Klimat-demonstration i city – stort trafikkaos

BROTTSLIGHET. Klimataktivister har blockerat korsningen Sveavägen/Kungsgatan i centrala Stockholm.

Dårarna vid ett annat tillfälle.

Den allmänna sammankomsten, som inte är tillståndsgiven, medför stora problem i trafiken.

”I och med att några av personerna hade limmat fast sig tar det längre tid att få bort dem från vägbanan”, skriver polisen på sin hemsida.

-Pettersson förstår inte varför dårarna hindrar människor på väg till och från jobbet, skolan osv. Blockera regeringskansliet i stället…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Klimat-demonstration i city – stort trafikkaos

  1. Varför inte med en sax klippa sönder byxorna fotografera trynet på packet
    så att det går att identifiera dem och låta deras föräldrar betala skadestånd.

    Dessa utan hjärna, varför är dom inte nere i Ukraina och mäter luftföroreningarna
    efter Puttes Bombningar där olecisterner helikoptrar bilar industrier o,s. v.
    dessa fega löss ska tas hårt, det är skitungar som inte bidrager till
    samhällets kostnader men ställer till stor oreda och kostar pengar.

  2. Femfemma är ett äldre uttryck för en person som på grund av bristande kognitiv förmåga eller annan störning inte är tillräknelig.
    1864 års strafflag kapitel 5 § 5 därav uttrycket.

    49
  3. Kan miljöaktivisterna skilja på nyttotrafik och de, som inte har något att göra i stadstrafiken? Kanske demonstranterna kan liknas vid skattesmitare i jämförelse, eftersom de riktiga bilägarna förser staten med enorma skatter och gör kanske t..o.m. demonstranternas liv lite lättare. Tyvärr kan såna demonstrationer orsaka att människor dör p.g.a. att utryckningstrafiken kan fastna. Allmänfarlig aktivitet förmodligen, som inte kan blandas in i demokrati och yttrandefrihet.

    55
  4. Om dom sitter fastlimmade utmärkt tillfälle Tårgasspraya dom Då kommer dom Garanterat inte Limma fast sig någon mer gång. Dessa typer är helt sjuka jag säger det igen Paragraf7 utredning in på Rättspyk och omhänderta dom som har småbarn dessa kan inte vara friska

    60
  5. Sätt igång vindrutetorkarna…

    De ska vara glada att inte någon i SUV med mascarapensel och mobiltelefon i handen kom – splash – körande…

    63
  6. Roland Salomonsson – Pensionär F d officer (Marinen), Landstings-sekreterare, Säkerhetschef, IT-tekniker Intressen: Klimatrbedrägeriet, De Globala bedrägerierna, Historia, Teknikutveckling, De svenska samhällsbedrägerierna resp diktaturen (politik), Längdskidor och utövande orienterare.
    Roland Salomonsson skriver:

    Bra demonstrationer! De innebär att vanliga gräsrötter blir förbannade och alltfler väljare slutar stötta de olika klimatfascistiska partierna. Skall de demonstrera, så borde de ge sig på typ Riksdagshuset, Regeringskansliet mm. Men å andra sidan gar MSM/Public Service o TV4 beställt detta för att främst fokusera bort gräsrötternas uppmärksamhet från en massa genomgripande ändringar i svensk konstitution resp grundlagar som i princip kommer att stoppa alla demonstrationer av icke vänstern mot vänsterextremismen.

    34
    37
    • Vissa tycks verkligen ha ont i huvudet på riktigt! Javisst, MSM å TV4,5,6,7,8,9 beställer allt möjligt konstigt från olika aktivister som kämpar för att förvirra mänskligheten. I natt åkte de hem till någon Trolland och gav honom LSD.

      30
    • Ja, de eller VI, borde limma fast oss i riksdagens plenissal där, i stolarna, och ta upp plats för vänsterriksdagsmännen ha ha ha! Det vore en syn och chock det! 😀

KommenteraAvbryt svar