Morgan Johansson varnar för islam ”extremt farligt”

ISLAM. Socialdemokraten Morgan Johansson har varit justitieminister sedan den 3 oktober 2014. Sedan dess har han lovat att knäcka gängen, men den utlovade vänding av dödskjutningarna uteblev. Istället visar de senaste siffrorna på en fortsatt kraftig ökning av det dödliga gängvåldet. Dödskjutningarna har mer än fördubblats i år jämfört med samma tid förra året.

I en stor intervju med Expressen ger Morgan Johansson sin syn på varför regeringen inte lyckats bryta utvecklingen, och det som enligt honom blir nästa stora steg för att trycka tillbaka våldet. Samtidigt varnar han i kraftfulla ordalag för att det nybildade partiet Nyans, som nu försöker locka muslimska väljare i de socialt utsatta områdena.

Det är extremt farligt, säger Johansson.

Så sent som i påskhelgen, under koranupploppen, kallade Morgan Johansson (S), islamkkritikern Rasmus Paludan för en idiot när denne försökte visa hur farliga muslimer är. För över tio år sedan sa Sverigedemokraternas ledare, Jimmie Åkesson att muslimerna är vårt största utländska hot. Nu säger alltså Morgan Johansson (S) att alla dom han kallat rasist-nazist isamofober har haft rätt.

-Pettersson undrar vad justitieministern tänker göra åt det? Låta massinvandringen av muslimer fortsätta och tillsätta en utredning till eller?

Justitieminister Morgan Johansson (S) beskriver partiet Nyans, som främst vänder sig till muslimer, som ett ”hot mot det öppna samhället”. Själv fortsätter Morgan Johansson att importera fler dysfunktionella muslimer.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Morgan Johansson varnar för islam ”extremt farligt”

 1. Men vem har importerat odjuret, och vem har utfodrat odjuret med oändliga bidrag.
  Och nu har han blivit farlig.
  Morgan kanske röstar på SD till hösten.

 2. Varje läskunnig människa har under många år kunnat ta del av en mängd böcker och artiklar om islams utveckling i Sverige. Nu är vi där! Våra makthavare såg det inte komma.

  20
 3. Såzzarna har ju i ett uppmärksammat tal bedyrat att ”Vi har aldrig kritiserat islam och vi kommer heller aldrig att kritisera islam”. Spelar ingen roll om så hela Sverige havererar.
  Fast om det finns risk för tappade röster — då jävlar…

  29
  1
  • Det mest otroliga är att s kommer undan med den här tvärvändningen. Väljarna kommer inte inse att de blivit lurade, de kommer tänka ”nu äntligen har s fattat, de e mitt parti det”.

   15
 4. Hade Expressen varit minsta stringent och noggrann så hade journalisten haft några följdfrågor, tex om kravaller och våldet kan ses som resultat av massinvandringen?, tex om regeringen och justitieministern ser att karaveller och våldet kommer att påverka kommande migration från dysfunktionella kulturer och länder? Svaret från Morgan hade visat att kejsaren är helt naken och saknar verklighetsuppfattning.

  29
 5. Svårt att förstå vad Morgan pratar om, och betydligt svårare att förstå vad Morgan har uträttat.
  Inte någon resultatpolitiker.

  39
  • Jag blir glad, Morgan ser vad som kommer att hända. Sent skall syndaren vakna, mycket sent.

 6. Det är väl närmare sanningen att Partiet är ett hot mot det öppna svenska samhället. Det är Partiets poliser som olagligen frihetsberövar lagliga demonstranter för att muslimer gör upplopp på våra gator. Det är Partiet som importerar, bokstavligen flyger in 1000-tals muslimer från länder som gränsar till Kina, problemen som växer dag för dag.

  33
  1
 7. Ändå fortsätter invandringen med dessa ”Farliga” figurer precis som
  vanligt, men det lotsas Morgan inte om, och Svensken fortsätter att sova,
  dom enda flyktingar sossarna vågar att uttala sig om är krigsflyktingarna
  från Ukraina, alltså verkliga krigsflyktingar, dom ska hem så fort kriget är
  slut enligt Morgans gäng

  43
  1
  • Nu slår sig sossarna för bröstet och visar sin generositet, Ukrainska flyktingar erbjuds 19 kronor om dagen.

 8. Imponerande! Lille Morgan är lika snabb i uppfattningen, som han är lång. Bäää!

  50
  3
  • Lille Mogge om det nya partiet: ”Extremt farligt”. Jo, det är det nog, men mest för det socialdemokratiska maktinnehavet. Nyans plockar ju röster från vänstersidan till minst 99%. Ska bli en intressant valrörelse detta…. Och partiet kan nog också medföra att Miljöpartiet, numera ett svartskalleparti, åker ur riksdagen. Och det skulle ju vara synd, mycket synd. 😆. Vi får ju hoppas att Nyans får tre procent, eller mer. Då skulle det bli intressant att se hur sossepacket skulle navigera runt det….

   26
   2
 9. Det är ju den här kröpplingen som i huvudsak varit orsak till att det ser ut som det gör,men han
  blir säkert rikligt belönad med något uppdrag i FN för där brukar oduglingar hamna ex Röven.

  50
  2
 10. MJ har förstört Sverige så pass att globalistiska makthavare kommer ge honom ett riktigt fint och hedersamt arbete när han lämnar riksdagen.
  Men nu ligger fokus på att vinna valet och då kommer sossar undan med vad som!

  53
  1
 11. Det vanliga Svenskar sett i 40 år , går upp för sömniga Morgan när hans politiska makt hotas .
  Han måste vara Rheinfeldts förebild när boken det sovande folket skrevs .

  72

Kommentera