Vården borde neka livsstilskriminella vård

INRIKES. Skyll dig själv säger polisen, skrev bloggen nyligen. -Pettersson tycker att det är synd att sjukvården i vissa fall inte är som polisen.

Johan Westerholm har rätt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

22 thoughts on “Vården borde neka livsstilskriminella vård

 1. En utmärkt idé av Johan Westerholm. En logisk och rättvis variant av “skyll dig själv” filosofin långt inom ramarna för “eget ansvar och eget val av livssituation”. Obligatorisk livstidsutvisning med destination närmsta polisstation i hemlandet kan också vara ett komplement värd att pröva tänker jag.

 2. Jag kan inte förstå dom föräldrar som gnäller på samhället för att dom själva
  missat att uppfustra sina barn. Sen är det väl inte förbjudit att flytta till ett annat
  land? Konstigt med Sverige, det går väldigt lätt att ta sig hit, men verkar väldigt
  svårt att flytta härifrån??

 3. är ganska intressant att läsa poliens ider!??faktu! är att det är polisen spm drar på sig mest anmälan. det är alkt från övervåld och tjänsyefrlmed mera..och då skall man i prinsip cägra att ge poliser vård när dom vlivit sjutna eller överkörda.. det är konstikt att polisen inte kan göra sitt jobb det är igentligen väldigt enkelt man skal förhindra och rapportera brott och för det har man rättigheter att bete sig hur som helst ??
  men det har väl gått troll i detta det var ju en polis som åkte in på kåken bara för peppar spreyade ett fyllo

  3
  1
 4. Jaså har La Motte valt sin livsstil själv? För att han reagerar på puckolandet
  Sveriges alla Ryggradslösa beslutsfattare? Det han gjort är sådant som hela
  den samlade Median plus ledande politiker skulle hålla efter, men av ren
  feghet inte vågar?? Dom som verkligen valt sin livsstil själva ar alla dessa
  importerade brottslingar, men det tycker tydligen inte polisledningen, dom
  ska ha all befintlig vård, och ofta även belöning, men den som reagerar på
  tjyvsamhället får skylla sig själv? Ja jisses!

  11
 5. Givetvis ska sjukvården inte göra sådana prioriteringar. Hur skulle det se ut? Här kommer det in en skadad på akuten. Ska personalen då först ta kontakt med polisen för att kontrollera om personen kriminellt belastad eller ej? Eller att sjukvården har tillgång till polisens belastningsregister och själva kan kontrollera i datorn.
  Om personen som nu kommer in är okänd och inte har några id handlingar. Ska man då vänta och försöka identifiera denne och riskera att denne dör eller sätta igång med vården, trots att denne kan vara grovt kriminellt belastad?

  Och ska även idrottsmän och andra som sysslar med farliga verksamheter där man medvetet tar risker för att nå resultat, nekas vård?

  9
  35
 6. Jag anser att dessa invasiva kryp ska söka vård där de hör hemma. Det vill säga söder om Medelhavet. Det kan innebära lite restid vid akutfall, så därför är det bäst att ni flyttar hem innan ni blir gängskjutna. Hemma i Mogadishu= nära till den vård ni förtjänar!

  41
  5
 7. Exakt, skyll dig själv om du är kriminell!
  Ytterligare ett bevis för att de svenska inte ska räknas.
  Polisen vakar över kriminellas axlar och går upp i skydd för dem om de angrips av kritiker!

  60
  3
 8. Problemet blir alla ledsna föräldrar som demonstrerar på Sergels Torg och får bre ut sig i gammelmedia för att tala om hur dåligt samhället tar hand om DERAS barn .
  Deras eget ansvar har socialtanterna glömt att informera dem om.
  Allt ansvar faller på de rasistiska Svenskarna .

  69
  4
  • Allah dessa professionella gråterskor uppbackade av media är vad de “goda” vill läsa om så de kan ge bort ännu mer av vårt välstånd.

   Morgan Johansson (S) säger idag i Bulletin.nu apropå dieselstölderna att man har ett personligt ansvar att förhindra/stoppa stölderna. Kanske borde det gälla även för allah de dysfunktionella analfabeterna som skadas pga av kriminell aktivitet?

   HAR FÖRÄLDRAR NÅGONT ANSVAR LÄNGRE FÖR SINA BARN??? MINA FÖRÄLDRAR HADE DET FÖR MIG!!

   58
   4
 9. Exakt. Alla dessa skjutningar belastar sjukvården helt i onödan. Vore kul att se hur stor andel av vården detta tar. Invandrare överlag belastar vården mycket mer än vi andra som ju betalar. Ohållbart i längden

  78
  1
  • Kan jag som blodgivare bestämma vilka slags människor som ska få mitt blod. Tror man inte på allas lika värde finns ingen annan råd än att sluta tappa blod.

   Det blit ungefär som det som kommer ut genom två hål i väggen. Hur vet man att det är grön el? Hur gör man om man inte vill ha grön? Måste man inte ha samma el som grannarna här i huset? Det finns bara en kabel in från gatan och den är svart.

   37
   4
 10. Erik Nords uttalande avslöjar en otrolig inställning till rättsstaten. Att Erik Nord är en inkvoterad politruk av sämsta sorten, står alldeles klart. Hur kan en människa med en så låg mental kapacitet, sättas på en ledande post.
  Plocka bort honom, människan är en fara för skattebetalarna.

  78

Kommentera