Små orter drabbas av det importerade våldet

Den importerade brottsligheten i Sveriges förorter sprids nu i rask takt till landets mindre kommuner.

Peter Torstensson har en bakgrund som polis i bland annat Rinkeby. Sedan några år verkar han som polis i Dalsland och oroas över utvecklingen. Problemen som är välkända i de utsatta områdena börjar nu synas i små kommuner, som exempelvis Bengtsfors.

Internationella stöldligor och ungdomsgäng har raserat tryggheten i Bengtsfors och andra små kommuner.

Utlandsfödda kan förstås innebära mycket, men något säger mig att det inte är ungdomar födda i den moderna västvärlden. Om det är förutfattade meningar eller sanningsenlig bild av verkligheten får var o en bedöma.

Vi minns Ylva Johanssons ord från kaosåret 2015. ”Alla kommuner ska tvingas ta emot flyktingar”. Det blev verklighet och nu ser vi konsekvenserna i små kommuner och mindre orter runt om i hela Sverige.

13 thoughts on “Små orter drabbas av det importerade våldet

 1. KARLSTAD NÄSTA!

  De naiva politikerna har godkänt byggandet av en moske. Var pengarna kommer ifrån är oklart. Men en gissning är från Qatar! Så slafismen från Vivalla i Örebro är snart på plats i Karlstad.

  Redan nu är det problem i vissa områden som Kronoparken, Wåxnäs, Rud och Norrstrand.

  Invandringen till Karlstad är hög och det kan vi tacka politikerna för. De är fast beslutna att staden skall växa till 100.000 invånare. Att det är lågutbildade, analfabeter och kriminella spelar ingen roll. Det är ju skattebetalarna som får stå för kostnaderna.

  Tänk på det när du röstar i höst!

  Vad vill du ha? Demokrati eller kriminell islamistisk fascism. VALET ÄR DITT!

  21
 2. Först och främst tror jag inte att dom få poliserna som finns på småorterna sitter och dricker kaffe hela dagen. Dom har nog fullt upp. Men dom får prioritera. Dom kan inte vara på mer än ett ställe åt gången. Och det vet dom oskyldiga små barnen eller tjuvligorna som kommer och går som dom vill. Och våran elit har ju också förklarat att om allmänheten klagar så är det för att vi är rasistiska och främlingsfientliga. För om en ansvarig politiker trycker på larm-knappen så blir det stor utryckning med flera bilar direkt. Så dom fattar inte varför folk klagar när polisen kommer direkt till dom.

  47
  1
 3. Svensken har ju möjligheter att rösta ut dom mest skyldiga i Septembervalet?
  Men tror ni Sensken kommer att ta den chansen? Knappast, han kommer att rösta som han alltid gjort!

  Men allt är ju så in i he—te slött, man tar inte tag i någonting, går förbi färjorna
  i den stad där jag bor, vid varje färjas ankomst, ankommer med varje ett stort
  antal små lastbilar med kapell, skåpbilar, man kan ju undra vad dom gör har,
  det är ju knappast semesterbilar dom kommer med? Nej dom har folk som befinner sig här hela veckan och samlar ihop stöldgods sen kommer dessa
  lastbilar och samlar upp stöldgodset, Cyklar,maskiner av alla
  slag gräsklippare,verktyg och maskiner inom byggbernchen skulpturer
  som innehäller metaller? Sen är det bara för skåpbilar och små lasbilar
  att hämta upp och att åka hem merf dtöldgodset, Tullen kollar inget

  59
  • Jo, jag och frugan var i delikatessbutiken i Tyskland och handlade lite godsaker. Då hade tullen enorma resurser för att kolla oss i Helsingborg på vägen hem! Oj oj oj!

   31
 4. Så långt var det bestämt att problematiken skulle spridas innan den kunde erkännas lite grann. Det är tydligt att rejäla spikar slagits in i Sveriges kista, det finns ingen återvändo. Nu kommer politiker hävda att VI tillsammans ska kavla upp ärmarna och ta itu med utmaningarna.
  Samtidigt som de kommer plocka in 100 000 till om året. Sverige ska krossas och aktivister arbetar för högrtyck i varenda liten vrå!

  62
  1
 5. Syrien, Irak, Afghanistan och Somalia är väl lågoddsare som troliga bakgrunder.

  56
  1
 6. Och nu ska sossarna tvinga Svenska barn att gå i skolan och förnedras med sossarnas röstimporter.
  Bedrövligt.

  74
  1
 7. Problemet är tvådelat:
  1) Muslimer
  2) De kan inte uppföra sig i ett civiliserat samhälle

  Lösning: UT era jävla apor

  79
  3
 8. Det snacket går inte ihop sig. Ylva vill alltså TVINGA kommunerna att ta emot. Samtidigt som Löfvén går ut med att dom är rena VINSTMASKINERNA för samhället. Hot och mutor verkar vara receptet för såzzarna. Men nattmössan sitter där den sitter likt förbannat.

  79
 9. Givet där finns inga poliser möjligtvis mellan 14-16 Tisdagar å de sitter på kontoret å dricker kaffe, ett kanonläge för kräken de får härja i stort sett fritt !

  52
  2

Kommentera