Ministern: Pajaskonster

Till Christian Sonesson, kommunalråd i Staffanstorp

Kan bara önska Staffanstorp lycka till i sin vägran att ta emot statens och Ygemans s k kvotflyktingar. Detta sätt att tvinga en kommun att ta emot s k flyktingar har inget att göra med demokrati eller något som en s k rättsstat skall syssla med. Hur skulle det se ut om jag bjöd hit några av mina släktingar från Ungern och när dom väl har anlänt så går jag över med dom till min granne och kräver att denne skall stå för deras uppehälle  och andra kostnader så länge dom är här?

Sydsvenskan

Naturligtvis så skulle grannen  vägra att ta hand om dom och be mig att ta med mina släktingar hem till mig.

Och precis detta är vad Staffanstorps kommun med Christian Sonesson gör när man ställer sig upp mot statens påtvingade gästfrihet.

Om man nu tvingas att ta emot dessa påtvingade gäster som troligtvis i vanlig ordning kommer från något efterblivet u-land varför det inte alls är förvånande om det är frågan om totalt obildade personer som saknar varje form av kunskaper i det mesta så föreslår jag att Staffanstorps kommun plockar fram sina husvagnar igen. När dom påtvingade gästerna får klart för sig att det inte blir något gratis lägenhetsboende med all vad det innebär i bekvämlighet så kommer dom nog att dra till någon annan kommun där politikerna inte har det modet som vissa politiker i Staffanstorp har.

Att nu ägna sig åt att tvinga kommuner att ta emot s k kvotflyktingar när vi har ett krig i Ukraina varifrån det dagligen kommer s a s äkta flyktingar är totalt ansvarslöst och faktiskt inget annat än ett hån mot det ukrainska folket. Dom här s k kvotflyktingarna plockas i huvudsak ut av UNHCR från flyktingläger i olika länder där dom egentligen inte har något akut skyddsbehov. Det har däremot det ukrainska folket.

Att Ygeman beskyller Sonesson för att ägna sig åt pajaskonster är direkt skrattretande när man betänker vad han själv tillsammans med dom andra pajaserna i regeringen ägnat sig åt.

Under 2022 skall Staffanstorps kommun tvingas ta emot 36 s k kvotflyktingar och dom första 10 anländer tydligen den 10 maj. Kommunen har redan meddelat Migrationsverket att dom inte är välkomna och därmed så har kommunen enligt min mening på ett klart sätt och med all rätt avsagt sig allt ansvar för dessa.

Skulle dom dyka upp så är det enda rätta att inte alls befatta sig med dessa och finns inte ens några husvagnar att uppbringa så får dom väl bo på gatan utanför kommunhuset.

Sedan kan Ygeman och Migrationsverket stå där med skammen när det kablas ut över världen hur den humana stormakten Sverige på ett totalt ansvarslöst visar upp sin humanitet.

Stå på er Staffanstorp och vägra finna er i statens och Ygemans utpressningsförsök att ta emot objudna gäster.

Sandor Herold, Malmö

15 thoughts on “Ministern: Pajaskonster

 1. Det kommer inte att bli någon ordning på det konservativa blocket så länge Kristersson är partiledare för M. Han är och förblir en Renfieldare. Nej, tillsätt Sonesson istället så kan det hända grejer.

  14
 2. För en gångs skull håller jag inte med Sandor det minsta!

  Helt rätt att Staffanstorp själva tvingas ta det ansvar som invånarna där så gärna har röstat fram!

  En av dom här vidriga M kommunerna där dom boende mangrannt och gladeligen röstade på Reinfeldt och hans ”öppna era hjärtan” politik! Men, mångkultur är jättefint och lite gulligt på avstånd, men absolut inte här hos oss.

  Nu är det slut med det och jag gläds av hela mitt hjärta!

  Sen att jag inte tycker att vi ska ta hit en enda kvotflykting alls, det är en annan sak.

  11
  13
 3. Här har m sin nya partiledare sonsesson skule vara perfekt som stadminister med och Sandor träffar rätt igen

  37
  1
 4. Varför håller man fortfarande på att plocka in så kallade flyktingar från MENA
  fortfarande??

  50
 5. Morgan Johansson varnar för partiet nyans. Det låter ju som om han vill ta hårda tag mot invandringsvåldet och det är precis som han och hans talskrivare tänkt.
  Men, egentligen så går han upp i försvar för alla andra muslimer som inkräktar i Sverige! Han vill köpa de sk ”moderata” muslimernas förtroende genom att vaka över deras axlar. Han säger i princip ”titta här, vi bannar de extrema muslimerna och därmed säger att ”moderat” islam är ok och normalt i Sverige. Vi vill visa att vi står på er sida”.
  ~>%hljfrs:::
  öo%<~
  VV;(((
  /@

  34
 6. Ynkeman har alltsedan ungdomen god erfarenhet av att låta andra betala för hans ansvarslöshet.

 7. Riksdagen är livrädd för att medborgare ska få bevis serverade som visar att det går att göra motstånd mot mångkultur och sverigenedbrytning!
  Media och politiker kommer skambelägga för att flytta fokus från hur bra det är utan invandring!

  43
 8. Bravo Sandor håller med dig helt och fullt och dina åsikter är inte alls grova det är däremot pajasen Ygemans. Tack Sandor

  73
  1
 9. Tänk, här har vi en kommun som är ett föredöme i svensk kommunpolitik. Men Ygeman, med flera, tycker nog att det går för lugnt till i Staffanstorp så därför skall kommunen berikas med individer som kan tänkas ändra på den saken. – All heder åt Christian Sonesson, en man med ryggrad!

  78
  1
 10. Sandor och hans åsikter skulle tjäna på att inte vara grova. Vill ha nå ut till en större publik, så borde han tänka på det. Nu når han sådana som redan är frälsta.

  3
  72
  • Vad i det Sandor skriver är grovt?
   De som grovt förnedrat det Svenska folket är våra politiker, och som vanligt är sossarna värst som lever med en total verklighetsfrånvändande politik.

   70
   1

Kommentera