Morgan Johansson (S) tillrättavisas av talmannen

VALET 2022. Efter att ha kommit i konflikt med Moderaternas rättspolitiske talesperson Johan Forssell svor inrikes- och justitieminister Morgan Johansson (S) i riksdagen. Nu har han fått en erinran av talmannen, rapporterar Sveriges Radio.

Händelsen uppstod i samband med en debatt om koranupploppen där Johansson och Forssell började diskutera om vilket utskott den senare suttit i och när. Moderaten gick fram till Johansson för att säga något, varpå justitieministern hörs säga ”du jobbade för fan för Reinfeldt”.

I erinran ska Andreas Norlén informerat Morgan Johansson om att kammarens ordningsregler inte tillåter svordomar.

***

TIDIGARE 2022-05-08. Johansson (S): ”Du jobbade för fan för Reinfeldt då”

VALET 2022. Ibland går viljan att skylla på någon annan en ”aning” för långt. I fredags var det på Sverigedemokraternas begäran en extradebatt i Riksdagen om korankravallerna runt om i landet. Precis innan ordväxlingen mellan Tobias Andersson (SD) och Morgan Johansson (S) började viskade justitieminister Morgan Johansson något till Johan Forssell, rättspolitisk talesperson för Moderaterna.

Justitie- och inrikesministern Morgan Johansson (S) viskar irriterat till Johan Forssell (M): ”Du jobbade för fan för Reinfeldt då! Det försöker du alltid komma undan ifrån”

Enligt Morgan Johansson (S) är Johan Forssell (M) som jobbade i Regeringskansliet 2006-2007 ansvarig för de senaste åtta årens misslyckade kriminalpolitik och ökande våldsbrottslighet.

Morgan Johansson (S) blev justitieminister den 3 oktober 2014.

-Pettersson undrar varför inte oppositionen reser misstroendeförklaring mot Morgan Johansson och/eller hela regeringen varje vecka tills han avgår. Morgan Johansson ljuger, är inkompetent och visar dålig respekt för det svenska folket när han svär i Riksdagen.

Morgan Johansson (S) borde visa samma temperament när han talar om de kriminella…

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Morgan Johansson (S) tillrättavisas av talmannen

 1. Jag skulle vilja ställa några frågor till Magdalena Andersson, som jag mot min uttalade vilja, fått en del respekt för.
  -”Magdalena, du som framstår som den mest begåvade socialdemokratiska statsministern, sedan Erlander, varför i helvete omger du dig med dessa misslyckade, obegåvade fåntrattar?”-
  ”-Har du överhuvud taget, något som helst att säga till om, när det gäller tillsättningar?”-
  -”Har du någonsin övervägt att låta kompetens stå över antal år i partiet”-?
  -”Hur fan kan du ha, ex vis Morgan Johansson, Anders Ygeman, Annika Strandhäll, Xxxxx Farmanbar osv i regeringen”-?
  Använd dina hårda nypor och lyft ut dessa kvarnstenar, för landets skull.
  Dock kommer jag själv aldrig att rösta rött!

  12
 2. Dvärgkastning kommer till mitt minne. Greppa fanskapet i grenen och i nacken och kasta honom i sjön.

  51
  1
 3. Morgan Johansson – en katastrof för rättsväsendet. Dessvärre inser han inte detta själv. Och inte bara han. En spark i baken tack!

  54
 4. Har man dåligt bakom pannbenet kan det bli så här.
  Morgan har spårat ur helt.

  62

Kommentera