Partiledardebatt 5 juni klockan 20:00

VALET 2022. Åtta partiledare står återigen öga mot öga i årets andra debatt med några av de mest brännande ämnena i fokus, direkt från TV4-huset.

Magdalena Andersson (S) blev arg, tappade masken och tror felaktigt att misstroendeförklaringen gäller hela regeringen. Bild: Jeander

Programledare är Jenny Strömstedt och Ann Tiberg. Anders Pihlblad analyserar debatten.

Ämnen är det aktuella politiska läget misstroendeförklaringen mot Morgan Johansson, Natoansökan, skolan, integration och migration.

Klimat och Ukraina saknas. Klimatet är skönt att slippa.

Delad vårdnad av lille Morgan. Bild: Jeander

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Partiledardebatt 5 juni klockan 20:00

 1. Citatet ”vi skulle inte ens samarbeta med sd för att RÄDDA landet”
  Avslöjar hur de (s) via aktivister sprider lögner om sd till invandrare dvs sd är rasister. Det bevisar också varför invandrare har så låg respekt för vita svenskar, invandrare antar att vita svenskar röstar sd och är då rasister.
  Ordet rädda i citatet bevisar att invandring förstör Sverige och att makthavare vet om det.

  En extremt väl genomförd informationskampanj till invandrare (som inte förstår svenska) hur de ska rösta för att få bo kvar i Sverige och få alla gratispengar!
  Invandrargetton röstar därför på s eller v!
  En politisk styrd valrörelse som ska krossa Sverige!

 2. Det ska bli så skön att sllppa Miljöpartiet efter nästa val. Man måste antingen bo i bunker, på kalfjället eller i djupaste norrlands inland ifall man inte ser det nya Sverige. Vad jag vet så är det inte klimatet eller växthuseffekten som skjuter på varandra, bränner bilar, kastar sten på blåljus personal eller står för explosioner vid entrèdörr till flerfamiljshus. Varje dag med den rödgröna röran är en förlorad dag för vårt land

  16
 3. Natofrågan är väl ganska död, bara vänsterpartiet journalisterna som har trumpskräck

  16
 4. Tja,i dagens X-pressen sprides galla över att man utelämnat ämnet kring “Väder o,Vind” i kvällens debatt,och enl. skribenten är detta sanslöst !!
  Stenbock hoppas att sommaren blir solig o vi får fint badväder !
  Istället kommer för de Grönas paradgren,kommer nu bl.a. Mågans bedrifter,att stå på schemat !

  18
  1
 5. Egentligen är det ju förskräckligt att Oppositionen ska behöva tvätta Magdas smutsiga byk. Har hon ingen egen tvättmaskin ? Magda – Avsätt den lille pajasen redan på Ti. förmiddag själv, så slipper du debaclet. Men vidhåller du att förtroendet kvarstår, så slår det bara tillbaks på dig själv.

  26
 6. Normalt är det ju Riksdagen och Regeringen som styr landet. Men vilka är det nu ?
  Är det Kurderna eller är det Turkarna ? Magda verkar bara ha att rätta sig efter än den ene eller den andre. Verkligheten har visst kommit ifatt falsk-spelaren.

  36
  • Och alla direktiv från EU kommissionen, som vi är tvungna att implementera till svenska bestämmelser,?

   11
 7. Det finns en del paradoxer i fatet. När skall vänstern sluta att importera röstboskap som skall försörjas av den svenska skatteslaven. Sosseadelns försörjningsfilosofi av egna oduglingar. Försörjningen av de gängkriminella m. m.

  38
 8. Hade gärna sett några tuffare programledare.
  Det är ju iof många intressanta debattämne, så vi får väl se om det hettar till.
  Tvivlar dock.

  26

Kommentera