Invandrarklaner håller på att äta sig in i samhället

BROTTSLIGHET & INVANDRING. De släktbaserade kriminella nätverkens grepp om Göteborgs utsatta områden har förvärrats i nordost. Det konstaterar stadsledningskontoret i en ny rapport. Samtidigt varnar polisen för konflikter mellan nya nätverk i Västsverige.– Det känns som att bekymret håller på att äta sig in i det svenska samhället, säger Erik Nord, polisområdeschef i Storgöteborg, enligt Expressen.

”Medarbetare från vissa kommunala verksamheter beskriver en svår situation där ett släktbaserat kriminellt nätverk har så stor påverkan att det ibland kan vara svårt att bedriva ordinarie verksamhet”.

Det är stadsledningskontoret som fått i uppdrag att kartlägga läget kring släktbaserade kriminella nätverk och ”förtryckande klanstrukturer” i Göteborg. Utredarna slår fast vid att situationen i nordöstra Göteborgs socialt utsatta områden har ”eskalerat och förvärrats” sedan hösten 2021.

När det gäller de släktbaserade kriminella nätverken går utvecklingen kanske inte åt rätt håll, det känns som att det bekymret håller på att äta sig in i det svenska samhället och permanentas. Det är bra att det uppmärksammas, det är en stor del av lösningen, säger polischef Erik Nord.

-Pettersson är riktigt imponerat, Det är bra att det uppmärksammas, det är en stor del av lösningen”, och undrar varför vi som uppmärksammat problemet i decennier kallats rasister, fascister och nazister av Expressen med flera?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Invandrarklaner håller på att äta sig in i samhället

 1. Ifall någon privat gör något fel, så försöker vederbörande att göra om och
  göra rätt, men hur gör regeringen med den massinvandring man själv bär
  skuld till och som skapat denna kriminalitet?? Jo man fortsätter att tillsammans
  med Mig. verket att importera folk från dessa dysfunktionella områden. och som
  landet inte har något behov av,istället för att bringa ordning i det kaos man
  skapat, så fortsätter man att importera kaosfolket, fast tyst o stilla!
  Svensken ska inte veta vad dom håller på med!

 2. Indraget medborgarskap följt att utvisning av alla kriminella utlänningar samt de som umgås med dessa kommer att lösa detta problemet ganska omgående då stora delar av klanen försvinner. Enligt svensk lag behöver inte utvisning ske till hemlandet utan det stipulerar endast att utlänningen lämnar Sverige.
  Vilket innebär att vi kan utan lagändring öppna transitcenter i Afghanistan för de som vägrar eller inte kan åka hem på grund av hot.

 3. ”Moder Svea” har fått cancer. De skadliga organismerna är importerade. Konstigt nog verkar det bara var ”nazister”, som sett detta komma. ”De goda”, mobbarna, har gjort allt för att ta livet av ”Moder Svea”, men försöker bota henne med saft och bullar. Kan inte låta bli att undra, hur landet sett ut, om vi inte haft kvinnlig rösträtt…….

  11
 4. Orkestrerat av de som inte vill oss väl med bistånd av dem som tror att de tjänar på det. När de fått som de vill och större delen av landet är obeboeligt, vart tänkte de då ta vägen? Problemen går inte att hägna in. Man måste ha välvilliga grannar. Annars blir det som Israel med världens kanske bästa säkerhetstjänst och säkerhetsrutiner. Ändå dör israeler i vansinnesdåd.

  16
 5. Hur var det nu med rom-registret? Där brottsliga zigenare och deras klaner inte fick kontrolleras. Efter att detta förbjöds öppnades dörrarna för all importerad klanbaserad brottslighet.
  Det behövs omfattande register över all denna brottslighet samt ett utökat REVA-register. Alla importer skall kontrolleras dagligen.

  29
  • Klanerna började importeras långt innan rom-registret.

   Den första gruppen med 205 ”flyktingar” anlände till Sverige från Libanon under första halvåret 1967. Den största koncentrationen av gruppen finns i Södertälje med omnejd.

   Romregistret uppmärksammades av DN 2013.

   Jag läste då om en polis som sa att dom är inte med i registret för att dom är romer utan av helt andra anledningar.

   • Oavsett årtal, Pettersson, så ska de nagelfaras in på bara skinnet. De flesta vet att Scania i Södertälje erbjöd arbete till invandrare från södra Europa (Italien) men även hundratals från Libanon. Senare vurmade sossarna även för chilenska kommunister. Men det är ingen ursäkt för att inte föra och samföra register över den importerade brottsligheten.
    Ge mig namnet på en enda romsk släkt som betalar inkomstskatt. En inkomstskatt större än deras bidrag. Good luck!

 6. Skuld och skam, som kastats på dem som varnat i 40 år, är orsaken till att klansamhällen, parallellsamhällen och kriminalitet kunnat utvecklas i det fördolda!
  Media har mycket god koll på hur det pratas i stugorna och inkommande post från sina läsare. Media har hört kritiker och vetat att kritiken varit berättigad. Men media har valt att tysta ned problemen för att inte ge invandringskritiker fakta!
  Media är den största boven. Makthavare i media och redaktionsarbetarna sovras fram eller rekommenderas av journalistskolor eller äldre redaktionsarbetare.
  Att försöka lyfta invandringsproblemet på en redaktion är att automatiskt förstöra sin karriär!

  47
  2
  • Kerstin
   Man behöver inte tro att onda motiv ofta ligger bakom.
   Själv tror jag att motivet var att inte uppmuntra främlingsräddsla.
   Dock slog det fel, gör bara folk osäkra.
   Att skriva öppet om de problem som finns i samhället, gör att de enklare kan lösas.

   6
   3
 7. Mångkulturen är orsaken!
  Och det var planerat från början, Sverige skulle och ska förstöras!
  Ska man ta bort de kriminella så är det krig som ska till!

  47
  2
 8. De farligaste nätverken vi har är triaderna som arbetar i det tysta, detta enligt GW Persson och jag tror honom. De har ihjäl minst lika många människor som de arabiska/serbiska/osv klanerna men de låter inte folk ligga döende i ett gathörn så de uppmärksammas inte. Lägger man till mord utförda av triaderna blir antalet det dubbla. Triader ger sig dessutom oftast på hederliga företagare vilket är ett enormt bekymmer. Är du egen och verkligen lyckas ska du se upp med dem.

  Det Sverige vi har idag vill jag inte ha. Förljuget, korrupt, ja rent sinnessjukt.

  59
  1
 9. Detta har tystnadskulturen inom polisen bidragit till .
  Beröringsskräcken och vänsterpropagandan har gjort att de som vågat säga något har motats bort från media och kallats nazister.
  Brunråttornas chefsjurist borde be vanliga Svenskar om ursäkt.

  56
  1

Kommentera