Självskadebeteendet sprider sig i åldrarna! 

INSÄNDARE. -”Glöm inte att det svenska folket är extremt fegt, det saknar civilkurage, människorna är extremt konflikträdda, få vågar säga vad de tycker, detta har gjort att beslut fattas ibland högt över huvudena på folk eftersom folket inte säger ifrån. Det skulle behövas mycket mer jävla anamma och riktigt finsk sisu!” Detta sa allas vår Herman Lindqvist redan 2012.

Och hur rätt hade han inte!?

Nu 10 år senare så informerar Svenskt Näringsliv om att integrationen som helhet kostar oss 270 miljarder kronor om året, 270 miljarder av vår totala budget på 1 137 miljarder kronor läggs med andra ord på invandringspolitiken!

Vi talar nu om samma politik som för bara några är sedan påstods vara räddningen för vården och våra pensioner!

En politik som absolut inga väljare oavsett partifärg har sagt sig vilja prioritera framför vården, skolan och pensionerna med mera!

Ändå så tillåts denna rent vanvettiga invandringspolitik trots påståendena om det motsatta att fortgå!

Under årets första fyra månader har nämligen 32 582 nya svenska medborgarskap beviljats, på årsbasis ger detta 97 746 nya medborgare, det vill säga ett nytt Växjö!

Detta hade inte varit ett problem om det inte vore för det faktum att 94 procent av de asylsökande som togs emot under flyktinganstormningen 2015 ännu idag inte är självförsörjande.

Annat som vi konflikträdda svenskar inte reagerar över är det nu extrema gängkriminella våldet med mord, skjutningar och sprängningar med mera.

Bilbränderna har blivit en normalitet precis som det faktum att flickor och kvinnor allt som oftast inte längre vågar ge sig ut ensamma kvälls och nattetid.

Sverige av idag är rent ut sagt ett rent skämt, ironiskt nog så förefaller dock våra ansvariga politiker sakna humor!

Eller kanske ändå inte.

För hur kommer det sig annars att socialdemokraterna och moderaterna nu hela tiden försöker att överträffa varandra i att finna lösningar på alla de samhällsproblemen som deras egna regeringar har orsakat, och detta under förevändningen att man inte vet varför Sverige nu ser ut som det gör!?

Tips:- Titta på hur det ser ut i våldets Mellanöstern, fundera sedan på varifrån majoriteten av våra nya medborgare är komna ifrån!

Sverige kan sedan decennier tillbaka liknas vid en missbrukare som utan att bry sig släpper in allt och alla som knackar på dörren, då blir det garanterat stökigt!

Tragikomiskt nog så har såväl M som S regeringarna envisats med att utmåla Sverigedemokraterna som det stora hotet mot vårt land.

Personligen så tycker nog fler än jag att övriga partier utan SD:s ”hjälp” själva med alla mord, bilbränder, koranupplopp och sprängningar samt kriserna inom vården, polisen och skolan har lyckats ganska bra med att rasera vårt Sverige!

För bara några år sedan så talade man om ”utsatta bostadsområden”, nu mer så benämner enskilda polisbefäl hela vårt Sverige som ett mer eller mindre utsatt område.

Det märkliga med allt detta är att trots att allt fler väljare förfasar sig över samhällsförfallet så fortsätter dom att ty sig till de partier som bär ansvaret för det samma!

Detta får mig osökt att tänka på en artikel i en läkartidning för något år sedan, där det påstods att självskadebeteendet bland unga ökade.

Men med tanke på hur vuxna nu röstar så är ju frågan om detta destruktiva beteende inte har spridit sig högre upp i åldrarna?

Johnny Hornbrink, Sverigedemokraterna

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Självskadebeteendet sprider sig i åldrarna! 

 1. När jag var barn så genomsyrades skolan av kristendom. Tex historien om den barmhärtige samarien, som på en vandring upptäckte en person som behövde hjälp. Jag tror att många svenskar tog starkt intryck av såna berättelser och därför var beredda på att hjälpa personer på flykt. Att de skulle bli så här stora problem som det blev, det var man inte beredd på.

  8
  2
 2. Det är så pass väl organiserat så det är svårt att greppa. Hatet och blodtörsten i sverigenedbrytningen är gränslös.
  En härskarteknik är att – inge hopp och sedan ta bort det!
  DVS först lovar man frihet mot en tjänst, men när du gjort tjänsten så är löftet om friheten bortblåst. Friheten kan vara att slippa ta hand om invandrare eller slippa bli utsatta för brott av invandrare, tjänsten är att rösta på sittande makt och att betala skatt. Vi gör ett arbete för att nå friheten, DVS ett land fritt från kriminella, fuskande, våldsamma och bidragsätande invandrare. Vi arbetar och betalar skatt!

