Judepassen – ytterligare en svensk praktskandal signerad S

HISTORIA. Judepassen, Tage Erlander och socialdemokraterna har vi skrivit om på bloggen flera gånger i drygt tio års tid. Nu är det dags för en film från SHA 70. Tiden må sudda ut många mörka skuggor. Men detta får aldrig glömmas eller sopas under mattan. På socialdemokratiskt initiativ – innan ens kriget utbrutit eller samlingsregeringen tillträtt – så föreslår Sverige att Tyskland ska införa ett stort rött ”J” i judiska pass för att man ska kunna hålla dom borta från svenska gränsen och att enbart ett absolut fåtal får resa till säkerhet i Sverige. Vad som hände med dom judar som inte kunde fly Tyskland torde även den mest okunnige idag vara väl medveten om. Detta är en fruktansvärd historisk historia!

Ett rött J. En svensk socialdemokratisk idé.

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Judepassen – ytterligare en svensk praktskandal signerad S

  1. Nu ska ju Sverige inte stå för hela skulden. Det var faktiskt en gemensam förfrågan från Sverige och Schweiz om att få stämplat J i de judiska passen.

  2. Sossarnas verkliga hat mot SD kom i dager när SD gjorde en stor genomgång
    av Sossarnas solkiga historia liknande denna som redovisats här, det trodde
    Sossarna att eftervärden glömt, Undrar ifall det inte i framtiden kommer att
    Stämplas ett stort M i alla Svenska pass för att markera vilken Religion som
    gäller i landet? Tur man slipper att uppleva detta!

    14
  3. Sverige var Förebilden för Hitlers Tyskland, de sände en massa högdjur till S för att studera samt få inspiration samt verktyg för S var föregångare i rasrenhet mm

    För övrigt, Erlander var chef för de svenska koncentrationslägrena.

    19
  4. Känner dessutom inte dagens befolkning till bakgrunden för detta ”J” i svenska passen,kan Stenbock förklara varför….
    (åter med risk att betraktas som idiot).
    Precis som idag ville svenska styret under 30-talet vara de som begrep mest o bäst.
    Därför angrep man Nazi-tyskland när dessa började utvisa judar från Tyskland till bl.a England,USA o. några europeiska länder.Tyskland beslöt då att eftersom Sverige var sååå judevänliga,skulle vi få större delen av dem.
    Detta väckte naturligtvis känslor inom partiet i Sthlm och man diskuterade hur man nu skulle komma ur detta dilemma ? För att kunna bemästra de enorma massor judar som fanns i Tyskland och gärna ville flytta Nord ut kom någon på idén ,att detta ”J” skulle förhindra ovälkommen massinvandring av Moses folk ! Alltså liksom idag var Sveriges klokskap mångsidigt redan då !!!!

    18
    4
    • Det var inte så mycket att Tredje Riket utvisade judarna som att judarna ville lämna landet på grund av de restriktiva lagarna som begränsade dem mer och mer. Förbudet för judarna att lämnat Tredje Riket kom inte i effekt förrän 1941.

      Sedan måste man komma ihåg att socialister, inte bara nazister, hatar judar och det mer än något annat fick de rättrogna i Partiet att agera och föreslå att Berlin stämplar de judiska passen med ett J. Sossarna ville helt enkelt inte ha en massa judar i Sverige som späder ut det fina svenska blodet som de tänker basera sin socialistiska övermänniska på.

      23
    • Åt er två som tryckt ”tummen ner”,ytterligare information:
      I Berlin fanns en av svenska regeringen speciellt utsänd diplomat. En egentligen känd affärsman vid namn Eriksson. Denna var något av en förbindelseman mellan Tyskland och oss.Denne man hade sådant förtroende av tyskarna,att han gick in och ut bland de olika departementen,och sökte finna ut vad som planerades. Det var också denne man som senare varnade regeringen för vad som väntade i samband med ”den utflyttning av judar som skedde under mitten av 30-talet o framåt”..
      Senare under kriget och framför allt i slutet var det Folke Bernadotte som skötte förbindelsen mellan de två länderna. 1944 erbjöds denne av Himmler,att få mottaga tusentals judar från KZ-lägren och med ”vita bussarna” frakta dem upp till oss. Detta erbjudande tackade man från svensk sida nej tack till.
      Märkligt nog inget som det skrives om i pressen,och som i slutändan kanske räddat livet på många av dessa uthungrade och sjuka KZ-judar,som nu ligger i massgravar vid Bergen-Belsen ?

      12
  5. Valborgsmässoafton, orkar folk inte kommentera idag, eller är de upptagna med annat. Fortsätt kommentera, det är bra att debattera, alltid lär man sig nått.

    5
    9
  6. Blir kontraproduktivt nu eftersom nya S, friskrivit sig, och säger sig ha reformerats. Så då får SD ta detta som ett onyfrivilligt arv.

    14
  7. Bloggen verkar tycka att S är värre än islamister, kommunister och nazister tillsammans.
    Jag tror att många SD sympatisörer är djupt kränkta av Socialdemokraternas kampanj mot SD, rötter osv.

    18
    7
    • S är socialister så de är inte ett spån bättre än nationalsocialister eller kommunister. Islam är bara den ideologiska föregångaren till socialismen som båda är förvånansvärt lika varandra eftersom de båda ideologierna endast ser till ledarens tillfredsställelse.
      Eller som en kristen skulle säga; islam och socialism är båda djävulens försök att krossa Gud och kristendomen genom att förleda människan genom dess köttsliga lustar.

      16

KommenteraAvbryt svar