Kvinna överfallen av fyra män i Luleå

BROTTSLIGHET. En kvinna i 20-årsåldern utsattes för ett överfall i centrala Luleå strax efter midnatt. Polisen har inlett en förundersökning om försök till våldtäkt, men ingen är gripen.

Vi fick in larmet 00.25. Brottsplatsen är avspärrad, säger Per Rönngren, befäl vid polisens regionledningscentral.

Enligt uppgifter har kvinnan blivit nerdragen i ett dike av fyra män. De försökte dra av henne kläderna, men hon lyckades ta sig därifrån och slå larm. Enligt polisen behövde hon inte åka till sjukhus.

-Pettersson ser inget signalement och inget om några gripna.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Kvinna överfallen av fyra män i Luleå

 1. I Luleå har de börjat träna 6-åringar att delta i HBTQ, barnen kan själva måla regnbågsflaggor, allt för att pedofilerna skall trivas. Det skall böjas i tid det som krokigt skall bli.

  25
 2. INGEN GRIPEN!
  Varför får man så sällan tag på förövaren/na?
  Måste man ta saken i egna händer?
  Allah vet var buset finns men allah tiger istället för att informera.
  Är det så det skall vara?

  25
 3. Tja. De unga kvinnor jag möter i vardagen är mycket nöjda med ”allas lika värde”.
  Hos Val.se ser man att komun ister ** is lam har egen majoritet i Lule. ( 53%)
  Jag antar att bruttan är nöjd då hon fått det hon bett om.

  27
 4. Jag antar att den stackars kvinnan är blind eftersom det inte finns något signalement?

  48
  • Och var har du varit dom senaste 15-20 åren?? Även om kvinnan hade beskrivit dom in i minsta detalj och haft dom på film så hade det stått ”inget signalement” (om dom inte varit vita förstås, då hade bild, namn och adress blivit ofentligtgjord). För det första: polisen har fått klara instrukser att inte gå ut med signalement om dom misstänker att någon från sozzernas ”valboskap” är gärningsman/män/person. Och även om polisen hade gått emot sta S is instrukser så hade inte ”LaimStreetMedia” publiserat vare sig bild eller beskrivning av gärningsdjuren. Vakna upp för h.lvete. Sozzerna håller på med sitt största experiment någonsinn, fullständigt folkutbyte i Sverige.

   24

Kommentera