  Vi tänker oss Ygeman som lovar att returnera 80000 till hemländerna, sedan går tiden och långsamt tappar svenskarna hoppet. Eller ”vi ska lägga 2 miljarder på integrationen” (löfte från regeringen), svenskarna tystnar i sin invandringskritik och tänker att ”nu löser det sig” – de två miljarderna går in i klansamhällena och svenskens hopp går om intet.
  Eller ”om tio år är kriminalliteten besegrad” vi känner hoppets låga tändas, vi arbetar. Vi ser att våldet ökar, makten mobbar oss att vara rasister, hoppet falnar,
  Eller ”vi ska vända på varje sten…”, de enda stenarna som syns är de som landar på polisen, DVS stenarna landra på de som ska ge oss hopp då vi blir utsatta för brott, hoppet fryser till is, i dubbel bemärkelse.
  Eller ”om vi ger muslimerna mer makt, böneutrop, gigantiska moskeer, specialkost, separata bad, klädkoder så kommer de leva i harmoni med oss svenskar”. När muslimerna fått sitt så vill de ha politisk makt.
  Eller ”välfärden räddas med invandring” uträkningar redovisas och experter får säga sitt, hoppet tänds. Det visar sig att välfärden inte har råd med välfärd till alla invandrare som skulle rädda den.

  Hur blir det med löftet som ska minska våldet genom att bussa elevet till olika områden, vad kommer ske så hoppet falnar…
  Hur blir det med löftet om fler poliser…
  Hur blir det med löftet som ska krossa klansamhällena…
  Hur blir det med löftet om kortare vårdköer…
  Hur blir det med löftet om bättre äldrevård…
  Hur blir det med löftet om tryggare skola…
  Vilket arbete förväntas vi utföra för att tystna med invandringskritiken.

  Attacken mot den svenska nationen utförs i rent raseri, avgrundsdjupt hat, blodtörst och förrakt mot allt det svenska. Det kan inte finnas många orsaket till det, en djävulsk plan mot ett nordligt folkslag, deras kultur och existens.

  52
  2
 3. Europa, är idag som gamla Sovjetunionen! Folk är så maximalt indokrinerade och tillvanda systemet och förstöringen.

  De ser dessutom inte igenom allt etablerat floskelraster. Eftersom det är svårt att ha klarsyn, mitt i den massiva propagandan.

  Och, vem hinner och orkar av de svenska arbetsslavarna, till det!

  Så de tror att allt är som det alltid har varit, och inser inte hur bakvänt, uppochner och förvridet det har blivit!

  Viljan finns säkert, men kunskapen och orken, att sortera allt i en ny, annorlunda bättre ordning, finns inte!

  30
  1
 4. Vid något tillfälle när man har visat på civilkurage så har man blivit utmobbad. Har dålig erfarenhet av detta. Så beter sig vuxna människor många ggr.

  50
 5. Sveriges problem kokar ner till vänskapskorruption och nepotism. Tillsättning av politiker och övriga maktpositioner, sker utan tanke på kompetens. Detta har pågått i över 50 år och har medfört att verklighetsuppfattningen inom etablissemanget är en katastrof.
  En titt på dagens regerings bakgrundskompetens, skrämmer skiten ur en.
  Några exempel:
  Annika Strandhäll: ”Äkta arbetarklass”. Frisör! Arbetslivserfarenhet: Noll!
  MorganJohansson: ”Farfar var statare”. Påstår sig ha utbildning. Tvivelaktigt.
  Arbetslivserfarenhet: Noll!
  Lena Hallengren: Pianolärarinna.
  Arbetslivserfarenhet: Ekonomiskt fiffel inom SSU.
  Ardalan Shekarabi: Illegal invandrare.
  Arbetslivserfarenhet: Ekonomiskt fiffel inom SSU.
  Khashayar Farmanbar: Inkvoterad muslim.
  Arbetslivserfarenhet: Fåraherde?
  Några exempel på de som ligger i, för att köra landet i botten och som hela tiden belönar sig med skattepengar de inte har förtjänat.
  Och många, många fler!

  54
 6. Tycker att Herman L har lite fel, svensken ger sig gärna på den etniska svensken som tycker annorlunda dvs om man inte följer flocken då jävlar används alla tänkbara fultriks.
  Tycker det är roligt när man debatterar invandring då de flesta är emot den men röstar likt förbannat på de partier som är för den.

  49
  1
 7. En generaliserande Herman L. är inget sanningsvittne.
  Vi är långt fler än vad han gissar som vet att den politik som förts i Sverige sedan -60alet är fel.
  Deras röster har spritts på ett antal partier som tyvärr ej kunnat enats eftersom deras ledare varit syltryggar och ja-sägare till PK eliten.

  Ledstjärnan skall vara, Sverigeoch dess medborgare i första rummet.
  Vill du inte bli svensk så har du ingen plats i folkhemmet.

  58
  1
 8. Jag tycker det är förkastligt av dem som velat ge asyl till kreti och pleti utan att själva finansiera detta. Naturligtvis är kostnaden för dessa kräk betydligt högre än vad som redovisas ovan. Jag tycker vi kan ha en invandring där en extremt välbärgad familj som vurmar om invandrare även betalar för denne. Uppehälle, dagsböter men naturligtvis även fängelse. Vi andra (majoriteten) som inte vill ha dem kring oss skall inte behöva betala. Det är sällan riktiga flyktingar vi får (förutom Ukraina), DET ÄR FEJKFLYKTINGAR från MENA m.fl.

  Jag mår så dåligt eftersom problemet är så uppenbart att jag överväger om inte andra styrelseskick än demokrati är bättre. Nu styr ett gäng galningar vårt land. De högsta skatterna och den sämsta samhällsservicen har vi inom EU. Tycker du det är tryggt på kvällarna i ”orten”? Tycker du SvT och SR speglar folkets värderingar? Jag blir så trött på detta.

  100

Kommentera