Hans son behöver en förebild

En Pakistansk 51 årig pedofil som bland andra ”meriter”, gjort en 13-årig flicka gravid, hävdar att han inte borde utvisas till Pakistan eftersom hans son behöver en förebild.

Fembarnsfadern Khan säger att han måste vara en ”fadersfigur” för att lära sin son att skilja: ”rätt från fel”.

LÄNK

7 thoughts on “Hans son behöver en förebild

 1. En av mina systrar har en son med en kriminell person, icke våldsam men kriminell. Hans största gåva till sin son är att han höll sig undan för att inte utgöra en olämplig förebild. Nåja det var då, nu har han vuxit upp och det blev fason på honom. Det är möjligt att de umgås numera men nu är han gammal nog att kunna hantera det.

  Om in en småkriminell person insåg att han utgjorde ett olämpligt inflytande så borde även värre brottslingar kunna göra det. Det är om de har någon heder i kroppen vill säga.

  15
 2. Många gånger får de stanna kvar för den juridiska ”rättvisan ” anser att barnen till dessa behöver sin pappa när han släpps ut. Jag skulle skämmas över att ha en sådan pappa oavsett om det är sexuella övergrepp, våldsbrott eller bedrägeri i synnerhet mot gamla, svagbegåvade eller fattiga personer. Så det skulle inte vara en belastning om han utvisas. Förstår inte hur politiker och andra myndigheter resonerar.

  27
  1
 3. Det tre grupperna som vakar över varandras axlar plus globalisterna tycker hans argument är gott nog för att stanna!
  Han kommer att stanna!

  32
  • Globalister a struntar nog i en enskild pakistanier.
   Och folk vakar nog inte så mycket som du tror. Hur kan du se så mycket konstiga grejer som många av oss andra inte ser?

Kommentera