S sålde ut utrikespolitik för makt

VALET 2022. För Socialdemokraterna har makten inget pris. De kan betala precis vad som helst. Inget är förbjudet för dem. De tillskansar sig åtskilliga miljoner mer än de redan tidigare har ur statsbudgeten genom ett nätverk av föreningar och organisationer de kontrollerar, skapar hela tiden nya ”oberoende” institution och verksamheter som får pengar direkt från staten men som de kontrollerar och som vi vet har inga problem att ljuga i debatten om precis vad som helst, skriver Rebecca Weidmo Uvell.

Partisekreterare Tobias Baudin (S)

De har heller inga problem med att ge rena mutor, som de gjorde med Amineh Kakabavehs avgörande röst i statsministeromröstningen i höstas. Sossarna skulle få Magdalena Andersson som statsminister till varje pris. 

Hennes krav var nämligen att sossarna skulle lova att stödja PYD. Ingen liten eftergift utan Socialdemokraterna gick så långt att de la utrikespolitik på bordet fritt att säljas till Kakabaveh för hennes röst.

Att detta skulle kosta även i kronor fattade alla och Uvell skrev i december som om de pengar som YPG, partiet PYD:s väpnade gren, under radarn beviljades.

376 miljoner dollar vilket motsvarar 3.718 miljoner kronor.

Det var lätt att förstå redan då att priset skulle bli mycket högre än så – att Socialdemokraterna sålt ut våra relationer med bland andra Turkiet för makten. Och nu är detta ett faktum. 

Nu protesterar Turkiets president Recep Tayyip Erdogan mot att Sverige ska bli medlem i Nato.

-Pettersson säger att S har gett Sverige dyra problem för makten…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

17 thoughts on “S sålde ut utrikespolitik för makt

 1. Personligen tycker jag att detta är ganska kul, fast det egentligen är väldigt sorgligt. Men det visar återigen på sossarnas dåliga förmåga till konsekvenstänk.
  Man verkar ha en framförhållning som
  sträcker sig max 6 – 7 månader. Om ens det. Kanske inte längre än näsan räcker.
  Ett regeringsparti bör väl åtminstone ha en framförhållning på 4 år för saker och ting som är förutsägbara. Turkarnas inställning till kurderna borde sossarna känna till, likaså att Turkarna är medlem i NATO och att de med sin starka krigsmakt och deras geografiska läge förmodligen inte är ett land som NATO tänker sparka ut. Gör man det går dessa säker och blir kompisar med Putin, med de konsekvenser som det kan innebära.

  • Sen kan man ju också undra om dessa 3718 miljoner kronor som man tänkt bidra med är det bästa för Sverige och svenskarna.
   Som om vi inte har tillräckligt med hål här hemma som skulle behöva fyllas med lite pengar.

 2. M sålde ut sin politik för makt ( MP)
  SD sålde ut sin politik för inflytande (M)
  C sålde ut sin politik för makt(Öresunds ron)
  Osv

  2
  1
 3. Det är väl bra att stödja de syriska kurderna, de var ju de som bekämpa IS på marken.

  • Kurderna gjorde faktiskt ett ganska bra jobb att stå emot IS, fast de var ganska ensamma i början. Turkarna stödde IS och även jänkarna i början tills ryssarna blandade sig i på Syriernas sida.

 4. Socialister är som maffian.
  Genom olika organisationen så kontrollerar dom hela maktapparaten i hela Sverige och oss.
  Från vaggan till graven styr dom skrupelfritt den svenska befolkningen och precis som hos maffian så trakasseras människor och straffas om dom inte inrättar sig i ledet.
  Saknas en lag för att straffa en motståndare, så tillverkas genast en passande gummilag och densamme blir dömd.
  Det här är värre än Nord Korea!
  I ett normalt land hade socialisterna terrorstämplats!

  31
  • Det är på tiden att svenska folket går till samlat atack mot socialismen/kommunismen i Sverige, dags att protestera och demonstrera och göra va det behövs emot allt va sozzerna säger och gör.

   • John
    Så gör vi inte i Sverige, vi går inte till attack, vi försöker övertyga varandra med argument.

    1
    2
 5. Om pengar eller annan form med utbyte av resurser ingår är det väl olagligt oavsett om det kallas bistånd eller inte. Hade Erdogan rätt? Kan Sveriges regering göra överenskommelser med politiska krafter, som inte ska ha något med svensk politik att göra. Regeringen verkar röra sig ute på väldigt tunn is och djupt vatten. Skönt vore att efter valet få en regering, som vill Sverige väl. En regering, som vill åtgärda höga EU-kostnader, höga energipriser, de lägsta pensionerna, upploppen med bilbränder och stenkastning på polis, hedersvåld, skjutningar på allmän plats, förnedringsrån, den våldsammare kriminaliteten o.s.v.

  23
 6. men å andra sida med lite tur då kan Sverige tvinga ut turkarna ur NATO ..om man ser det på rätt dätt så borde inte Turkiet platsa i nato!
  tyrkarna krigar ju ohämat med andra NATO stater som Grekland!
  och man stödjer då is i konflikterna i syrien? tyrkarna är inte civiliserade nog att vara med i någon försvarsmakt dom är fortfarsnde muslmer och därmed jihadistr. samtidigt samtidigt samarbetar dom med putin. ?? det minsta krsvet man kan ställa för stt gå med i NATO
  r stt man kastar ut turkarna fom platsar inte dom är civiliserade nog

  10
  2
  • Problemet är att Turkiet har en mycket stor och stark armé, den näst största inom Nato (efter USA). Turkiet har också ett mycket viktigt strategiskt läge.

 7. Det finns inga mer makthungriga än socialdemokrater. Troligtvis för de kan förse sig med pengar och förmåner på vår bekostnad.

  36
 8. Om pengar går till turkiska PYD så må de komma från sossarnas egen kassa, allt annat skall vara förbjudet.
  Att satsa pengar på ett parti eller annan politisk sammanslutning i främmande land är att lägga sig i detta lands inrikespolitik och är ej förenligt med vår grundlag.

  29
 9. Kommer (S) att behandla NYANS på samma sätt kan vi räkna med att islamism/sharia blir en del av vår vardag efter valet hösten 2022.

  ISLAMISM = NAZISM = FASCISM!!!!

  ISLAM = NEJ TACK!

  Det känns skönt att vi fortfarande har kvar yttrandefrihet! I ett inlägg på LINKEDIN ondgör sig den kände islamist polisen Nadim Ghasale över vår yttrandefrihet. Polisen håller på att tappa det förtroende som finns kvar hos allmänheten och med de nya kriterierna om lägre begåvningsgrad för polisutbildning kommer vi att få fler öppet islamistiska poliser.

  36
 10. Notera hur PARTIET använder svenska skattemedel som om dessa är partiets egen kassa. Och oppositionen är medansvarig då dessa partier INTE reagerar.

  45
 11. Det här borde ju handla om rikets säkerhet kan man tycka. Det borde inte vara något som två riksdagsledamöter kan avtala hur som helst.

  43
 12. Dom flesta i den partiledningen hade nog sålt sin gamla Mor för fortsatt
  maktinnehav!

  58

Kommentera