Skyll dig själv säger polisen

POLISEN. Erik Nord är chef i Polisområde Storgöteborg, han deltar i Twitter utifrån sin yrkesrollen. Normalt verkar Erik Nord en klok polis på som på ett engagerat och professionellt sätt försöker lösa samhällsproblem och står upp för sin kår.

-Pettersson undrar om det inte blev fel den här gången? Så Joakim Lamotte ska skylla sig själv för att han granskar kriminella och blir hotad för det? Hade etablerade, inte frilansade journalister, blivit behandlade på samma sätt?

Det är alltså okej att låta bli att utreda hot och trakasserier mot personer som inte befinner sej ”på rätt sida” av det politiskt korrekta.

Ska sommarklädda kvinnor skylla sig själva när de blir våldtagna? Barn som rånas på sin mobil, de har ju själva valt att bära mobil osv…

Om Erik Nord på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “Skyll dig själv säger polisen

 1. Att se Erik Nord i offentliga framträden välja sina ord engagerat och att möta honom i verkligheten är i jämförande offentlig godheten själv och f*n personligen och den tvetydigheten uppfattas avse Erik N ”försök att lösa samhällsproblem eller stå upp för sin kår” om det inte för egen vinning avser chefledningen och därav är svaret Nej avseende ” fel den här gången” ty han har bara visat sitt rätta jag och det är inte första gången han låter bli att utreda hot och trakasserier mot personer oavsett om de befinner sig ”på rätt sida av det politiskt korrekta”, eller inte.
  De facto är för allmänheten väl mörklagd hemlighet tillika är att vid utredningar avseende chefsledningars oegentligheter kallas Erik N in och han pendlar således mellan olika läns polisstationer med följd att vid överklagande som går till annat län möter de samma utredare Erik N, här endast ett autentiskt exempel.

  En hög polischef i ett län omfattande brottsutredning avseende i Sverige/Spanien familj grova oegentligheter innefattande allt från av deras släktingar polisanmälda sexuell barnmisshandel, droger, bidragsbedrägerier, skattebedrägerier, mordbränder +++++ hade begärt möte med en av denna klanfamilj grovt hotad person i hög politisk ställning som av poliser tillsänts starka bevis på att klanen skyddades av tjänstemän vid myndigheter inkluderande polischefer, chefsåklagare, överåklagare, Noa, JO, JK, RÅ tjänstepersoner som trotts medvetna att de spelas in, är så säkra att de skyddas av journalister och chefredaktörer i benämnda gammelmedia berättar vilket politiskt parti som med sikte valseger, gett dem order att skydda dem inom rättsvårdande myndigheter som i sin tur för egen vinning i skydd av tjänsteställning, skyddade den sedermera väl kända familjeklanen.

  Personen i hög politisk ställning tog med sig en advokat till mötet i ett polishus i ett län men istället för länets polischef möttes de av Erik N från annat län och han gick direkt hysteriskt skrikande till attack mot dem som inte förstod någonting!
  Han vrålande ekade ute i korridoren och när en kod till ett rum inte fungerade lånade jag Erik N nyckelknippa och vid återlämnade möttes jag av ett stort antal poliser som stod utanför hans dörr och hörde Erik N hysteri men de vågade inte gå in och avbryta, vilket jag gjorde och hade jag inte gjort det i just den sekunden är sannolikheten hög för att Erik N handgripligen attackerat dem i rummet.
  Jag lämnade tillbaka hans nyckelknippa och frågade samtidigt vad han höll på med vilket bemöttes med att han vrålade ännu högre och avslutade med ”jag spelar in” vilket replikerades; det gör jag med och samtidigt reste sig politikern med advokat och tillsammans med mig lämnade de rummet och på väg ut från stationen sade advokaten att om inte Erik N aggressiva utfall mot dem avbrutits, hade det sannolikt slutat illa, insp.

