Sverige har hundratusentals muslimska poliser och läkare

VALET 2022. I går sändes SVT-programmet ”Sverige möts” från Filipstad. Det direktsända debattprogrammet lyfte aktuella frågor inför valet, den här gången var migration och integration i fokus.

Frågorna som ställdes var

 • Vem som ska ta ansvaret för att integrationen av nyanlända ska fungera?
 • Vem ska betala?
 • Hur ska framtidens flykting- och integrationspolitik se ut?

Martin Ådahl, riksdagsledamot för Centerpartiet kom med utspelet att det finns
”hundratusentals muslimer i Sverige som är poliser, läkare och som bygger vårt samhälle”

Det finns c:a 21000 poliser och 39.000 läkare i Sverige.

Ett påstående var att Sverigedemokraterna fått som de velat hade ”Barillafabriken här i Filipstad få stänga, för många av dom människorna som håller igång produktionen är människor som SD aldrig velat skulle komma till Sverige”

-Pettersson undrar i all enkelhet vem som startade och drev Barillafabriken innan kaosfolket kom till Sverige?

Barillafabriken startades 1931 under namnet Wasabröd och jag tror tvärtemot Centerpartiet, att fabrik klarat sig utan invandrare de flesta av sina år…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

26 thoughts on “Sverige har hundratusentals muslimska poliser och läkare

 1. Om vi har 100 000 muslimer som bygger samhället, har vi minst 1 000 000 muslimer som river ner samhället och får det att sjunka.

 2. Ådahl använder det, som taktisk manöver för att skapa tvivel om generande sanningar antar jag. Centern har blivit ett märkligt parti senaste åren. Ja, all politik bygger på generaliseringar, det finns inga andra hanterbara alternativ. Vetenskap och forskning måste generalisera. Det finns inget bättre sätt att hantera stora mängder data, undantag är alltid undantag. Det gäller bara för politikerna att ärligt hålla sig till ämnet även när det gör ont. Om politiker en gång valt en skadlig riktning för Sverige ska de inte skylla ifrån sig. Det måste vända om Sveriges nation ska överleva och det innebär definitivt inte sänkta krav på utbildning av varken poliser eller övriga medborgare, tvärtom.

  10
 3. Om Martin Ådahl har tur så finns det hundra tusen muslimer som jobbar överhuvudtaget.

  Av ca 1 miljon muslimer är en mycket stor del barn eller för unga för att vara läkare eller poliser. En mindre grupp är för gamla. Arbetslösheten är skyhög tom med de siffror man frisserat genom att räkna 1h sysselsättning i veckan som “inte arbetslös”.

  I debattprogrammet sa han även sjuksköterskor utöver läkare och poliser. Såna har vi ca 120 000. Men för att få ihop siffrorna skulle nästan alla poliser och läkare samt ca hälften av alla sjuksköterskor vara muslimer. Och den stora majoriteten muslimer som överhuvudtaget har ett arbete skulle finnas inom dessa tre yrken. Hur rimligt det låter får var och en avgöra.

  34
  1
  • I Sverige finns 44 000 läkare (SACO) och 21 000 poliser (Wikipedia). Så Ådahl måste ha rökt på innan programmet.

   36
   • Han räknade in sharia-poliser och häxdoktorer och vips var det många

    29
   • Ja, men 44 000 är folk med legitimation, inte antal yrkesverksamma läkare. Där ingår även pensionerade läkare osv.

 4. Att institutionerna har skapat regler som ska blidka muslimer gör att muslimerna förstår hur lätt de kan omdana Sverige. ”Svenskar vill verkligen anpassa sig efter vår vilja, nu gäller det att pressa på mer”. Svenska globalister hjälper muslimer få makt i Sverige samtidigt som de ser till att hålla det hemligt så länge det går.
  Tex: KTH har problem med att få fram bönerum.
  Vi måste gemensamt göra det haram för muslimer att vistas i Sverige!

  30
  1
 5. Vill framföra mitt hjärtliga tack, till Martin Ådahl, för att han utan krusiduller, klargjorde Centerns uppfattning om sakernas tillstånd. Samtidigt hoppas jag, för hans skull, att inte någon riktig svensk psykdoktor, hörde honom. Risken för tvångsintagning skulle vara överhängande.
  Mycket upplysande av C 2:e vice ordförande. Man måste tydligen var lika tokig, som Annie för att tillhöra partitoppen.

  46
 6. Uppföljning angående min tidigare kommentar om muslimska läkare (dock inte hundratusen av dem än så länge, men det finns ju andra muslimer, närmare 1 miljon i Sverige sägs det).
  Om muslimers krav på sjukvården:
  Islamguiden (som fått hederspris Ibn Rushd), har publicerat en informationsskrift om hur vi ickemuslimer på bästa sätt ska visa hänsyn mot muslimer i vården. Ur denna skrift kan man bland mycket annat inhämta följande information: att det finns ett stort antal muslimer i Sverige och att antalet ökar hela tiden. Man skriver att det är självklart att största möjliga hänsyn skall visas gentemot de troende, att ickemuslimer ska försöka tillgodose varje muslims önskemål så gott det går. Botemedel är tillåtet under förutsättning att det inte strider mot islams regler, (medicinen kan t.ex. innehålla tillsatsämnen av grisfett, alkohol m m). Då en muslim ibland vet vad som är tillåtet eller ej, så kan den muslimske patienten själv kontrollera förpackningen på medicinen, så att “rätt” medicin ges.

