Annika Strandhäll (S) kallar Ebba Busch (KD) för fascist

INRIKES. Kristdemokraternas ledare Ebba Buschs värsta kulturupplevelse är ”det mesta med Henrik Schyffert”, säger hon i en intervju med DN Kultur. – Tyvärr, han är inte rolig, säger Busch.

Den så kallade ”komikern” tar uttalandet med ro och citerar Charlie Chaplin. ”’Den bästa kritiken jag någonsin fått är att facisterna hatar mig’ – Charlie Chaplin, 1940”, skriver Schyffert på Instagram och hyllas av mängder med vänsterblivna.

-Pettersson undrar om inte Sveriges klimat- och miljöminister Annika Strandhäll (S) passerar ännu en gräns när hon håller med Schyffert om att Ebba Busch är en fascist?

Om Henrik Schyffert på bloggen…

Själv undrar jag varför Schyfferts skapelser kallas kultur alls. Jag skulle inte titta på ”pizzaekonomen” ens om jag fick betalt.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Annika Strandhäll (S) kallar Ebba Busch (KD) för fascist

 1. Får känslan att Strandhälls inlägg är regisserade av någon eller några i den socialdemokratiska ”hjärntrusten”. Många gånger verkar inläggen vara över hennes (intelektuella) nivå.
  Däför tillåts hon vara på Twitter av (S).

 2. Jag trodde aldrig att jag skulle bli facist men nu är jag tydligen det! Jag tycker inte att Henrik Shyffert är rolig. Jag hatar inte honom men för mig är han en patetisk s.k komiker.

  25
 3. Schyffert tycks ju istället dyrka Hitlers föribtelseläger, för vissa utvalda befolkningar, som oss svenskar!

  Det är väl han reagerar som han gör gentemot Ebba, för att hon inte följer samma kamikazifolkförintarvurm, som han. Han är precis som Özz, Betner eller liknande destruktiva människor, som vill förstöra vårt svenska samhälle, med sina spyor! VEM GILLAR DET???

  Men det är bara för att Schyffert avslöjas med den pruttande ändan bar, som han i ren frustration går på stackars Ebba. Men hon står stark, och går segrande ur, med högt högburet huvud, medan han är en fläck av krälande sörja i sin egen sjuka obegriplighet!

  21
 4. Pizzaekonomen tillsammans med Terrorfinansiären Özz Nyjen är inte
  på något sätt roliga, bara patetiska. Och hur fan folk kan betala för att
  se och höra dessa fjantar är för mig en gåta. Däremot skulle jag kunna
  betala för att slippa att se och höra dem!

  25
 5. Att folk betalar pengar för att bli förnedrade av sk, ”komiker” som Schyffert, Nuyen m.fl är väl betecknande för hur läget är i landet, bedrövligt!

  27
 6. Henrik Schyffert, vilken pretentiös liten skit. Precis som basen för hans komik.

  46
 7. Bra av Ebba att våga gå mot strömmen!
  Det är så mainstream att tycka Hans Skyffert är rolig. Jag tycker han är skittråkig.

  Att han inte kan ta kritik utan att göra politik av det visar på dålig självkänsla!

  57
 8. Ja, Gud nåde den som vågar ha en egen åsikt. I den socialistiska diktaturens anda måste alla rätta sig efter elitens tyckande. Menar Pizzagubben och Strandskatan att den demokratiska åsiktsfriheten är detsamma som fascism ? Då är det verkligen illa ställt. Anmäl för hatbrott och förtal, Ebba ! Palmes tal om ”Diktaturens Kreatur” ligger nära tillhands.

  45
 9. Satt och jämförde Ebba med sossebimbon, och kom fram till att det skiljer ljusår mellan dessa människor. Utan att tillhöra något av dessa partier, hamnar Ebba högt upp på respektlistan, medan Strandhäll inte når upp till botten. Dock imponerad över att hjärnkapaciteten räcker till för både gång och tuggummituggande, samtidigt.

  51
 10. Den patetiska individen Henrik Schyffert jämställer sig med Chaplin…
  Chaplin var en komiker ut i fingerspetsarna.
  Schyffert drar bara pubertala kiss o bajs skämt, han förmår inte mer.

  63
 11. För min del så anser jag att Strandbimbon är det jävligaste som drabbat landet
  efter invandringen och det vill inte säga lite tillsammans med andra sozzeavarter.

  62
 12. Vi ska vara stolta över våra intelligenta socialdemokratiska ministrar .
  De skänker verkligen hopp om en ljusare framtid .
  Vill verkligen någon tänkande Svensk , ha dessa knäppgökar i regeringen .
  Ska vi fortsätta folkutbytesprogrammet så måste vi rösta på sossarna i september .
  Värt att tänka på .

  53

Kommentera