Ignorera Rasmus Paludan

ISLAM. Ignorera Rasmus Paludan när han dyker upp och ge honom inte den uppmärksamhet han söker. Den uppmaningen riktar Fathi El-Abed ordförande i Dansk-palestinska vänskapsföreningen i en artikel på SvD:s debattsida.

Låt Rasmus Paludan bränna hur många biblar och koraner han vill så länge han städar efter sig.

El-Abed skriver att Paludans provokationer tidigare lett till våldsamheter även i Danmark, men att intresset för honom efter hand ebbade ut. Istället för upplopp möttes Paludan av människor som skrattade ut honom.

”Men Paludan är allt annat än ’politiker’ och ’frihetskämpe’. Han är i bästa fall en clown, och i värsta fall ett rejält ordningsstörande element”, skriver Fathi El-Abed.

-Pettersson säger att Fathi El-Abed har rätt. Rasmus Paludan vill ha uppmärksamhet och får han inte det av islamisterna som agerar nyttiga idioter så åker han hem. Paludan har ställt upp i det danska valet och inte varit i närheten att komma in i Folketinget som har en spärr på två procent.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Ignorera Rasmus Paludan

 1. Paludan är inte orsaken utan en anledning till att skylla på för att utöva muslimgangsternas favoritsysselsättning, att hata och föstöra så mycket som möjligt för de otrogna svenskarna

 2. !,8% i Folketingsvalet kallar jag inte: ”inte varit i närheten att komma in i Folketinget”. 0,2% är ganska nära enligt min mening.

 3. Det är som fabeln om skorpionen och grodan. De kan inte låta bli, det är deras natur.

  11
  1
 4. ”-Pettersson säger att Fathi El-Abed har rätt.” Instämmer muslimer utnyttjar Paludans rätt till yttrandefrihet till försök att införa blasfemilag i Sverige. Dessutom visar den muslimska klankulturen att de är vi (huvudsakligen muslimer) som bestämmer. Ni (poliser, väktare, blåljuspersonal ) har inte här att göra i våra områden.

  15
  1
 5. Kom ihåg att det inte finns kristna upplopp eller bibelkravaller, av vilken anledning får ni räkna ut själva!
  Märkligt att inte media tar upp den vinkeln!

  36
  2

Kommentera