväljare har lämnat partiet under det senaste året. I fjol samlade Centerpartiet stöd av 10% av väljarkåren, hade det varit val i dag hade partiet fått 6,1% av rösterna. Av den senaste sammanvägningen av mätningar från samtliga undersökningsinstitut som mäter opinionsläget i Sverige, Omnipoll, framgår att trenden är tydligt negativ. Så negativ att Centerpartiet har goda förutsättningar att segla upp som det nya krispartiet jämte Miljöpartiet, skriver Alice Teodorescu på Affärsvärlden.

Enligt opinionsanalytikern Angelica Cöster, på mätinstitutet Demoskop, började stödet sjunka i samband med att Liberalerna lämnade Januariavtalet som därmed föll samman förra sommaren. Efter att Magdalena Andersson tillträdde som partiledare för Socialdemokraterna i november i fjol har nedgången fortsatt ytterligare.

För första gången sedan 2006 går Centerpartiet till val som ett självständigt liberalt alternativ. Våra valaffischer speglar våra huvudbudskap inför valrörelsen, vad vi vill med Sverige de kommande åren och de viktigaste frågorna politiken måste ta itu med. Nu krävs handling och reformer, säger partisekreteraren Michael Arthursson (C).

-Pettersson sympatiserar inte med Annie Lööf eller centerpartiet och undrar om inte C satsar lite ensidigt. Tänk om det är Annie Lööf som är problemet för C?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

13 thoughts on “Mycket Annie Lööf på Annie Lööfs valaffischer

 1. Om C får inflytande med S och V, kommer de att cementera de växande parallellsamhällena i Sverige. Nästa steg är klanstyrd ockupation av landområden, där svenska lagar inte gäller längre. Vilket delvis redan har skett när t.ex. beväpnade kriminella likt soldater satt upp vägspärrar. Tyvärr finns ingen beredskap eller medvetenhet hos sovande regeringspolitiker om det. Sverige har alla möjligheter att ganska lätt befria sig från hotet. De, som påtalar det och vill Sverige väl blir avfärdade med olika typer av nedvärderande omdömen mot sig. Vi hoppas efter valet på ny regering och nödvändig brottsbekämpning.

  10
 2. När man tänker rösta är det viktigt att inte tro på vad de sagt, man tänka efter vad de gjort.

  27
 3. Hon hjälpte Löfven att kringgå lagen med den så kallade Gymnasielagen
  och lät nästan tiotusen att bli kvar, trots att dom inte hade rätt till det, och
  hur många av dem som finns i kriminell verksamhet idag, det vet inte Annie,
  sen hennes korkade utspel mot SD är så jävla dumt så man baxnar, hon
  beter sig som om centern är ett 20 % parti och SD ett 4,5 parti när det är
  tvärt om, sen jobbar hon inte för landsbyggdens befolkning, det är inte bara
  att visa upp sig en gång i ett par gödselstövlar? Landsbyggdens folk är
  klokare än så! Det kostar, och ska kosta att samarbeta med idioterna på Expo.

  35
 4. Expo driver hat mot Sd för att det finns anmälningar om trakasserier på deras kansli.
  Det Expo också vet är att mobbning förekommer i alla partiers organisationer och kanslier. Centern har ett fruktansvärt hårt socialt klimat. Vänstern mobbade ut kakabave tex. Björklund var känd för sitt elaka bakomryggen-spel. Sossarna mobbade ut Juholt för öppen ridå.
  Alla journalister vet om det här men de vet också om att det mediekonsumenter inte vet mår de inte illa av.

  25
  1
 5. Troligtvis ännu en felkalkylering av Centerns valstrateger. Annie är så rabiat att de kvinnor som identitetsröstar på en kvinna söker sig till Maggan, och hennes nuna överallt lär skrämma bort de sista förvirrade männen som fortfarande röstar på C.

  30
 6. Stureplanscentern gör störst nytta om de tågar från Stureplan till Humlegården för att plocka mask.

  32
  • ja det är konstigt dom ligger ju 2% över spärrn det är konstigt att dom inte sjunker fortare! men det är ju ganska många partin med mtql härdsmälta och man får väl anta att den spesifika valboskapen rör sig i denna spesifika partistkturen

 7. Inte rasism säger hon,men hon är den värsta rasisten av dom alla mot den egna
  befolkningen,förbannade häxa.

  51
 8. Vad säger dom affischerna? Ingenting! Ordvalet är så allmänt att alla kan hålla med. Annie Lööfs överlägsna idiotflin är nog förbrukat idag liksom Annie Lööf själv.

  63
 9. Hon är inte det minsta lik Nordkoreas despot, det är bara tillvägagångssätten som är lika.
  Och personfixeringen .

  64
  • Lägg ner Centern och döp om det till Annie Lööf partet. Glöm inte att detta är samma person som vill att vi ska öppna våra hjärtan för 30 miljoner migranter. Annie Lööf partiet är ett samhällsfarligt parti som saknar insikt hur den vanliga svensken har det i det nya Sverige

 10. Att satsa på 2 kvinnor som Maud Olofsson och Annie Lööf som partiledare, var ett ”genidrag” som endast en fårskalle skulle komma på. Att dessa haft eller har några väljare övergår i alla fall mitt förstånd….

  70

Kommentera