7 thoughts on “Dagens

  1. eugenecork – Nås Finnmark VANSBRO //Abzurdien – 80+.are bidar jag min tid, utan några större krav, utöver mänsklig rättvisa och humanism...
    eugenecork skriver:

    BRÄNSLE-PRISET är i lika billigt idag som år 1970…det är PENNIGVÄRDET som de
    senaste årtionden nu i allt snabbare takt försämrats…gläds åt de hela så länge det varar
    … kraschen kan infalla när som helst…tjacka snabbt Guld för de stålar ni kan avvara el.
    en Farmar-tank på minst 10 kubik och fyll den…båda.alt.säkert strålande investeringar
    då soppa-priset ganska snart ligger på 100 bagis litern…ni kommer tacka mig för tipset!

  2. Med tanke på att sossarna tänker höja reduktionsplikten ytterligare så är tyvärr påståendet helt sant.

    Det enda som kan rädda är en ny regering i höst som antingen stoppar ytterligare ökning av etanolinblandning eller avvecklar vansinnet helt.

  3. Och visste ni förresten, att denna invasiva mupp-varelse även vill avveckla Vattenkraften !!! Allt för att gamla Sverige ska uppnå U-lands-status runt 2030, då detta är en förutsättning för den totala islamiseringen som kommer att inträffa c:a 2050.
    Klimathaveri ? Knappast.
    Islamisthaveri ? Högst troligt !!!

    24
  4. 30-talet var ett riktigt skit-decenium. Och nu är vi där igen, snart 100 år senare, med en inflation som skenar. Inte bara i vårt land, utan i nästan hela världen. Och skräcködlan på bilden är, tillsammans med sina tyska kumpaner, i allra högsta grad skyldiga till det ekonomiska haveri som dragit ner oss i denna depression-2,0. Det Bolundska kärnkrafts-motståndet och de groteska drivmedels-skatterna har en betydande skuld i det skapade kaos vi nu drabbats av. Dessutom är de tyska miljömupparna blåsta av Putte, då de agerar hans ”Nyttiga idioter”, eftersom de gjort sig beroende av rysk olja och gas.

    25
  5. Som tur är har 98% av Svenskarna tagit sitt förnuft till fånga och insett att MP är ett gäng virrpannor
    Dessvärre ser Det ut att gå samma väg för Centerpartiet . Den där Ådahl verkar kunna snurra till det ordentligt. Kanske försöker han hålla jämna steg med Annie . Beträffande (C) så har 95% av Svenskarna insett att C,s brist på egen politik , och att deras villintepolitik inte är något att lita på .
    Dessbättre håller utförs trenden i sig för dessa två , så vi ser framåt mot september med tillförsikt .

    25

KommenteraAvbryt svar