  Bland de största problem inom vården för en muslim, är att det saknas speciella avdelningar för män och kvinnor. Dessutom skall män helst vårdas och behandlas av män, och kvinnor av kvinnor. En muslim skall inte heller blotta sina privata delar för någon annan än sin partner

  Vid operation skall det bara finnas sjukhuspersonal av ”rätt” kön och en kvinnlig patient bör om möjligt få bära sin sjal under operationen.

  Vid en eventuell sjukhusvistelse är det mycket uppskattat att få eget rum, om inte så ett rum där det åtminstone finns patienter av ”rätt” kön.

  Som muslim ber man fem gånger per dag, och eftersom en muslim inte bör avbryta sin bön, så bör man inte störa den muslim som ber.

  Instruktionen avslutas med:
  ”…. dela ut till sjukvårdspersonal”
  https://www.islamguiden.com/sjukvard.shtml

  24
  1
 7. Jag vet inte hur utländska läkare är generellt. De jag har träffat(är ju gammal) har varit bra, spansktalande 2 st, en var en liten grinig kvinna, araber 1,somalier 2,kines 1 och en rumän. De har Varit empatiska och i mitt tycke duktiga.
  Men de finns säkert skurkar bland utländska också, speciellt i den privata vården tydligen lätt att lura de godtrogna regionerna.
  Poliser träffar jag som tur är sällan kan inte påminna mig att jag sett nån.

  2
  10
  • ” det finns säkert skurkar bland utländska läkare Också” ???? Jaha, så du
   menar att Svenska läkare bara består av Skurkar?

   • Tony
    Nej, jag har inte träffat nån skurkaktig svensk läkare.
    Jag lever ett lugnt och stilla liv, ser väldigt sällan nån skurk överhuvudtaget.

 8. Generella uttalanden som dessa får politiker att framstå som de idioter de faktiskt är.

  47
 9. Apropå att Sverige påstås ha hundratusentals muslimska läkare. – låter inte betryggande, med tanke på att två invandrarläkare nu har dömts efter att ha förgiftat en äldre kvinna, vilken ordinerades kaliumtabletter i så höga doser att hon dog. https://www.friatider.se/overlakare-forgiftade-aldre-kvinna-far-dagsboter

  De två “läkarnas” namn står att läsa i Förundersökningsprotokollet, som någon lagt upp en länk till på flashback och som finns här:
  https://www.flashback.org/t3389449p16

  50
  • Konstig att inte apotekaren reagerade, men det kan också var en invandrad som i själva verket var frisör och efter en ABF-kurs sadlat om.

   25
   1
  • Vi har högvis med utländska läkare som har tvivelaktig kompetens och vars utbildningsbakgrund är ännu mer tvivelaktig.

   I många klansamhällen kan mam köpa sig ett utbildningsintyg, eller få ett om man känner rätt personer eller tillhör rätt familj. Den svenska förståelsen för detta samt kontrollen är helt undermålig.

   15
   1
 10. Centerpartister lever mest i en sekt, så vansinniga påståenden är ingen överraskning. Läs om Jim-Jones-Sekten från USA. Samma sak med Miljöpartiet.

  50
 11. Jag trodde att Annie var ensam tokig i Centerstyret , men nu ser jag att det inte är så .
  Det är klart att i den miljön kläcks nog både hat och andra konstigheter .
  Varje tiondel över 5 procent i september , beror på att alla dårhus är stängda .

  57
 12. Ja återväxten bakom Annie Lööf är skral, stolpskottet Åhdal drog inte
  bara till med denna lögn, han förnekade också att Annie sagt att vi måste
  kanske dra ner på yttrandefriheten under Ramadan och i kaosområdena?
  Otroligt , kommunicerar dessa två inte med varandra, om ni vill höra Annie
  säga just det han förnekar så gå in och lyssna på Rebecca på Riks!

  Sen kan jag inte förstå att programledaren låter denne fjant få hålla långa
  monologer?

  60
 13. Han försa sig, det var centerns vision som hoppade ur munnen.
  Och om vi tänker att Annie lööf vill ha 30 miljoner invandrare till så är hans uttalande om 100000-tals ett sätt att få invandringskritiker att tänka det inte är lönt.
  Centern är alltså ett part som hatar Sverige!
  Centern vill utrota oss som skapat vår plätt på jorden. De gillar utländska normer och beteenden i Sverige!

  72
  2
  • Annie lööfs uttalande om 30 miljoner invandrare till handlar om den globala folkmixen. Dvs att vita nordbor ska ligga på va 10%! Det är faktiskt det som är globalistiska agendan, sprid gärna det!

   53
   3
  • Kerstin
   Petterssons brukar ofta tala om personer som ljuger.
   “centern vill utrota oss”
   “centern hatar oss”
   “centern vill ha 30 millioner invandrare”
   Är det med sanningen överensstämmande?
   Jag är ingen center än och jag tycker också att de är taktiskt oskickliga.

   1
   9

Kommentera