Nadim Ghazale, muslimsk aktivist i polisuniform

ISLAM. Den SD-hatande libanesiske polisen Nadim Ghazale har gjort sig känd på bloggen flera gånger. I ett inlägg på Facebook ställer han sig återigen på islams sida istället för det svenska rättssystem som han representerar när han arbetar och är i uniform.

Nadim Ghazale. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

På Facebook tar Ghazale ställning för de muslimer som protesterar mot svensk yttrandefrihet, i många fall med grovt våld. Han målar upp en bild av de muslimer som kastar sten på hans kollegor som offer som lider i det demokratiska Sverige.

”Vuxna män grät bredvid sina barn. Kvinnor blev så förtvivlade att de hoppade i vattnet utan att kunna simma. Några blev arga, andra ursinniga. Men de flesta var bara ledsna, sårade och uppgivna”, skriver Ghazale om den mobb som lät sig provoceras av att Rasmus Paludan brände sin egen bok.

På filmen syns en påbyltad icke simkunnig muslimsk kvinna hoppa i vattnet för att protestera mot Paludan, ”var är polisen” ”varför gör inte polisen något” skriker en kvinna. På slutet ses Ghazale lägga armen om den badande offerkoftan.

Nadim Ghazale vill göra det förbjudet att kritisera islam, alltså införa sharialagar, för att inte muslimer ska bli kränkta.

Emmie på kanalen Riks går igenom den kontroversiella polisen Nadim Ghazales senaste utspel där han vill klassa koranbränningar som ett hatbrott. Vem är den kontroversiella polisen som varit i blåsväder flertalet gånger tidigare?

-Pettersson tycker det är dags för Nadim Ghazale att byta yrke eller flytta till Libanon, men han verkar ha mäktiga vänner i regeringen, bland annat den SD-hatande justitieministern Morgan Johansson (S)…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

14 thoughts on “Nadim Ghazale, muslimsk aktivist i polisuniform

 1. Om han inte trivs med det Svenska systemet så kan han ta sitt pick o pack
  och fara åt h—-te, tror inte någon här har skickat bud efter honom.
  Varför har han kommit hit????? Om han inte vet det så får han lov att emigrera!

 2. Hur skulle en lyckad integrationspolitik se ut, i ett litet land som fått så många migranter på så kort tid, och från så många olika länder.
  Det tror jag är omöjlighet, alltså en lyckad integrationspolitik i detta fall.
  Skulle varit bra om han skulle beskrivit en sådan och kostnaden för den.

  • En lyckad integration har redan skett i vårt grannland. 3,3 miljoner på två månader, 30% av de arbetsföra jobbar redan, ingen stenkastning, bilbränning rapporterad. Hemligheten heter inga muslimer.

 3. Högmodig präktighet, förklädd i falsk godhet och med hjärtan av sten är dagens omedelbara hot mot Sverige och motverkar viktiga demokratiska värden. Är det statsanställda svenskhatare, som ska försvara Sverige? Vart är Sverige på väg?

 4. 100% olämplig. Förstår inte detta själv. Precis som Morgan Johansson.

  41
  2
 5. Det är inte ens fel att två träter, av detta kan vi lära att denna polis har fel. Klart vi träter då det är vårt land. Sverige tillhör bara oss enligt mitt sätt att se det. Andra skötsamma vita är inte svenskar men de får vara här om de vill leva svenskt. De andra är bara gäster som skall hem så fort tillfälle ges. De är inte välkomna.

  47
  1
 6. Eftersom idioter i myndigheter och politiken styr, så tillåts en fanatisk skithög arbeta som polis och dessutom hyllas av idioterna. Vem vet vilket obehag denne tveksamma figur kan åstadkomma?

  37
  1
 7. Muslimer brukar ju gilla nazism så den där tavlan kanske bara är hans sätt att visa att han sympatiserar med SD.

  24
  2
 8. Stoppa Nadim, era ynkryggar. Tänk om en svensk polis skulle agera så. Sparken direkt!

  47
  1
 9. Skamligt att en Polis i Svensk uniform får uttala sig utan åtgärd på detta vis.Muslimer är offer anser han.Men dom har väl flyttat hit frivilligt.Ingen har tvingat dom att bo i ett icke muslimskt land.Sedan ska en Polis i uniform inte ta en politisk ställning som han gör stup i kvarten.Vad tycker hans kollegor som fått sten kastade på sig av dom som det är så synd om ? Håller dom med honom.Eller ?

  54
  1
  • Han bör sparkas från polisen, bli av med det svenska medborgarskapet och deporteras ut ur landet.

   40
   1
 10. Den här personen skrämmer mig. En polis får ju inte ha hat till någon, han ska hjälpa. Absolut inte uttrycka hat till andra. Hur kan denna person forfarande vara polis?
  Det jag inte riktigt förstår är varför folk som han bor kvar här? De tycks ju inte trivas
  Tänk om man nån gång behöver hjälp av polis, var det än kan vara o man har på sig en tshirt där det står Sverige på. Vad händer då?

  51
  1

Kommentera