Varför har vi inte 100 skadade islamister?

VALET 2022. I Ekots lördagsintervju frågar sig KD-ledaren Ebba Busch varför polisen inte sköt skarpt i samband med påskens upplopp, då över 100 poliser skadades enligt en intern rapport.

Ebba Busch Kristdemokraterna

Varför har vi inte minst 100 skadade islamister, kriminella, upprorsmakare?

Upploppsmakarna tog till stenkastning ”i syfte att döda svensk polis och räddningstjänst”, säger EbbaBusch.

De borde vara de som är skadade, inte svensk polis.

-Pettersson håller helt med Ebba Busch. Polisen borde skjuta skarp även om jag inser svårigheterna i folkmassor, de borde även använda elpistoler och bunta ihop kaosfolket och varför har dom inte kroppskameror Morgan?

Lyssna på intervjun

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

19 thoughts on “Varför har vi inte 100 skadade islamister?

 1. Polisen är ju bara en massa hbtq personer,ungar , islamister och 47 kg tunga jäntor.Nej det krävs Sverigetrogna starka män i polisen inget jävla genus/islamist/hbtq trams.FY FAN!!

  9
  1
 2. Jag röstar inte KD, men äntligen en politiker som talar klarspråk. Jag har talat med minst hundra personer senaste veckan och nästan samtliga har uttalat ungefär samma mening. Sedan lyssnar man på kommunisten Tomas Ramberg i SR ekot och då är han jätteupprörd och menar att det kan ju innebära dödsfall bland mobben och det blir BLM uppror som i USA. Min åsikt är att det är bättre att ta denna strid idag och riskerar några skadade och döda i mobben samt utvisar mängder med pack, ju längre vi väntar ju värre blir det.

  17
 3. Det handlar om att polisen respekterar människor oavsett hur onda de är. Muslimer respekterar inte otrogna, riksdagen vill att muslimer tar över sverige!

 4. Lille Molgan behöver inte oroa sig. För i såzzarnas Sverige får även döingar rösta om de röstar på såzzarna. För Mogge ska väl inte vara sämre än Bidén som hade många sympatisörer från den ”andra sidan”.

  19
 5. Nu du Morgan är det dags att sätta i gång och arbeta stenhårt för att vår Polis får adekvata vapen i sina händer när nu Sverige har utvecklats till en djungel.Elpistoler,vattenkanoner och visir som håller måttet.Tiden för leksaker åt Poliser i yttre tjänst är förbi nu från och med Påskhelgen 2022.Det duger inte att tillsätta utredningar eller skjuta ansvaret på andra instanser.Du Morgan är högst ansvarig för att detta sker med omedelbar verkan och inte nästa år…

  28
 6. När den svenska polisen inte ens törs försvara sig själva, vad kan vi då förvänta oss för slags hjälp när vi som privatpersoner blir angripna av den muslimska pöbelhopen? Jag har svaret!
  Inte ett dyft, dom kommer inte att lyfta ett finger till vår undsättning!
  Istället kan vi bli föremål för polisutredningar eftersom vi har fräckheten att bli angripna, sönderslagna och våldtagna…
  Så är tyvärr verkligheten i dagens Sverige!

  36
 7. Slutsats: Detta innebär att de kriminella gängen tillåts ta över våldsmonopolet från polisen.
  Hur (fan) kan detta vara möjligt i en ”rättsstat”? Till Riksdagen omgående tack.

  29
 8. Det finns många experter som vet hur polisen bör arbeta. Själv tycker jag att polisen själv ska bestämma vad de behöver, för att lyckas med sitt uppdrag.

  5
  11
 9. Får nog tillägga att jag är glad att jag bor i ett civiliserat som inte tar död på sina invånare.
  Och sossarnas maktinnehav och dåliga politik är ett problem som en fungerande demokrati tar itu med.
  Men det krävs ett uppvaknande .

  4
  18
 10. Som jag sagt tidigare, prickskyttar på taken och riktigt kravallutrustad polis. När man biter den hand som föder en ska det smälla ordentligt. De som arbetar och betalar skatt (inkl det tältdraperade könet) och de som kan uppvisa goda studiebetyg kan få en framtid i Sverige. I övrigt ska hela dräggklaner ut. I september gäller det att få bort Ynkeman och dvärgen m fl.

  42
 11. Ojojoj vad ska Ygeman dra till med nu.
  Hitler räcker knappt . Stalin .Lenin . Mao eller finns det fler på vänsterkanten som platsar in .

  37
 12. Polisen skulle ha vattenkanoner som sprutar surströmmingsspad över huliganerna . kan garantera att dom skulle försvinna lika snabbt som en avlöning .

  33
 13. Skulle t.o.m. inte höjt ögonbrynen eller beklagat, om hundra av importidioterna gått åt.

  35
 14. Sten är ett dödligt vapen alltså ska polisen skjuta verkanseld.
  Men de hade väl order om att inte skjuta.

  Hade det varit vanliga svenskar som betett sig på det här sättet mot polisen hade det hela resulterat i att flertalet av upploppsmakarna blev skjutna.

  46
 15. Det korta svaret är nog den rädsla ordningsmakten känner inför en övermäktig motståndare.

  32
  8

Kommentera