  Advokaten kontaktade mig flera gånger efteråt och berättade att han inte fått gehör vid hans information till Kontrollmyndigheter, Advokatsamfundet och sedermera journalister, chefredaktörer i benämnda gammelmedier och att han till och med drömde mardrömmar om denna händelse och av Erik Nord år 2022 att rättsystemet inte är byggt för provokativ journalistisk är faktiskt skrämmande ty rättssystemet är ostridigt byggt för att skydda så ock all journalistisk med förutsättning att skapa trovärdighet och mer trovärdigt än direktsändning finns inte.
  FNs kommitté för mänskliga rättigheter para 44 allmänna råd till tolkning av yttrandefrihetsart. 19 i ICCPR
  * 44. Journalistiskt arbete är någonting som utförs av en stor mängd aktörer, bland annat heltidsarbetande reportrar och analytiker, men även bloggare och andra som ägnar sig åt att ge ut sina alster i tryck, på internet eller på andra ställen. Allmänna system för registrering eller licensiering av journalister är oförenligt med punkt 3. Begränsade ackrediteringssystem är tillåtet endast om det är nödvändigt för att ge journalister särskilt tillträde till vissa platser och/eller evenemang. Sådana system bör tillämpas på ett icke- diskriminerande sätt och vara förenliga med artikel 19 och andra bestämmelser i konventionen, utifrån objektiva kriterier och med beaktande av att journalistiskt arbete är någonting som utförs av en stor mängd olika aktörer.

  * 46. Konventionsstaterna bör säkerställa att åtgärder som syftar till att bekämpa terrorism är förenliga med punkt 3. Brott som ”uppmuntran till terrorism”108 och ”extremism”109 samt brott som ”hyllande”, ”förhärligande” eller ”rättfärdigande” av terrorism, bör vara tydligt definierade så att de inte leder till en icke nödvändig eller oproportionerligt stor inskränkning av yttrandefriheten. Alltför stora inskränkningar i rätten att ta del av information måste också undvikas. Mediernas rapportering är viktig för att informera allmänheten om terrorhandlingar och den uppgiften bör inte inskränkas i onödan. Journalister bör i detta sammanhang inte straffas för att de utför sina legitima uppgifter.

  Här i helhet faktiskt intressant för så ock inte journalister https://t.co/ZwNkXr0Dig
  och att hävda att Lamotte ”självvalt skapat en situation som genererar hundratals anmälningar” är antiintelligent ty han har autentiskt filmat i Sverige importerade kriminella klaners hat mot staten och dess medborgare vars skatteintäkter betalar både klanernas bidragsinkomster och anställda i polisväsendet inkluderande Erik Nord inkomster.
  Mvh.

  Ps. ”Sverige är absolut inte kört och vi kan rädda oss svenskar och vårt fosterland” ty det enda som krävs är civilkurage som inte är till salu oavsett mutor i miljonklassen följt av stats-finansierad terror som börjat att drabba så och gammelmediernas journalister som med endast ett ord som inte passar nomenklaturan avskedas i parti och minut och därav bör oavsett åsikter se om sitt eget hus och i samarbete med journalist Lamotte medverka till att i Sverige polisväsenden myndighetshaverier är all och när så sker behöver vare sig män, kvinnor, eller åldringar i Sverige äldreboenden vara rädda för att råka ut för misshandel, våldtäkter eller bli mördade och våra barn kommer inte att på väg till och från skolorna bli rånade på sina kläder, skor, mobiler, ds

 2. Polisen vakar över invandrares axlar!
  Dvs polisen skyddar invandrare mot sin egen dumhet. De ser också till att stoppa information som beskriver invandringen som dålig.

 3. denna polis skall avskedas fet minsta man kan egära av en polis är att dom skall följa lagar och förordningar. och utföra sit arbete på ett riktigt sätt.. men det verkar väldigt svårt för för vissa att förstå det .
  ett typ exempel är ju denna historia med kivin och korruperade jutisiministrar Freval nu mera Morgan!? och det är uppenbart stt mad den korrumperade sossialdemokraterna regeringen så har Sverige problem och fet kommer att kosta

 4. Det är väl Morgan som ställer kraven på utsedda högre polischefer. Det måste vi alla minnas på valdagen.

  12
 5. En till typisk morganjohanssontyp!

  Polisen är kass, och korrumperad av vänstern!

