Stenkastning mot bussar i Göteborg

TERRORISM. En grupp personer har kastat stenar mot Västtrafiks bussar i Hjällbo i Göteborg, rapporterar Göteborgs-Posten.

Exempel på hur en stenkastare brukar se ut.

På grund av detta drar Västtrafik in två busslinjer under resten av lördagen. Linje 71 mellan Angered Centrum och Eriksbo Östergärde. Samt linje 78 mellan Eriksbo Östergärde och Gamlestads Torg.

Det är individer som roar sig med att kasta sten på bussar, och då väljer vi att dra in två linjer av säkerhetsskäl, säger Brian Hansen, störningskoordinator hos Västtrafik till GP.

Minst en av bussarna ska ha fått sina rutor krossade. Larmet kom in vid 19.25.

Om Hjällbo på bloggen…

-Pettersson undrar vad som kränkt kaosfolket denna gång. I ett normalt land borde det skjutas skarpt mot terroristerna…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Stenkastning mot bussar i Göteborg

 1. “Pettersson undrar vad som kränkt kaosfolket denna gång”
  Det verkar som om muslimer är lika olyckliga i Sverige, som de var i sina muslimskt styrda hemländer och som de därför lämnade, – men vilka klandrar de då för sin upplevda olycka? Inte islam, inte deras ledarskap, inte sig själva. Nej, de klandrar Sverige där de är lyckliga att få leva och där vår demokrati behandlar dem riktigt väl, där kan de leva bekvämt, njuta av den höga livskvalitén som de inte byggt upp eller arbetat för, de behöver inte vara produktiva eller tjäna sitt eget uppehälle, de kan begå brott och bryta mot lagen, utnyttja det sociala systemet, klä sig i burka och håna och attackera vår polis, rättssystemet och i största allmänhet bita den hand som föder dem. Så frågan är: Varför försöker de ta med sig sitt misslyckade muslimska styrelseskick hit? Varför försöker de att göra om vårt land där de får leva lyckligt, till att bli som de länder där de var olyckliga och som de lämnade för att få ett bättre liv? Än så länge är muslimerna i minoritet i Sverige, ändå har vi en regering som är besatt av att ge efter för alla deras krav.

  För övrigt har Rufus Bävertand längre ned ett bra förslag angående kaosfolket; – utvisa till de länder som omfattas av Kairodeklarationen (= den muslimska versionen av mänskliga rättigheter och som uteslutande grundar sig på sharia).

  39
 2. Det måste ju vara nåt för forskningen att undersöka! Att det fortfarande finns en livs levande flintakultur “kvar” i samhället från “hedenhös tid”! Något så fullständigt unikt nuvarande i ett så här långt i Norr! Längre söderut vet vi att den finns kvar och spirar i allra högsta grad, men HÄR trodde vi den för länge sedan var utdöd! Hmm….???

  42
  2
 3. I Eriksbo har jag bott några år i början av 00-talet. Dock på Hjällbogärdet närmast Hjällbo. Åtminstone då var området helt ok, mycket bättre än Hjällbo, Hammarkullen och Angered eller förorterna runtomkring Angered C.

  18
  2
 4. Väldigt tyst i MSM om den stadsbuss med passagerae man tände på under dom s,k “påskkravallerna” borde väl räknas som mordbrand( mordförsök??

  55
 5. Någonting för SR att ta upp : ” Västtrafik´s bussar saboterade religiös manifestation när de valde att blockera den traditionella sten-cermonin. Föreningen “muhammed´s brorschor söker nu extra bidrag då det går åt mer bensin att elda upp en stor buss än en liten Aina-van”.

  40
 6. Ebba har rätt! Jimmie och SD likaså. Grundlagar måste ändras så att medborgarskap återkallas. Därefter utvisning till rätt värdegrund som finns i de länder som omfattas av Kairodeklarationen.

  70
  • Stenkastning mot kollektivtrafik och civilförsvaret är en attack mot svenska samhället!

   59
   1
   • Men ska det vara så mycket att tjafsa om..?? Dessa individer röstar på (S) så då får man vara lite flexibel…. Att man sätter eld på stadsbussar och kastar sten på poliser, får man ta. Dessa individer är ju så oerhört lönsamma på sikt. 😉

    40

Kommentera