Putin ber om ursäkt för nazistanklagelser

UTRIKES. Rysslands president Vladimir Putin har bett Israels premiärminister Naftali Bennett om ursäkt för utrikesminister Lavrovs nazistanklagelser, rapporterar Haaretz.

Naftali Bennett och Vladimir Putin

Israel har tidigare krävt en ursäkt från den ryska regeringen efter uttalandet från Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov, där Lavrov anklagade Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj, som själv är jude, för att stötta nazismen. Lavrov sa bland annat att ”Hitler också hade judiskt blod”.

-Alltid något säger Pettersson men det finns mycket mer Vladimir Putin borde be om ursäkt för…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

One thought on “Putin ber om ursäkt för nazistanklagelser

  1. Känns splittrat runt Putin, Lavrov svamlade värre än vanligt och Lukasjenko säger att han tycker den ryska specialoperationen tar lång tid. Han uttrycker förvåning. Han avfärdar även tanken på kärnvapenkrig. Dels för att han själv bor nära Ryssland, inte så långt borta som USA, men även för att om det smäller kan vår planet skjutas ut ur omloppsbanan och hamna fan vet var i universum. (Al Jazeera).

    Han väljer sina polare med omsorg den där Putin…

    15

Kommentera