Debatt om invandring och integration 2014

VALET 2022. Från TV4 den 11 september 2014. Här debatterar alla partiledarna kring ämnena invandring och integration. -Pettersson noterar att inte mycket hänt i praktiken och Jimmie Åkesson har fortfarande rätt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Debatt om invandring och integration 2014

 1. Ja vem som var klar i huvudet redan 2014 behöver inte nämnas?
  Det är ingen mening i att fylla landet med människor som ingen
  frågar efter, och som inte tillför landet något mer än kostnader.

  Fredrik Reinfeldts spelade godhet kan vi slänga i soptunnan, hans
  godhet består i att han för fram Globallistmaffians synpunkter och
  blivit rikligt belönad för det. Den godheten var inte avsedd för folkket
  här hemma!

  20
 2. Migrationen har beskrivits som en förutsättning för att klara välfärden, när den i själva verket är en förutsättning för att socialdemokraterna ska kunna utöva makt och inflytande på politiken, – är det enda partiet i Sveriges riksdag som har större stöd bland utrikes födda än bland inrikes födda.
  https://www.scb.se/hitta-statistik/statistik-efter-amne/demokrati/partisympatier/partisympatiundersokningen-psu/pong/statistiknyhet/partisympatier-maj-2022/

  14
 3. Sedan 70-talet har mångkulturen försvarats med hur många lögner som helst.
  All kritik mot invandring har stämplats som rasism!
  Det är ett bedrägeri mot det nordiska folkslaget och ingen kommer att ta på sig ansvaret för det. Makthavarna vet att Sverige ska ned i välfärdsnivå och roffar åt sig skyhöga löner och ersättningar för att ha goda ekonomiska förutsättningar då de brutit sönder den svenska nationen. Sedan får man klara sig så gott det går och med fett kapital på banken klara makthavare sig gott.

  23
 4. Thomas Gür gjorde för nåt år sen en utmärkt pedagogisk redovisning om detta.
  Ser man på gruppen utomeuropeiska invandrare, deras arbete inom vårdsektorn och samma grupps vårdbehov så för varje år som en arbetar heltid så belastar samma grupp vården med 1,05-1,10 behov av vård.
  Mao. så utan den gruppen skulle vårdperaonal ha mindre belastning.
  (Nu är inte personal som gömts undan från arbetslöshetsstatistiken medräknad och som mer är en belastning då riktig personal används som integrationskrockkuddar medräknad) så ”Invandrare räddar vården är ren bull shit.

  40
  • Jag tycker nog iofs att de räddar vården lika mycket som sossarna ”räddar” landet när de ger dispans till kalbrottet på Gotland, som just stängt ner pga dem. Eller när de ger el-stöd, pga att man precis lagt ner fungerande kraftverk. Man förstör helt enkelt, för att sedan ”rädda läget” ett valår som detta. Att man återgick till hur det var innan, eller möjligtvis lite sämre, tycks inte valboskapet på vänsterflanken tänka på.

   27

Kommentera