Varför palestinier firar mord på judar

av Khaled Abu Toameh

Firandet som ägde rum på Västbanken och Gazaremsan efter den senaste tidens terrorattacker i Israel är ännu ett tecken på ökande radikalisering bland palestinier och deras vägran att erkänna Israels rätt att existera.

Firandet som ägde rum på Västbanken och Gazaremsan efter den senaste tidens terrorattacker i Israel är ännu ett tecken på ökande radikalisering bland palestinier och deras vägran att erkänna Israels rätt att existera. På bilden: Gazabor visar sitt stöd för terroristen som mördade tre män i Tel Aviv nyligen, samt tre islamiska jihadterrorister som dödades efter att ha öppnat eld mot israeliska soldater. (Foto av Said Khatib/AFP via Getty Images)

Glädjeuttrycken när palestinierna gav sig ut på gatorna för att dela ut godsaker och ropa ut slagord i stöd för terroristerna påminner om firandet som ägde rum när den dåvarande irakiska diktatorn Saddam Hussein sköt missiler mot Israel år 1991 under det första Gulfkriget, eller när Hamas, Fatah, palestinska Islamiska jihad och andra terrorgrupper utförde självmordsbombattentat och mördade hundratals israeler under den andra intifadan som bröt ut år 2 000.

Förutom att det visar på palestiniernas brist på respekt för mänskliga liv och deras stöd för terrorism så visar firandet återigen att en palestinier som mördar en jude är en hjälte, medan en som söker fred med Israel är en förrädare.

Läs vidare

5 thoughts on “Varför palestinier firar mord på judar

 1. Dom är en del av Mellanöster, mord är väl också det enda dom är duktiga på?
  “Javisst, dom är duktiga på att leva av vad andra producerar med”

  14
 2. Att döda judar och och andra otrogna är faktiskt en religös plikt inom islam.

  12
 3. Dom firar med våra skattepengar regeringen skickar ner. Palestinierna skrattar hela vägen till banken, hur någon kan vara så jävla dum.

  29

Kommentera