Erhan Onaran söks av Köpenhamnspolisen efter bilolycka

BROTTSLIGHET. Köpenhamnspolisen söker 28-årige Erhan Onaran, som misstänks ha kört en bil som kraschade i hög hastighet i korsningen Tagensvej-Jagtvej på långfredagen. En fotgängare skadades allvarligt i olyckan.

Erhan Onaran

Köpenhamnspolisen grep två personer i fallet förra veckan och söker nu efter 28-årige Erhan Onaran, som misstänks ha kört bilen. roligen var det en biljakt i gängmiljön, då två bilar körde i mycket hög hastighet längs Tagensvej långfredagen den 15 april.

I korsningen vid Jagtvej tappade föraren till en av bilarna kontrollen över den och körde på en fotgängare, som fick allvarliga skador. Tre personer flydde därefter från platsen.

Den 28 april greps två misstänkta, medan Köpenhamnspolisen uppmanade den tredje – mannen som enligt polisens uppfattning har kört bilen – att anmäla sig själv. Detta har dock inte hänt och därför är han nu efterlyst.

Det här är 28-årige Erhan Onaran, som beskrivs som: mörkhyad (av turkisk härkomst), ca. 180 cm hög och normalt byggd. Han har kort, mörkt hår och mörkt skägg.

Om du har uppgifter i ärendet ber vi dig kontakta Köpenhamnspolisen på telefon 1-1-4.

-Pettersson funderar på om det inte kunde vara något för svensk polis? Gå ut med namn, signalement och bild och ta hjälp av allmänheten eller blir brottslingarna kränkta?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

2 thoughts on “Erhan Onaran söks av Köpenhamnspolisen efter bilolycka

  1. Om, säger om, polisen i Sverige skulle använda sig av signalement på brottslingar skulle de ånyo anklagas för rasprofilering då en majoritet av dessa brottslingar tillhör denna profilering.

Kommentera