  Det är det jag alltid har sagt: ”De ger sig på oss oliktänkande, och låter buset härja fritt!”

  Det är det enda de gör! Så vad behövs polisen för!

  Tänk bara på demonstrationerna som ägt rum de senaste 3 åren!

  BLM, antirasister och stenkastare får göra precis som de vill i sina! Ja, polisen böjer t o m knä, och drar sig vördsamt undan!

  Är det däremot frihetskämpar som demonstrerar, så blir de brutalt bortförda, eller får andra anvisade platser, för att inte störa ”buset”! Tänk bara på dessa under Coran, i början av sina demostrationer. Likadant NMR, blev begränsade i sina marscher. Men inte vänstern och de av dem ombildades.

  Så SÅDAN ÄR POLISEN!!! VARFÖR BEHÖVER VI DEM!!!

  Utan dem hade inte buset tillåtits att sprida sig alltmer. DET SVENSKA FOLKET HADE INTE TILLÅTIT DET!!!

  Men polisen har gett sig på dem som värnat människans väl. Detta för att SKYDDA BUSET OCH DET POLITISKT VIDRIGT KORREKTA!!!

  Lyssna på det här om morganismen inom polisen, genom att se på hur han själv har hanterat viktiga rättsliga frågor:

  https://m.youtube.com/watch?v=73jboNRJ2hs

  13
  • Läs vad Janne har skrivit här längst ned! Ett bra komplement tycker jag!!!

   13
 6. Hade dom tagit hans anmälningar på allvar från första stund så hade väl inte det blivit så många flera och rättsmyndigheten hade således blivit förskonad från ”fartblindhet”. När individer, ni vet alla vem, när dessa individer kan mordhota någon framför näsan på polisen, som hör och ser allt, utan att det får någon konsekvenser för den som framför hoten, ja då vet man att ”individen” tillhör dom fridlysta. Hade jag eller någon annan vit svensk gjort samma sak så hade det blivit hanbojor direkt sen finkan nåt eller några dygn för att sedan i domstol fått ett kännbart straff. Det är inte rätt att en del av dom som uppehåller sig i Sverige är fridlysta medan svenskar blir degraderad till andra eller tredje klassens medborgare utan rättigheter. Dags att ta tillbaka landet från invallare och sozze-kommunister.

  20
 7. Ännu en sosse på fel plats. Det är nog ingen dum ide att byta ut hela polisledningen.

  21
 8. Inte ens journalist och en annan journalist har samma värde.
  Värdegrunden är förvånansvärt flexibel och snart är den uttänjd och utsuddad till ett rent dj-a kaos.

  27
 9. Han har nog lärt sig av polisansvarige Morgan: Det är alltid någon annan som har ansvaret.

  I det här fallet så är det brottsoffret. Vad fan får Lamotte för sina skattepengar?

  36
  1
 10. Det luktar grovt brott mot en journalist, som arbetat för allmänhetens bästa och därför fått hot om våld och död över sin familj. Varför måste han sluta, fortfarande med hotet över sig? Vem är ansvarig för all skit, som händer i Sverige i dessa dagar. Dessutom en handlingsförlamad polisledning p.g.a. för mej okända orsaker. Väljarna måste vakna innan valet för Sveriges bästa.

  54
 11. Den svenska fjant-polisen har nog under en lång tid lidit av både blindhet och mental utmattning!
  Och deras tillkortakommande och ovilja att utreda allvarliga brott innebär en stor fara för oss svenskar och vårt land.
  Istället storsatsar dom på ”förebyggande verksamhet” d.v.s. varm korv och kaffe till brottslingarna, hurtiga tillrop och ryggdunkningar!
  Och naturligtvis deras favoriter, jaga svenska småpojkar på mopeder och svenska pensionärer med sina rullatorer som säger sanningen!
  En mycket svårslagen strategi när det gäller dumhet!
  Det är pinsamt.

  Sverige är kört, det är bara att konstatera, bara ett rent under kan rädda oss svenskar och vårt fosterland.
  Det socialistiska giftet har genomsyrat och kontaminerat hela vårt samhälle.

  72
  1

Kommentera