Sten kastades mot ambulans i Vårberg

BROTTSLIGHET. En ambulans utsattes natten till måndag för stenkastning i Vårberg, i södra Stockholm, skriver TT. Attacken inträffade när ambulansen hämtade en sjuk person vid klockan 03.30.

– Det är obegripligt, säger Fredrik Andersson, vakthavande befäl vid Stockholmspolisen.

Polisen har nu inlett en förundersökning om blåljussabotage. Ingen har gripits.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Sten kastades mot ambulans i Vårberg

  1. Svt skriver att de inte vet vem det är som kastar sten. Här i Göteborg är det samma i miljonprogramsområdena. Här kastas det sten också. Gissa vilka som bor där?
    Det är Muhammed och Ahmed.

    18
  2. Märkligt att polisbefälet beskriver det som obegripligt. En ambulansförare i malmö berättade att de blev utsatta för våld ca 25 år innan hens pension…
    …som inföll för 12 år sedan.
    Det är alltså drygt 35 år sedan blåljusbranschen utsattes för våld av invandrare! Och polisbefälet beskriver det som obegripligt, de har alltså haft över 35 år på sig att förstå eller analysera att invandrare utsätter blåljus för attacker. Inte konstigt att polis har svårt för att lösa brott.

    Media är stor bov i dramat för de anser att om de rapporterar om invandrarvåld ökar rasismen i samhället. Media kopplar alltså ihop sverigebevarande invandringskritik med rasism.
    Visst några artiklar finns men ska du sätta in i ryggraden att invandrare sliter sönder Sverige så måste media skriva om det hundratals gånger med hundratals olika vinklar under flera års tid!

    23

KommenteraAvbryt svar