Rasmus P provocerar Mussar i Uppsala

Rätt dåligt tryck på ”vrålaporna” 40 min in i spektaklet, så börjar han förbereda en Koran för bränning, antagligen för att åhörarna skall få upp värmen!

Uppsala Mosk gick ut med följande kloka uppmaning!

Den förste omhändertagna på bilden nedan.

Efter ca en timme var det dax för ”hjälm på”.

Polisen visade upp kavaleriet åxå, för att inge respekt antar jag.

Sändningen avbröts plötsligt.

Polisen i Östergötland har meddelat tillstånd för Rasmus uppträdande i morgon söndag, dock ej på de platser han sök tillstånd för! Läs mer om detta HÄR

Polisen har meddelat tillstånd för söndagens allmänna sammankomster som kommer att ske klockan 11-13 på Gamla torget i Norrköping och klockan 16-18 på Lilla torget i Linköping.

20 thoughts on “Rasmus P provocerar Mussar i Uppsala

 1. Vi ska vara glada att Rasmus öppnat ögonen på många svenskar även om många inte vill se. Vi såg det inte komma, vilken bortförklaring!

 2. Det handlar om en enda sak. Vår grundlagsfästa yttrandefrihet gentemot islam. Islam är en förmedeltida politisk ideologi för erövring, plundring och underkastelse (islam) där döden är större än livet. >> Brott mot vår grundlag. Kasta sten på polis >>mordförsök. Betalda njutnings”äktenskap”>> brott, begravning blir upplopp,>> sanslöst. Islams kvinnosyn kan man ta del av från Afghanistan Listan kan bli lång. Figurer som inte respekterar/förstår detta skall ut ur landet med avslutat medborgarskap och försörjning.

  13
  • Ja, finns inget Gudomligt i detta!!! Denna sjuka lära, är snarare EMOT Gud, eftersom Gud, per definition, är DET GODA!!! Att med våld då ge sig på människor, är mot allt Gud representerar, och därmed satans väg!!! Tänk på det, ERA ISLAMISTDÅRAR!!!

 3. MYCKET BRA, att detta görs!!!

  Rasmus Paludan, är droppen som urholkar stenen!!!

  Det behövs verkligen en motmakt till islamismen, som trubbar av den!!!

  ISLAM MÅSTE VERKLIGEN BEKÄMPAS, OCH UTPLÅNAS FRÅN JORDENS YTA!!!

  FÖR ISLAM ÄR ONDSKANS LÄRA!!!

  Och AVSOLUT INTE, en religion!!!

  15
  • ENDAST LÖGNARE BLIR PROVOCERADE OCH KRÄNKTA!!!

   DE SOM LEVER I SANNING OCH TILLIT TILL DET DE TROR PÅ, SKRATTAR ÅT BELACKARNA, SOM DE DÄRFÖR SER SOM LÖJLIGA DÅRAR!!!

   Jag skrattar åt dem som eventuellt skulle kalla mig rasist och islamofobi!!! För jag tror och känner tillit till min övertygelse.

   AGGRESSION, ÄR FÖR DÅRAR SOM INSER ATT DE HAR FEL, MEN INTE VILL ERKÄNNA DET!!!

   10
   • Tänk om vi i väst fått vara ett föredöme i väst av ett civiliserat, vänligt och gott och skönt samhälle, som vi en gång var för dessa vildar och dårar, vilken fantastisk värld vi hade kunnat fått, ett utvecklat men mjukt samhälle mellan människor!

    NU ÄR ALLT ISTÄLLET FÖRSTÖRT I EN ENDA STINKANDE VIDRIG EFTERBLIVEN SÖRJA!!!

    SUCK!!!

    HEMSKT!!!

    FRUKTANSVÄRT!!!

 4. Våra gäster hatar oss! Vad vill dom egenligen? Tänk att det finns ett land där regimen är så enfaldig att de tar hit ”folk”som får fördärva ett rlkt och välmående samhälle!

  14
 5. De islamtrogna har visat vad de går för och det innebär att de borde utvisas från varje samhälle som bygger på demokratiska principer.

  Paludan har rivit av dem masken och nu ser fler och fler vad det är för ”pack” som de ”goda” bjudit hit att våldta vårt fredliga land.

  39
 6. Dom som protesterar är undantagslöst sådana som är lediga och lösa,
  klädda i Adidas kläder, när ska regimen här ställa krav på att dom ska lära sig
  Svenska, samt söka arbete, annars är det Uuuuuuuuuuuuut, att gå
  fritidsklädd och dra benen efter sig kan inte Svensken göra, och det
  ska inte dom importerade göra heller

  32
   • Hur många av er tangentbordstyckare i forumet var på plats i Uppsala? Hur många av er har ställt upp ens på en enda av hans demonstrationer?

   • Finns det ingen ansvarig chef inom polisen som kan sätta stopp för Nadim Ghazales agerande. Vad jag vet är det inte tillåtet att agera politisk i uniform. Har han en gräddfil för att han varit med i tv som”expert” . Är cheferna en samling fegisar?

  • Muslimerna ”flydde” från de muslimska länderna för att de kände sig hotade.
   Många länder passerades innan de kom fram till det med högst bidrag.
   Nu hotar de muslimska ”flyktingarna” sitt värdfolk. Värdfolket som gett dem en chans de inte klarade av att skapa i sitt hemland.
   Vänsteraktivister lär muslimerna att säga ”vi har inget att bara tacksamma för”. En oerhörd fräckhet, de får allt deras hemland inte kunde ge dem.
   För det är ju nog så hos de flesta av oss äkta svenskar av svensk börd och svenska förfäder att vi känner all anledning att vara tacksamma för det de lever i och av. Då bör utlänningarna känna mer tacksamhet, rent logiskt, för det kunde varit så att vi inte gav dom ett enda dugg! Dvs allt dom har, har de fått av Sverige! Och det är just den formuleringen makthavarna inte vill att vi äkta svenskar ska använda!
   Så här ungefär;
   Du säger att du inte har något att vara tacksam över. Men tänk om du inte fått komma in i Sverige, fått lära dig svenska, fått bidrag, fått bostad, hjälp in på arbetsmarknaden, sjukvård, tandvård, barnomsorg, skola till dina barn och en mängd saker till. Vad hade du haft då?
   Ingenting! Och du har fräckheten att inte vara tacksam!

   44
   • Om dom säger att dom inte har något att vara tacksamma för borde
    Sverige dra in bidragen och slänga ut dem från boende som många
    Svenskar inte har råd med? Att vara oförskämda istället för att visa
    tacksamhet, så gör bara skitstövlar!

 7. Det är just för att de låter sig provoceras som Paludan bränner sina koraner. Om den poletten inte har trillat ner för dem så finns det inget hopp om att de ska fungera i ett civiliserat samhälle.

  52
  1

Kommentera