Lyssna på Vetenskapen

Professor Lennart Bengtsson, vet vad han pratar om, ett mycket intressant inslag på RIKS. Ingen alarmism, men ett kunnigt resonemang om de eventuella – långsiktiga problemen.

Jämför sedan med SVTs klimatpajaseriet i ”Sverige Möts” Man kan lätt förledas att tro att de hämtat in en del av deltagarna från stormavdelningen på något närbeläget dårhus, till och med Miljöpartisten Tokfnatt framstår som kunnig och samlad i sammanhanget!

7 thoughts on “Lyssna på Vetenskapen

 1. Riks är toppen!!! 🙂

  Så många sunda bra människor där som gör vettiga och kvalitativa utmärkta inslag!!!

  MEN STRÄCK PÅ DIG PETTERSSON!!! FÖR DU HAR VARIT EN BANBRYTANDE PIONJÄR, LÅÅÅÅÅÅNGT INNAN NÅGONSIN NÅGOT ANNAT FANNS!!! SÅ STRÄCK PÅ DIG PETTERSSON!!!

  😃 🙏🙏🙏

  36
  2
 2. Greta bör ha skolkat färdigt vid det här laget och bör ta itu med sin utbildning.

  32
  1
   • Gretas ”toppbetyg” och Ukrainas resultat i ESC har väl samma grund, ingen törs stå för sanningen så man tar till en vit lögn för husfriden?

    På min tid fick man inget betyg alls om man hade för stor frånvaro och Greta satt väl flera år utanför Riksdagen med en skylt?

   • Jag hade ingen frånvaro i skolan och om andras frånvaro direkt påverkade betygen vet jag ej.

    När det gäller skolstrejkerna för klimatet behandlades de inte som olovlig frånvaro på alla håll.

    Olika skolor tolkat skollagen på olika sätt. På Gotland säger utbildningschefen, Torsten Flemming:

    Detta ryms inom läroplanen. Vi ska ju jobba med demokratisk fostran, hållbarhet och lära eleverna att ta ansvar för vår jord. Och det finns många frågor i detta som skolan kan ta upp inom samhällskunskapen. Strejkrätt till exempel.

Kommentera